30/6 - 23:44

 

 

 



 







 







 





 








30/6 - 16:23

Nu är jag äntligen hemma igen. skönt det. Har haft det ruggigt bra ute i stugan, massa sol, bad och annat skoj. Dock ligger jag något efter med träning och kost för tillfället, skulle gissa på några extra kilon efter den här veckan. Oops. aja det fixar vi till. Försöker med all min kraft hitta en billig peace and love biljett först och främst just nu. Har ni en som ni säljer billigt kan ni höra av er!


nusåå!

nu ska jag äntligen hoppa i säng, jag ska upp om exakt två timmar och 9 minuter. tar väl ungefär 9 min innan jag har stängt av datorn, bortstat tänderna och somnat. så två timmar, sen jobb! yippie !

Gästblogg!

Jag har inga krav alls, skulle jag!! Som ni kanske fattade med den där första raden så är de Linnéa som är här å spökar igen. Jag kan börja att tala om att jag kanske har klaras mobilladdare hemma hos mig, om jag har de så kan klaras mobil vara död, men jag tror de inte är hennes, ellerrr ?

Just nu sitter jag här lite trött från dagens härligheter. Började med fotbollscup, där vårat innebandylag ställde upp med ett lag- "Damlaget". Det var 9 andra lag med, bara killag. Det gick iaf bra, vi kom till semifinal där vi tyvärr åkte ur. Tidningen var där och tog kort, skulle ha reda på vem som gjorde mål, lite komiskt att man blir med i tidningen att man har gjort mål i en plojcup, men inte att man gör mål i div 4 dam. haha..  
Efter alla spelningar på majstångsresningar drog jag till Sundens loge där jag har dansat loss, riktigt kul!
Nu sitter jag här och planerar lite inför mammas 50-årsfest i morgon. Jag skriver en tipspromenad om mamma och även gör en musikquiz som de ska få lösa!
Sjukt trött och vill inte tänka tanken på att jag ska upp om ca 3,5 h och jobba! Sov gott ni som gör det! (:

 S T U D E N T E N - 2 0 1 0 !

24/6 - 10:56

Nu är det packat och klart, snart tar jag med mig hunden och barnen och drar ut till stugan för att fira midsommar. Pappa och alla andra får komma senare. Men håll utkik i bloggen. Något kanske överraskar.. Känn ingen press nu Linnéa men jag förväntar mig ju ett och annat.

Nej ut till, stugan, bad och sol väntar!

puss på er och glad midsommar till er alla :)

24/6 - 09:46

Ligger i sängen med snyggaste ragget någonsin bredvid. Det är fett varm i rummet, svettigt och mysigt. Vi ska nog snart ta och proppa i oss lite frukost och sen vet jag inte vad som händer. Men nånting. Ut i solen ska vi, det har jag bestämt. Vad ska man bjuda på tro? vet inte.

jag återkommer, för nu är jag jäkligt kissnödig!

(finns inte en bild från studenten där jag inte lyckats få till den här skönheten till dubbelhaka, så se och njut!)

23/6 - 10:50

Det luktar göteborg i sommar med mina bästa. weeho! Tror att jag ska gå ut och lägga mig i solen nu. ha en bra dag :)

22/6 - 22:11

Jaha, en heldag i säter och jag har en härlig känsla i kroppen. Men jag saknar en massa folk, eller mest saknar jag Becka och Viktoria! Linnéa träffar jag ju var och varannan dag nu, vilket är väldigt tur. Skulle inte överleva utan en liten nys av kristinegymnasiets förflutna lite då och då. Och ni flickor, om ni nu läser, så har jag och Viktoria bestämt att vi ska åka ner till göteborg någon helg. Är ni på eller!? klart att ni är :)

I morgon har jag fullt schema, träna först, sen gräsklippning, sen stugan och städa lite, sen kolla in linnéas match och sen ska hon och jag mysa hela natten tillsammans! Jag längtar.


