31/7 - 21:51

hemma nu efter en grym dag med Sandra i Stockholm. Blev inge gröna lund men det blev shopping. några hundralappar fattigare och några klädesplagg rikare. Skönt med en sista dag med Sandra, har inte behövt tänka på min "flytt" (vet inte om man kan kalla det för flytt) nånting. Bara njutit av sällskapet och dagen. Jag har en dag kvar nu av mitt vanliga liv. En dag. I morgon. Sjukt. Men Sandra, tack för en toppendag! den har vart hur bra som helst!

Som sagt en dag kvar. De tre senaste veckorna har varit lite utöver det vanliga i mitt liv. Tre veckor som känns som månader. Den här tiden har varit så otroligt bra, det bästa är att de här veckorna är bara en början, en början på något som jag hoppas kommer att fortsätta vecka efter vecka och bli till månader. Jag har fått känna känslor starkare än jag någonsin gjort tidigare, känslor som får mig lycklig. Du är helt fantastisk. I morgon blir det ett slut på de här dagarna med dig samtidigt som det bara är en början. Jag kommer att sakna att ha dig vid min sida hela dagarna, hela nätterna. Du betyder mycket.




31/7 - 09:22

AlmaaaA om 30/7 - 22:16 :
fin blogg :)
allt bra?
Svar: tack så mycket! Det är bra med mig :)

lucke om 30/7 - 22:16 :
fin bild :D
Svar: Taack, vad glad jag blir :)

L om 30/7 - 22:16 :
Du har hjälpt mig mycket under den här tiden, som jag sa idag. Ser upp till dig älskade vän. Mycket vi har gemensamt, eller tänker lika på. Jag saknar dig redan! Älskar dej <3
Svar: åååh, vad jag kommer att sakna dig!!!


Nu drar jag till huvudstaden över dagen, hoppas att det inte är lika regnigt och jäkligt där som det är här. Lite shopping och lite grönan med bästaste Sandra antar jag. Det blir bra det. Ha en bra dag nu alla. vi hörs ikväll!


30/7 - 22:16

kasst på tv den här kvällen. friidrotten står på men intresserar mig inte. Svenskarnas tid är förbi, och det är inte roligt att kolla om inte Sverige är med. helst ska dom vinna också för att det ska vara intressant.

Jag börjar få lite lätt panik över att jag inte vet vad jag ska packa, hur mycket jag ska packa, hur länge jag ska vara borta och så vidare. Men det löser sig. slänger med lite mer  i packningen än vad som kanske behövs så klarar jag mig nog. Jag längtar samtidigt som jag vill att tiden ska stanna nu. Jag vill att måndagen ska vara nu samtidigt som jag bara vill leva kvar i det liv jag lever nu. Det är en krock av känslor och tankar i mig just nu. Det är väl som det ska vara med andra ord. Jag ska byta liv. leva på ett helt annorlunda sätt. ingen har sagt att det ska vara lätt.

Linnéa var förbi en sväng nu på kvällen. jag vill bara säga att du är en helt underbar person som jag alltid beundrat. jag förstår inte hur du alltid kan vara överallt och bry dig om alla runt omkring dig. Du är en av de allra bästa personerna jag någonsin träffat. Några kramar från dig nu innan jag åker var precis vad jag behövde. Du är en vän som jag aldrig kommer att glömma, aldrig kommer att tappa kontakten med, du är underbar Linnéa. glöm aldrig det. jag finns här för dig, ett samtal bort, jag älskar dig.



30/7 - 16:31

Fredag idag. Två dagar kvar hemma, känns sådär. I morgon åker jag och sandra till Stockholm, det ska bli skönt, roligt, bra. Det var länge sen jag umgicks med min andra halva. Jag tror faktiskt att det är så. Jag och Sandra. Så sjukt olika, så mycket vi har olika åsikter om. Men vi kompletterar varandra väldigt bra. Och jag ser upp till henne. Det är bara att kolla på hur jag rör mig, hur jag pratar osv. jag blir som sandra. Hon är bra. SK:s is the shit!

Har haft min sista hela dag med Emil idag också. Känns mindre bra. Det kommer att gå bra, men just nu känns det mest jobbigt. Jag har vant mig vid att ha dig nära hela dagarna. Jag har vant mig vid att bli överöst med komplimanger. Tre veckor i sträck har vi umgåtts, utan några större uppehåll. någon natt här och där utan varandra är allt. Nu åker jag och vet inte riktigt hur länge jag blir borta innan vi ses igen. jag tycker om dig så galet mycket Emil. Jag kommer att sakna dig.