 

22/6 - 15:40

Sitter och chillar ute på altanen, njuter som vanligt av min ledighet. Har ätit vofflor till lunch och varit ute hela dagen i princip. Hur skönt som hellst. Det händer inte så mycket men jag gillar det. Vi har en stor grävmaskin precis utanför gården som gräver upp hela vår väg. Så man tar sig knappt ut/in på gården och den låter illa, men annars är allt toppen! :)

22/6 - 09:55

En morgonpromenad genom mitt liv. En resa tillbaka bland minnen. Att gå på Säters gator väcker så otroligt många minnen, man minns när man var 7 år och cyklade fram och tillbaka på dessa gator. Alla vännerna man umgicks med, då allting bara var en lek. Det blev en bra start på dagen. Jag har ätit min frukost och snart ska jag gå ut på promenad men nevil också. Sedan väntar en heldag med min käraste småsyskon.

ha en bra dag alla :)


21/6 - 12:24

Skönt att sova ut idag. Vaknade vid 10, tog en timmes promenad, misslyckades med min frukost och nu ska jag in i duschen sen träffa alex och jennifer. Senare tar jag mitt pick och pack och drar till pappa. Nej, jag skulle skynda mig enligt alex, så det är väl bara att sätta fart då.

20/6 - 20:57

haha,
finn ett stavfel i förra inlägget...

börjar redan märka av bristen på undervisning.


20/6 - 17:39

Ja, det var skönt att komma ut och på en gång kände jag hur jag bara ville ta död på min kondition, köra slut mig helt och hållet. Tyvärr strejkade mina ben. Träningsverken satte stopp för min träning. För varje steg jag tog kändes det som att tusen knivar högg i både låren och rumpan. Benen var som stockar. Jag gjorde några tappra försök till att springa men insåg ganska snart att det var bara onödigt. Skulle ändå inte ge något. Eftersom gång var lite skonsammare så blev det i alla fall en och en halv timmes promenad. Bättre än inget.

 

Nu duscha, sen mat, sen vet jag inte :)

 


20/6 - 15:16

Nu har jag legat i soffan framför teven hela dagen. Det känns som att det börjar bli dags att ta tag i dagen. Men jag känner inte för att springa idag. Jag har träningsverk, är skittrött och ja. Har helt enkelt inte lust för nånting. Men Lite luft brukar få en på bättre humör, så jag ska väl försöka att ta mig ut. Jag vet ju att man mår så jävla bra efteråt. så Ta tag nu.

pigg tjej, hej.

20/6 - 11:02

Hemkommen från några timmars vistelse i buschen. Det var tevligt, vi har spelat spel, kollat film, spelat kort, ja hållt oss vakna hela natten. Jättemysigt. Mindre mysigt när klockan ringde efter cirka fyra timmars sömn för att Linnéa skulle upp och jobba. Men det funkade.

Idag vet jag inte vad jag ska syssla med. En springtur står på schemat och kanske att jag och mamma tar en tur ut till mormor och hälsar på. Annars blir det nog lugnt. Frågan är om man ska ta och genomlida springturen nu på en gång eller om man ska skjuta upp på den? hm..

Gårdagen får beskrivas i bilder.

min sköna!


en söt lovisa


in action


kvällens föda


sällskapet


vi ägde på "med andra ord"


utklassning på G


är du skön eller?


sen trängdes vi. fast jag tog en säng för mig själv, ni vet varför.

Tack för en trevlig kväll :)

19/6 - 21:28

Linnéa och Lovisa räddade min kväll. Sitter ute i Gårdvik och väntar på herrar från Superstaden säter eftersom linnéa äntligen raggat upp någon från de rätta delarna av dalarna. Vi har fixat grurk och morotsstavar, poppat popcorn, hällt upp chips och gjort dipp. Nu ska vi mysa vidare så jag dissar bloggen.

Skönt att vara i Linnéas närhet igen, vi har redan legat på golvet och snurrat runt en gång. Mysigt.


19/6 - 16:41

Första jobbdagen sedan min ledighet. Det var ganska skönt, men ganska tråkigt också. Det var så lite folk och jag hade ont i magen och var trött. Men annars var det bra. Skönt att göra någonting. Efter jobbet stannade jag och körde lite intervaller på löpbandet och lite benstyrka på det. Resulterade i en klara som knappt tog sig upp för trapporna. gillas.

Kvällen är än så länge obokad, hoppas på att någon/något vill boka upp den. För jag känner inte för att sitta hemma själv ikväll. Blä. Ikväll känner jag för att hitta på nåt. jag känner för att grilla, spela kubb, sitta ute med en filt och jaga mygg. typ. Nu ska jag väl försöka att ta mig in i duschen innan svetten torkar in allt för mycket.

snart är det midsommar, vilket innebär snart stugan med hela stora släkten!

18/6 - 19:37

haha, ingen verkade nappa på mitt fantastiska sommarerbjudande. Men det kvarstår ända fram tills jag åker, bara så att ni vet.. ifall attni blir sugna. Ja, skit samma. Nu sitter jag hemma, har varit jätteduktig idag faktiskt. Har promenerat, lagat mat, städat, bakat bröd, lagat mat igen, diskat har jag också så gjort. Sen har det inte hunnits med så mycket mer.

Kvällen spenderas med Sandra framför bioduken. Komissarie Späck är filmen, har ingen aning om den är bra eller inte. Hoppas på att jag inte ska bli besviken. Just nu sitter jag bara och inväntar. Kanske borde göra något nyttigt av tiden i stället. En springtur runt sportfältet kanske? ..fast då måste jag duscha, och jag håller med Sandra om att det faktiskt är jobbigt att bli blöt. och nu är kvinnan påväg också, så då hinns det inte med. *synd*

snyggheten blir bara allt mer synlig under dagens gång.

18/6 - 14:55

Min massagebänk står och väntar på att få slitas ut lite. 

I sommar har ni chansen att få slappna av lite extra, utan att ni ska behöva bli bankrutt. Att ge bort en massage i present är också väldigt uppskattat. Hör av er till mig och boka in en massage när ni vill! Det går bra att höra av sig genom att lämna en kommentar i inlägget, via mail eller telefon för att boka in en tid.

Sprid detta gärna vidare till föräldrar, släkt, vänner om du vet att någon är intresserad.


Priser:
Rygg+nacke, ca 45 min - 100:-
Rygg+nacke+valfritt tillägg, ca 60 min - 150:-
Helkropp, ca 75 min, 200 :-

Unna er själva eller någon av dina nära lite lyx i sommar :)

Viktigt att tillägga är att jag har gått en kurs i klassisk massage men jag inte är legitimerad massör. Jag kan inte fixa till några "problem" i ryggen eller i andra kroppsdelar. Då är det bättre att ni vänder er till en kiropraktor eller en riktig massör. Den massage jag utför är endast "skönmassage" för att mjuka upp muskler. Massagen jag utför är mer för att lyxa till vardagen lite.

VÄLKOMNA!

18/6 - 11:41

Sitter här med mitt kokta ägg, min halvkassa smoothie och en kopp te klockan halv tolv. Vanligvis brukar man vara hungrig på lunch vid den här tiden. Men nej, jag tror inte att jag har kommit in i några rutiner riktigt än. Igår åt jag lunch vid den här tiden. usch, min smoothie smakar för mycket is idag.

Tänk att för exakt en vecka sedan var det vår stora dag. Det känns som att det var evigheter sen vi tog studenten. Men det är faktiskt bara sju dagar sen. Det är omöjligt att försöka att sätta sig tillbaka och minnas dagen. Det var den bästa dagen i mitt liv. Allt stämde, allt var bra, jag stortrivdes.

Nu ska jag ta tag i dagen och börja med att städa mitt rum, det ser förjävligt ut på riktigt.

och vackrare än såhär är jag inte idag

 


17/6 - 15:55

Passet i morse var grymt! jäklar vad vi körde, det var fullt, det var varmt men sjukt roligt! Efter passet gjorde jag i ordning lite matsäck, packade en väska och tog en promenad bort till båtsta.Hade tänkt att jag skulle sola lite. Men solen tyckte väl att den hade gjort sitt under förmiddagen så det blev inte mycket sol kvar till mig. Men jag tog det lugnt, åt min lunch och njöt ännu en gång av ledigheten.

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än. Sandra kanske skulle och simma, så jag kanske hänger med där. Samtidigt känns det som att ajg behöver lite vila. Eller inte jag, men min kropp. Vill inte slita ut den helt och hållet första veckan.

Jag tror att jag tar mig en tupplur framför teven nu först innan jag gör någonting annat.


17/6 - 09:34

Nu sitter jag här på balkongen igen. Det skulle ju bli fult väder idag, vart tog det vägen? Jag har planerat min dag efter fult väder ju. jag skulle ju baka bröd och städa. men nej. nu blir det nog omplanering. Hela den här dagen bli omplanerad. Hade ju tänkt att jag skulle gå upp halv åtta i morse, men nej jag har väl tydligen stängt av klockan och istället vaknade jag kvart över nio. PANIK. Jag har pass klockan tio så nu är det bara att sätta fart!