29/7 - 10:50

Vaknade inge tidigare idag fast jag hade tänkt det. Snart är det uppstigning klockan 6 varje morgon, kanske man borde börja vänja sig lite. Nu ska jag och frejsan börja baka lite till fabbes kalas på söndag. Sen tar jag bussen in till borlänge igen. umgås lite. träna kanske? vi får se.

Jag vet någon som börjar bli nervös upp över öronen. det börjar bli läskigt. Jag ska inte bara bort i en vecka eller två. jag ska vara borta i ett helt år. jag fattar det inte. men det blir nog bra.

28/7 - 22:34

Bra och fullspäckad dag idag. massage, mamma kom hem, åka til säter, handla, laga mat och fixat efterrätt.

Haft en middag med mina bästisar Palle och Fridus. Jag bjöd på tacopaj och sen rabarberpaj till efterrätt. tror att det blev ganska uppskattat. Sista mötet med min kära vänner innan jag åker. Slog mig att jag åker om fyra dagar. FYRA DAGAR!4!! och jag har hur mycket som helst jag vill hinna med! stressad ja. lite kanske. Sitter hemma i säter nu och umgås med the family. mysigt. i morgon ska jag hem och mysa med mamma. har inte gjort det på länge nu. Emil får också vara med :)

jag och mamma, island förra året - hur mysigt som helst!!

27/7 - 15:39

Mitt hår är nu färgat rött med falu rödfärg. Jag och emil målar plankor, han tyckte det väl var roligare att måla mig istället. Tur att jag är snäll och inte ens hade en tanke på det. Passar på att blogga nu när plankorna ska torka lite.

Jag fick hem fem säsonger av one tree hill igår också så nu vet ni vad jag kommer att roa mig med under min permis. Mindre än en vecka kvar nu och jag har noll koll på vad man ska ha med sig, hur länge jag kommer vara borta... och så vidare. Men det löser sig.

Nu blir det ett avsnitt. great!

bjuder på en bild på min snygga pojkvän idag igen :)

26/7 - 09:07

Idag är dagen då det var sagt från början att jag skulle rycka in. Men det blev framflyttat en vecka. Så om precis en vecka så sitter jag på tåget på väg ner till Karlsborg. Jag förstår det inte. En vecka bara. Sen ska jag vara borta i 11 månader. helt sjukt. Jag börjar få lite lätt ångest inför nästa vecka. Det är så många som jag vill hinna träffa, hinna säga hej då till. Till dem som jag kanske inte kommer att träffa under det närmsta året. Känns jobbigt, man blir stressad.

Min fina pojkvän ligger i sängen här bredvid och sover. jättesöt! Jag känner mig lite lätt dum efter att bara ha somnat igår. förlåt. Om en veckan när jag åker kommer det bli tomt. jag har i princip bara umgåtts med Emil de senaste veckorna, jag har inte sovit själv många nätter... jag kommer att sakna honom väldigt mycket. Allt har gått så fort och allt känns så himla bra. Jag tycker om dig så mycket, emil.

 


25/6 - 12:05

Inget bloggande igår. Men det var en asskön dag. Jag gjorde i princip INGENTING. hur bra som hellst. Eller jo, jag jobbade först sen var jag med Emil hela dagen. Men vi gjorde inte så mycket. Vi orkade inte laga mat så vi käkade på tzatsiki. Riktigt gott. Sen kollade vi film på kvällen. mysigt!

Idag vaknade jag upp klockan tio över tio och fick paniik. Hade tvättstugan klockan tio så jag i princip flög upp ur sängen. Hm, så nödvändigt kanske det inte var men ja. Klockan ringde inte när den skulle. I eftermiddag åker vi till Säter och hälsar på familjen, äter lite mat och så. Blir nog bra det. 

Om en vecka vet jag någon som kommer att vara nervös så det smäller om det. Snart åker jag. helt sjukt och för första gången slog det mig hur mycket jag kommer att sakna alla. inte bara mina vänner och inte bara Emil. jag kommer att sakna dem som alltid funnits vid min sida, som hjälpt mig genom hela mitt liv. För dem kommer inte att stå där och säga till när jag ska göra något, de kommer inte att varje morgon fråga om jag sovit gott eller säga godnatt på kvällarna. De kommer inte säga åt mig att göra saker för dem. Jag kommer att sakna min familj. Världens bästa familj. Dem jag älskar allra mest.