16/6 - 17:01

jag tog på mig mina flipflops som inte har använts sedan turkiet. Sanden låg kvar mellan de flätade vad det nu är. Jag fick känslan av att jag skulle ta på mig dem, gå ner till stranden med mina bästa flickor. Nästan att man får tårar i ögonen av att tänka på det. Jag saknar er redan, och turkiet men mest er. Men istället för stranden blev det en cykeltur och handling i borlänge. Det var skönt. Jag cyklade runt och kollade på hus, på gårdar och jag insåg hur dåliga folk är på att klippa sin gräsmatta. De flesta gräsmattorna såg förjävliga ut. Kanske borde jag erbjuda mig? Nej men jag längtar till ett hus och till en gård nu när det fina vädret är här. Att bara kunna gå ut och lägga sig och steka i solen. mm, det var ett hus till salu, så jag ska kolla in det lite närmare på hemnet sen. Kanske är något för mamma.

Nu sitter jag återigen på den numera skuggiga balkongen med en kiwi bredvid mig. Det är gott. Jag känner hur rutiner sakta men säkert börar ta form. Skönt. Nu ska jag börja med maten så den är klar tills mamma kommer hem. Jag har ju råkat fått den uppgiften nu när jag bara går hemma.



NI ÄR BÄST!


16/6 - 14:36

Ni märker att jag inte har så mycket liv för tillfället va? Många blogginlägg = inget liv. typ så. Men jag njuter av att vara ledig och av att inte göra nånting under dagarna. Det är jäkligt skönt. Har nyss ätit den bästa omelett jag någonsin åstakommit. Den var grym. Till den blev det en massa godsaker som ligger i magen nu. Funderar på att ta disken nu och sen ge mig ut på en chill cykeltur. bara för att få komma ut lite.


sjukt gott, bra nyttigt och tog max 5 minuter att fixa - sånt gillar jag!


16/6 - 12:26

Springturen fick inte alls vänta, när jag såg mig i spegeln kände jag mig bara så fruktansvärt äcklig efter två veckor med dålig mat och måltider plus en massa alkoholskit. Usch, nej det blev en runda uppe i mellsta. så nu känner jag mig lite bättre. Men hinner nog inte med säter idag, så det får väl bli balkongen ändå. In i duschen nu sen solen med en god bok i handen.

16/6 - 10:44

God morgon, inatt har jag sovit elva timmar. Nu måste jag snart ha tagit ikapp all förlorad sömn. Det är sjukt fint väder ute så jag funderar på att ta en tur till säter. Förmodligen är det väl ingen hemma där. men man kan ju alltid lägga sig och sola och ha det gött. Känns inte så lockande att sitta på en trång balkong eller gå ut i parken mitt i centrala borlänge för att sola... nej, säter får det bli. Springturen får jag spara tills ikväll eftersom jag vaknade så sent. Ha en underbar dag i solen idag folket. Njut!


15/6 - 20:52

Hemma från springturen nu. Det blev lugnt, kort och ja, ganska skönt trots att jag kände mig som en 100 kilosklump som lufsade fram längs stigen. Men nu är den första avklarad så nu kör vi på. minst 3 löppass i veckan tror jag upplägget inför lumpen var så det ska man väl kunna klara av hoppas jag! Jag är ju ledig hela sommaren så jag har all tid i världen att lägga ner på min träning.

NU KÖR VI KLARA!
(satsar nog mot beach 2011 istället för 2010..)
 

15/6 - 19:32

Det blev ingen ansträngande dag idag inte. Men en löptur står näst på tur nu. Ska ut med mamma så det blir lugnt, lugnt. Sen vet jag inte vad jag ska avsluta min kväll med.. Framför TV:en kanske? Hm, vi får la se. funderar på att åka till pappa i morgon. Skulle ju tydligen bli bättre väder har jag hört.

Dags att byta klädsel och dra sig ner mot älven nu! :)

15/6 - 11:17

Hemma från promenad och easylinepass nu. Jävlar vad dom körde på passet, jag älskar när det är sånna personer där som bara öser gärnet. Jag fick mig en riktig omgång! Det var väl vad jag behövde. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och försöka få ur allt jox jag har i håret sen balen.. Har inte orkat tvätta ur det än, mysig som jag är. Efter det tror jag att lite städning och lunch står på tur.


15/6 - 08:48

God morgon. Idag börjar jag förstå vad som faktiskt händer. För idag sitter jag här vid frukostbordet igen, med min smoothie precis som vanligt. Nu är det vardag. skillnaden är att jag har inte tillräckligt mycket saker att fylla upp mina dagar med. Men det löser sig med tiden. Idag är det i allafall morgonpromenad först, sen EL-pass och där tar det stopp. Men städa lite skulle nog behövas.