 








23/7 - 18:45

Idag är det den stora dagen i min hemstad. Crusing i Säter och jag är inte där. Fast det gör mig inget. Det är väl lika som alla andra år. Kanske lite sämre nu än vad det var förr. Förmodligen. Kallt har det blivit också. Satt ute på balkongen och spelade geni med Emil och frös nog för första gången under den här sommaren. Nu ska vi tillbringa kvällen framför teven. som vanligt typ. men mysigt. najs!


23/7 - 11:00

Fredag nu, snart bara en vecka kvar tills jag åker...

Ska snart ta bussen till falun och simma lite. blir ett pass i 50-metersbassängen. Hoppas att det ska gå bra. Sen till eftermiddagen blir det nog mest lugnt skulle jag gissa på. Det visar sig.

Har inget att säga egentligen så ja. ha en bra dag.


22/7 - 21:40

hemma från jobbet nu. Min fina pojk hade lagat god mat tills jag kom hem. tack bästa du. Jag är på galet bra humör just nu. Det känns bra efter de senaste dystra dagarna jag haft. Nu ligger han här bredvid och sjunger med i musiken som spelas ur högtalarna. fint de. Nu blir det bara mys under kvällen.

fridaa, jag kommer till dig och fixar biljett!!! :D:D och sen så ska du jag och palle ha ett meeting nu innan jag drar. jag hör av mig i morgon så bokar vi in något :)


22/7 - 08:17

Godmorgon. kvällen igår blev helbra. Var hem till Alex en sväng och käkade kladdkaka och kollade på brölloppsfotografen. Den var väl... helt okej antar jag. Som alla andra svenska filmer. Alla är likadana. nästan.

Mamma åkte i morse så nu är det väldigt tomt här hemma. I eftermiddag ska jag jobba och emil kommer också. skönt. Vet inte vad jag ska tillbringa förmiddagen med. Men det lutar åt en promenad sen i alla fall.


21/7 - 20:33





och då ska ni se oss tillsammans...
jag saknar dig nu emil, det är tomt här. jag vill klia i ditt hår. be om en kram. säga förlåt fast jag inte får. ha dina armar runt mig. höra dig säga att du tycker om mig tusen gånger om. hålla din hand. ha dig här. jag saknar dig redan.

21/7 - 16:54

Sitter här hemma själv nu igen.  Emil har åkt hem och har grillkväll med sina kompisar ikväll. Jag stannade hemma. Vet inte vad det är med mig just nu. Jag känner mig varken glad, ledsen, arg.. jag känner mig bara neutral. nollställd. Vet inte varför. Det är jobbigt i alla fall. Men ska ta tag i lite saker nu. Städa undan lite och så. Hoppas att det lägger sig tills i morgon. För just nu är Klara inte i sitt vanliga skick. Kan vara allt som händer, allt som händer snabbt nu. Lumpen närmar sig snabbare än jag trott och jag känner mig inte tillräckligt förberedd. Men det är väl bara det att man inte kan förbereda sig heller. Det är väl det som är påfrestande.

Har i allafall varit och klippt mig i morse, tog en sväng till kupolen och köpte ett nytt linne, fått massage av min pojk och sen har det inte hunnits med så mycket mer.

och du, jag finns här hur lite jag än visar det, jag ber om ursäkt för att jag inte varit en bra kompis senaste tiden. du är bra, du förtjänar att bli behandlad bättre, jag tycker om dig, jag har lärt mig mycket av dig, du är en av mina allra bästa vänner. Mitt sista år i gymnasiet hade inte varit mycket utan dig. Simskolan. allt. förlåt för att jag tagit dig för givet. SK:s ligger nära mitt hjärta. SK:s hade inte varit något utan S, inte något utan K det ska vara SK tillsammans. <3





 




20/7 - 15:21

har setat bredvid tennisplanen  under en timme och spanat in min snygga pojkvän. Fast jag kollade inte så mycket på själva tennisen om jag ska vara helt ärlig. Orkade inte, blev segt efter en stund. Hade annat att tänka på emellanåt. Nu är han i duschen och sen ska vi åka in till Borlänge. Där blir det min tur att rastas.

ska se till att skaffa fler bilder också..

20/7 - 12:44

Lite för lång morgon idag, men det är skönt. Vi har nyss ätit frukost och ska snart vidare. Emil ska spela tennis så jag hänger väl med bara. Det kryper lite i benen på mig, vill ut och springa. Men det tar jag senare. Vi åker till borlänge mot eftermiddagen så det blir en tur i mellsta.