Morgonpromenaden blev minde lockande nu när jag såg regnet utanför fönstret... hmpf. Men har man bestämt sig så har man. Regnjackan på!




14/6 - 21:41

Klockan är halv tio på min första lediga dag och jag har seriösa funderingar på att göra min säng sällskap. Fotbollsmatchen på TV intresserar mig inte speciellt mycket och jag gäspar. Har tråkigt så kan lika gärna lägga mig och sova. Eller kanske läsa en bok? Ja, någonting i stil med det blir det i allafall.

I morgon väntar ett Easy-Line pass klockan 10 på SVEA. Hoppas på att det kommer lite folk att skrika på. För övrigt har jag ingenting inplanerat. Träna ska jag. men mer vet jag inte. Möjligtvis en sväng till Säter, den som lever får se.

Det är första dagen och jag saknar mina flickor. Jag saknar Sandra också, så himla roligt att du kom till balen. Jag blev så glad!


14/6 - 19:34

handlat, diskat, lagat mat - nu inväntar jag bara att mamma ska komma hem från sin promenad så att vi kan äta. Jag är så sjukt sugen på att ge mig ut och springa. men jag har ont i halsen och hostar slem så jag vågar inte riskera något. Nu kom hon hem. MAT! gott gott, idag är det lök och tomatpaj på menyn. mumsigt värre.


14/6 - 16:49

Första dagen av ledighet har varit väldigt lugn. Tänkte nog faktiskt ta och laga lite mat och diska tills mamma kommer hem. Bara för att vara lite snäll. Dagen startade jag med min egen version av BRAK och en morgonpromenad. En dusch på det sen en sväng på kupolen med lexi och jennifer. Vi utböt smaskigheter från olika destinationer. hihi.

Ska väl ta och lägga upp mitt träningsschema nu inför inryckningen. Datumet för inryck har blivit framflyttat till 2 agusti. Så ni får ha kvar mig hemma en vecka extra. Nej, handla, laga mat och diska nu då.


14/6 - 12:23

Nu är studentveckan slut. Nu ses vi aldrig mer, kanske om tio år på en klassfest, vem vet? Men ska jag vara ärlig så ser jag fram emot framtiden, även om jag kommer att sakna vissa delar av min gymnasietid så ser jag så mycket framför mig. Jag vill inte sitta och grubbla över hur min framtid ska bli, för jag vet att jag kan göra den bra om jag bara kämpar för det. Sedan är det klart att det är sorgligt att lämna klassen, men jag ser det hellre som underbara stunder man kan kolla tillbaka på - minnas och glädjas. FV07 - vi har varit en otroligt splittrad klass, men vi har nog trivts med att ha det så.

Linnéa, Rebecka och Viktoria. Ni är de tre personer som har betytt allra mest för mig under de här tre åren. Ni är tre helt otroligt snälla, jordnära, ärliga, omtänksamma, fantastiska personer som kommit mig nära. Vi har skapat minnen tillsammans, ni har tagit emot mig med öppna armar - jag aldrig tvekat en sekund på vår vänskap. Det finns inga brister, för hur många diskussioner som än uppstår så påverkar det aldrig vänskapsbandet mellan oss. Ni är den del av gymnasiet som jag lägger nämast hjärtat, tack mina vänner. Jag önskar er all lycka i framtiden, vi kommer inte att tappa kontakten men vi kommer inte att ses varje dag. Det här är inte bara ett sommarlov vi är ifrån varandra. Nu är det slut på riktigt. Jag älskar er.


13/6 - 23:43

Balen vart en stor besvikelse. Jag hade inga höga förväntingar, men det var verkligen inte kul för fem öre. Maten var helt okej, men musiken, folket och stämningen var bara tråkig. Vi försökte verkligen göra det roligt, vi dansade, drack, pratade och så vidare. men det blev aldrig kul på riktigt. Så vi åkte hem.

Men alla var i allafall sjukt fina och det var kul att få se alla och jag hoppas att det var nån som hade roligt i alla fall!


13/5 - 14:27

Nu sitter jag här, med balklänningen på, håret och make up fixat. Om cirka en timme tar vi bilen mot falun återigen. Det kommer att bli bra. Hoppas på en massa fina fotografier på min nya kamera. Den här kvällen ska man verkligen ta till vara på. Jag är glad och det hoppas jag att alla andra också kommer att vara.

ni får ett litet smakprov redan nu.


13/6 - 10:08

Det känns som att allt är borta, som att man har ramlat ner på en tom plattform. Under tre år har man byggt upp en slags trygghet i en vardag. Nu kommer man aldrig att återvända dit igen. Nu måste man börja samla på sig nya vanor, erfarenheter och skapa en ny vardag med trygghet.

Idag har vi den absolut sista träffen tillsammans med klassen. Alla kommer vi vara finare än någonsin. ikväll är det bal. Jag är så nyfiken på hur alla kommer att se ut, hur det kommer vara. Sista måltiden med FV07. Sen ses vi aldrig mer. Ganska skönt, men ändå sorgligt.

Nu ska jag mixtra lite med min kamera, hihi! :)


12/6 - 20:51

Fy vad skönt det har varit med en regnig dag idag. har setat inne framför teven och datorn hela dagen. Hur skönt som helst. I morgon är det bal och jag håller tummarna för att det ska bli riktigt bra. Börjar redan halvnicka i soffan så snart bär det av mot min underbara säng. Jag njuter av tillvaron, av vetskapen av befrielse och ledighet. Jag har sex hela veckors ledighet framför mig. Det kommer att bli en bra sommar.


12/6 - 14:50

gårdagen kan ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Min studentdag.

Dagen började med champangefrukost ute i främby med klassen. Jättemysigt, verkligen. Sedan bar det av in mot stan på vår vackra lastbil, sjungandes i inte fullt så ljuva stämmor. Falsksång på flaket var det. Vi fotograferades, åt fika, skrev i mössorna, hade avslutning i kristinehallen och fick våra betyg. Under avslutningen kom tårarna, påminnelsen om att det faktiskt är slut. Haleluja sjöngs av en grym bryd och tårarna kunde inte hållas tillbaka. Alla fina minnen, att vi ska skiljas, att vi blir ensamma, vi måste stå på våra egna ben nu. för allt är slut. Aldrig mer FV07, aldrig mer Kristinegymnasiet. Nu förändras våra liv.



Efter några tårar drogs humöret snart upp igen inför utspringet. Det var så fruktansvärt skönt. Att få gå ut, bli överöst av sina närmaste av kramar och blommor. En underbar känsla som man bara får uppleva en gång i livet. Helt underbart.

Efter lite mer tid på flaket och en promenad genom falu stad tillsammans med alla faluns studenter åkte vi hemåt till säter och fortsatte firandet med smörgåstårta, tipspromenad, fika, och presenter. Jag fick den bästa presenten jag någonsin kunnat drömma om. En Nikon D5000. Helt galet underbart. TACK!<3



Kvällen började med förfest hemma hos Erika, urgulligt att vi fick vara där! Sedan fick vi skjuts in till stan och vi trängde oss i kön för att komma in på etage. Sorry alla som stod bakom - men vi hade inte så mycket förstånd i oss under kvällens gång. Kvällen började bra sen vet jag inte varför det slutade med att vi var dyblöta, trötta frysna två flickor´som kom hem halv 5 på morgonen. haha. detaljer lämnar vi utanför.

(bilderna är från mösspåtagningen, kommer senare från studenten)


10/6 - 15:00

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt. Det var mat och god stämning på pitchers. Tanken var en utgång på etage under kvällen, men vi var för sent ute och kom inte in... Det blev tydligen fullt. Så jävla ovärt. Fy vad drygt det var. Vi var laddade för en kväll på dansgolvet, men det sket sig ganska rejält. Slutade med att vi gick hem till Viktoria och käkade godis. kung, eller nåt. Nej, nu laddar vi gärnet för vår stora dag i morgon.

FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDEENTEEEEEEEN - FY FAN VAD VI ÄR BRA!

vi saknar dig Becka <3

9/6 - 16:50

Är hemma hos pappa nu, här är städningen och förberedelser inför skolavslutningsfirande i full gång. Tog nyss en dusch och om någon timme ska jag bege mig tillbaka till falun igen. Börjar bli ganska trött nu med tanke på den tidiga morgonen idag. Vi var ju uppe och blev fotograferade i soluppgången klockan fyra. Men det ska inte hindra mig från att köra kvällen ut idag. Nu laddar vi om, käkar gott och njuter.

9/6 - 13:32

Tröttheten sätter sig i kroppen på oss, ändå fortsätter vi att kämpa för varje dag. Igår var det en cykeltur med lärarna och det var väldigt lyckat! Grillad mat, lekar och våra gulliga lärare hade skrivit ihop en hel rapport om oss. Kanoners!