Nu är det mindre än två veckor kvar. MINDRE ÄN TVÅ VECKOR!!! helt sjukt. Snart börjar det, mitt nya liv. jag vet inte hur man ska förbereda sig psykiskt. Det är jobbigt att inte veta hur det kommer att vara, hur man kommer att vara. Att förbereda sig fysiskt är inte det värsta. För hur ska man kunna förbereda sig psykiskt för något man i princip inte vet något om. Men jag vet en sak. Jag  vet att hur jobbigt det än är, hur jävligt det än kommer kännas - så viker jag mig inte. inte en chans. För när det blir så illa, så vet jag att det bara kan bli bättre, lättare. jag kommer att ta mig igenom 11 månader i en helt annan vardag.


jag är inte typen som ger upp i första taget.

19/7 - 21:33

Galet vad trött jag är, galet hur trött jag har varit hela dagen. Simpasset i morse gick bra, hur kul som helst fast jäklar vad drygt det var. Kan inte komma ihåg att det sved så där mycket i armarna av simning. hm. jag är nog ganska rejält otränad ja.
Sitter hemma hos Emil nu, har haft pass under kvällen och gick väl helt okej. Har varit med om bättre pass. Men jaja. Kvällen blir lugn, väldigt lugn och massa mys på det. Det är bra.

19/7 - 07:13

Men gud vad kul, igår var ni några fler än vanligt som var in och läste bloggen. Hoppas att ni gillar den.

Packningen är i full gång, baddräkt, glasögon, badmössa, handduk, schampo.... det här var länge sen. Det känns skönt och jag längtar efter att få dyka ner i vattnet. Den här gången är det inte bara vatten heller. Jag ska få min dos klorvattnet. mm, jag gillar det. Efter simningen får jag träffa någon jag saknar väldigt mycket också. Hur bra dag som helst kommer det att bli.

Nu ska jag äta lite frukost innan vi beger oss iväg. Ha en bra dag alla :)


18/7 - 22:39

Tänker gå och lägga mig nu jag. är trött och ska upp tidigt i morgon. Jag och mamma tar badkläder, simgrejer och drar till lugnet klockan 8 i morgon bitti. Jag ska avnjuta ett simpass i 50-metersbassängen vilket förmodligen mest kommer bli en plåga. Har inte simmat på cirka två månader nu kanske. simmusklerna är inte riktigt i trim om man säger så. Men ska väl försöka att få dem i någorlunda trim nu. Lumpen är bara två veckor bort.

jag saknar min emil. Jag tycker om Emil, väldigt mycket, konstigt mycket. och snart åker jag.. vill ta vara på tiden som finns nu. ännu en natt ensam. tråkigt. jag saknar dig.




18/7 - 19:11

Hemma från springningen nu, har fått i mig lite middag också. Intervallerna gick väl helt okej men jag har varit med om bättre löpning om man säger så. Träffade på Martin (samhällskunskap och psykologilärare) uppe i spåret vid mellsta, han hade varit ute och kutat med sin fru. Jättesöta! haha, åh lika seg som vanligt var han. Sen blev jag erbjuden chokladbollar av några barn som satt utanför sitt hus och bjöd alla som gick förbi. Hade det varit efter passet hade jag lätt offrat mig. Dom var så söta.

Nu ska jag ta och slänga mig i duschen och sen ta det lugnt resten av kvällen.

bästa systrar. ser helt störd ut men det sket man väl i.

18/7 - 16:35

Sitter i soffan med datorn i knäet framför TV:n, känner mig ensam. Ska snart bege mig ut på intervallträning i mellsta. Blev ingen löpning igår så. Kvällen igår var göörbra. Fick träffa Linnéa och Viktoria och det blev en massa prat och mat. Som vanligt när vi ses. Hur underbart som helst, fanns massor att prata om. Tråkigt nog var inte vår Becka med, men henne fick jag träffa idag istället. Vi tog en promenad runt älven, även där blev det massa prat.

Helt sjukt vad jag redan saknar skolan, eller inte skolan men er, matsalen, 12C, diskussionerna, uppdateringarna, JAG SAKNAR OSS! <3 Det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på att det aldrig kommer att bli på samma sätt igen. För det kommer det inte. Vi kommer att kunna hålla kontakten, men det kommer aldrig att kunna bli samma sak igen. Jag tycker om er så sjukt mycket mina fina vänner. Ni gjorde mina år på gymnasiet till något att minnas. jag älskar er, Viktoria, Linnéa och Rebecka. tack för all den tid jag fått vara med er. Ni är tre helt fantastiska tjejer som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

jag älskar er(oss)










 



 








17/7 - 14:21

Den här dagen bara springer iväg. var upp och jobbade i morse, tre ungar kom. Ganska segt, men det funkade. Jobbigast var att kliva upp ur sängen när klockan ringde klockan åtta i morse. jag fick lov att gå upp medan Emil fick ligga kvar. Lite jobbigt. Efter jobbet blev det handling inför grillningen ikväll. har fixat marinad och gjort i ordning en potatissallad. 