Idag har det varit friskvårdsspelen och självklart tog vi hem bucklan en sista gång. FY FAN VAD VI ÄR BRA! Sitter nu och väntar på att pappa ska sluta jobbet så kommer han och hämtar mig om en stund. Ska till säter på Fabian och Frejas skolavslutning för att senare åka tillbaka till Falun och käka och fira med klassen ytterligare. Om det blir nyktert eller inte återstår att se. Nu har vi inte många timmar kvar innan vi får ställa oss vid gamla entrén och sjunga falskt men högljutt inför alla nära.

Vi kör vidare ända in i mål, GO FV07!


8/6 - 10:23

Vi är fyra slitna, tappra själar här i skolan idag. Resten av klassen pallade väl helt enkelt inte. Men det var väl kanske inte riktigt värt det att gå hit. Först bjöd Martin på glass sen har vi skrivit en utvärdering. gött. Mot eftermiddagen väntar en cykeltur med friskvårdslärarna. kan bli kul, kan bli ett helvete. Det återstår att se.

Gårdagen var helt sjuk. Vi öste, vi köttade och vi visade vilka FV07 är. Jag hade sjukt kul. Tack klassen, nu har vi satt ribban nu höjs den för varje dag. STUDENTEN FÖR TUSAN!

7/6 - 18:54

Studentmössan på, andra groggen blandad. Nu är det fest med faluns studenter! Sista veckan nu. Vi kör gärnet nu!!!!!!

7/6 - 07:03

Att vakna av att tro och tvivel spelades upp på telefonen klockan fem i morse var rena drömmen i jämförele med gårdagens väckning. Jag tog mig en morgonpromenad och jag har ätit min frukost. Det känns som att jag kommer att bo i falun den närmsta veckan. kommer inte hinna vara hemma många timmar i alla fall. Idag är det mösspåtagning som det laddas inför, men först individuella valen med Vera. Hoppas på att hon tänker släppa oss lite tidigare så att man slipper stressa så förbannat. Nu ska jag packa, borsta tänderna och göra mig klar.

simma lugnt!

6/5 - 23:24

Jaha hemma nudå efter en helg i Karlsborg. Där jag ska tillbringa ett helt år med dessa människor. Helt sjuk tanke. Jag säger bara en sak. Det kommer bli jävligt tufft! Men jag är inställd på det värsta. Fystesterna gick hyfsat, dock besviken på min bålstyrka. Armarna visste jag att jag var klen i men magen, what a fuck. sit-ups hela sommaren nu vill jag lova!

Människorna var störtsköna, de som jag ska utföra tjänsten med alltså. befälen var som dom var. hårda strikta, ja precis som man tänker sig lumpen. Men det ska väl gå att överleva det med. Lärt oss att bädda sängen har vi gjort, gått på led och blivit totalt uttittade och hånade av de värnpliktiga och bott i logement är lite av vad vi varit med om under ett dygn.

I morse blev vi hastigt väckta av en duns i dörren och uppmanade att bädda säng, klä på oss och vara uppställda på 15 minuter. Snacka om att man blev vaken snabbt! Sen var det städning och fystester. Löpningen är jag nöjd med, men som sagt lite besviken på styrkan. Men den ska byggas upp under sommaren nu.

Men innan förberedelserna för lumpen ska jag dra ut mina sista krafter på studentveckan, mycket igång lite sömn nu kör vi. Är vi inte utmattade nästa måndag så har vi inte varit tillräckligt flitiga under studentveckan, så FV07 nu jävlar kör vi så det ryker!

Vi är som bäst när det gäller, KÖTTA!

Gästblogg

Bara för att Klara är i Karlsborg och kör skitN ur sig på fystest just nu.
Jag saknar uppdateringar på bloggen hennes, så fick väl ta saken i egna händer!

Vet inte vad jag ska skriva för vackra ord så slänger in en bild istället!
Over and out/Linnéa


Alanya 2010, de bästa !


5/6 - 09:07

allt är packat, det är sjukt fint väder ute så jag passade på att äta min frukost i solskenet. Resten av dagen ska jag ju spendera antingen sittandes på ett tåg eller en buss. Jag får njuta av bara synen av solsken helt enkelt!

Jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig, men vid klockan 4 är jag framme och då är det information och middag, sedan mer information innan sovdags står på schemat. På söndag är det uppstigning klockan 6 med morgonrutiner och frukost. Klockan 8 FYSTESTER (om jag är nervös för dessa....), sen är det mer information och mat under dagen. Slutar i morgon vid fyra och då har jag återigen 6 timmars resa hem. En god bok med i väskan så löser det sig nog!

Nu ska jag vattna blommorna, borsta tänderna och sen drar jag! håll en tumme :)
seya!

4/6 - 22:29

Hemma från pappa nu. Var där och käkade tacos, tog en promenad med nevil, en springtur med erika, chillade och käkade choklad, glass och jordgubbar. I morgon drar jag neråt i landet. 6 timmars resa framför mig. Gissa om jag är taggad? Ska alltså till Karlsborg för information i morgon. Förberedelser inför lumpen. Måttligt nervös är jag. Tänk att resa sex timmar i sträck. helt ensam. komma helt själv till ett helt okänt ställe. Det är okej att vara nervös just nu känner jag.

Springturen idag gick i allafall bra, eller helt okej. Det var jobbigt men vi tog oss igenom alla jädra uppförsbackar. stolt, stolt. Kände att jag inte hade något val med tanke på fystesterna som väntar på söndag morgon. läskigt.

Nej nu ska jag packa en väska och sedan slumra några timmar. Göra mig redo för en lång tågresa.

vi var faktiskt så pass duktiga att vi sprang i turklandet också!

4/6 - 10:20

Gårdagen blev som den blev. Skolan hade vi HLR och fika. verkligen värt det. Jobbet gick bra, förutom en stor vattenläcka från resturangen ovanför så att det rann vatten ner från taket. Lite jobbigt läge där. Lisa bjöd på glass eftersom det var mitt sista jobbpass. Eller om jag inte får jobba något i sommar vill säga. Vi får la se.

Idag blev vi lediga. Inga lektioner så nu laddar vi upp under helgen till studentveckan. Toppen helt enkelt. Dagen ska jag snart sätta igång på riktigt med en promenad och sedan drar jag till säter och tar det lugnt, umgås med familjen och så ska jag kolla in Sebbes och Erikas egna lya :)


Jag vill tillbaka.


3/6 - 11:58

Jag vill inte sitta här i skolan och ha lektioner och gå upp och ner för alla trappor inne i den här stenbyggnaden. Jag vill till Turkiet, Alanya och ligga på stranden, hälsa på fruktgubben och bara ha det gött. Festa och leva livet. Fy fan vad jag inte vill vara hemma.

3/6 - 08:22

En underbar sömn i min egen säng, en morgonpromenad i solen, skoldag och jobb väntar. Snacka om att vara tillbaka till vardagen. Sjukt skönt med sol och värme även hemma i Sverige. Det är bara att steka vidare här.

Grymt skönt med en promenad nu på morgonen - få aktivera musklerna lite igen efter en veckas vila. Eller ja dansgolvet har väl kört bort några kalorier men inget går upp mot en morgonpromenad. Nu ska jag kasta mig i duschen en snabbis för att sedan slänga i mig lite frukost och dra mig till den näst sista dagen inför studentveckan. Toppen!

ha en bra dag!


2/6 - 22:42

Nu är det kväll här i Sverige, själv har jag vant mig vid att kvällen börjar vid den här tiden. Men min mjuka sköna säng ser otroligt lockande ut. Jag ska ta mig en lång nattsömn och njuta av min säng och mitt täcke. Annat mot ett jäkla mormorsvirkat överkast... och i morgon hoppas jag kunna njuta av en smoothie till frukost som uppladdning inför en skoldag. Nu ska jag inta sömnstadiet, jag börjar faktiskt bli trött. sov gott!


2/6 - 21:03

Hemma igen nu och satan vad roligt vi har haft det. Sol och bad hela dagarna, röj på dansgolvet under kvällarna och nätterna. Jag vet inte hur jag ska kunna sammanfatta den här resan på ett bra sätt. Det har varit varmt, måltider på balkongen, festligheter, nattbad, gott umgänge, grymt bra resa. Det går inte att sätta ord på det.

Bilderna kommer in lite senare, men tack mina bästaste flickor för en galet underbar resa. Nu är vi tillbaka i vardagen och det är dags att dra sig till skolan igen redan i morgon. Inte pepp. Hade lätt kunnat stanna en vecka till i turkiet. Vi avslutade igår med en grymt härlig middag med efterrätt och mys på en strandrestaurang.

Nu ska jag packa upp väskan, kanske ta en liten promenad och försöka att njuta av att vara hemma igen - även om det är svårt att njuta av det efter en sån här vecka!

RSS 2.0