Tråkihgt nog kommer inte becka med ikväll. Så någon hel återförening blir det inte.. tröök. Men det blir trevligt ändå. Får träffa henne i morgon istället. Nu ska jag bara lägga mig och ta det lugnt en stund innan jag ska åka till falun.

loveu!

16/7 - 22:26

Idag blev en bra dag igen. Lite kort, men bra. Har varit ute och sprungit och det var så sjukt äckligt jäkla skönt. drygt men skönt och faktiskt jäkligt kul idag. Tog milen för första gången i år och jag är skapligt nöjd med tiden. jag kan ju säga så mycket som att jag klarar det man måste för en mil i lumpen. Great! Jag är lite stolt över mig själv faktiskt.

Ännu bättre blev det av att jag visste att min pojkvän var här hemma och väntade på mig. du är bäst. Ska krypa ner bredvid Emil nu. Imorgon bitti väntar jobb i barnpassningen och sen hem till linnéa på kvällen för grillning.




16/7 - 12:03

Frukosten ligger i magen, vi ska snart ta och gå ner till kupolen. Jag känner för att bränna lite pengar. på vad vet jag inte men nånting. Senare blir det springning. Har inte sprungit på flera dagar och jag börjar få lite lätt ångest.

Idag fick jag vakna upp bredvid en väldigt, väldigt fin person igen. Jag är lycklig. Väldigt lycklig. Snart åker jag, känns lite sådär med det just nu. inte så kul att vara nykär och veta att man snart ska åka bort och vara borta i elva månader. Men samtidigt så längtar jag tills jag får åka. Det ska bli kul.

tycker om dig





15/7 - 17:39

Skön dag idag. Blev dock ingen springning i morse. Emil kom tidigare än jag räknat med så jag får ta springningen nån annan dag. Gör inte mig något. Vi har i alla fall varit och kollat fotboll och sen tagit en sväng till Säter. Hade glömt min plånbok där så hade väl inget val. Nu skulle vi ha varit jättepigga och hittat på nåt kul att göra.. men vi är lite för trötta för det tror jag. Så det blir lugna drag här ikväll och resten av dagen, mys.

Nu ska jag vara lite social igen, 

 



15/7 - 10:24

Jag förstår inte att det fina vädret fortfarande håller i sig, hallå - det är Sverige vi lever i!! Sommaren ska i princip regna bort och bara ha några få dunderveckor med sol. Men nu är det helt tvärtom. Massa sol och lite regn. Egentligen gör det mig inget. Men jag varken uppskattar eller tar vara på solen på samma sätt. Orkar liksom inte. Jag vill ha vinter. jag vill åka skidor och snowboard, bygga snögubbar och åka pulka. Fast jag vill ha kvar sommaren också. Slipper man slösa pengar på dyra utlandsresor.

Det var riktigt skönt att sova ut idag. Har sovit tio timmar. Hur skönt som helst. Ska om en stund ta mig ut på liten springtur och sen kommer Emil hit. Det blir fotboll, bad och tacos. mycket bra, mycket bra. Jag ska väl ta och klä på mig lite jag då och borsta tänderna.



14/7 - 21:44

En dag till är snart förbi, snart tänker jag gå och lägga mig i sängen, somna tidigt och drömma fina drömmar. Kom inte upp ur sängen förrän vid 12 i morse så i morgon blir det tidig uppstigning. Morgonpromenaden är efterlängtad, det var ett tag sen nu.

Dagen har spenderats med att kolla fotboll, slinga hår, träna och laga mat och sen en massa chill på det. Nu är jag ensam, eller mamma är här, men inte den jag vill ska vara här. Han kommer i morgon i stället. saknar redan. så sjukt, så galet, men så är det.

god natt med er!

på lördag får jag träffa mina favoritflickor, mina älsklingsbrudar, ååååh vad jag saknar er!!!<3


13/7 - 22:58

Jag är trött, väldigt trött. Men det gör mig inget, har inte varit såhär glad sen jag vet inte när. Att en person kan få en att vända så fort. Jag känner mig lycklig. På riktigt. Det kanske är så det ska vara när man är nykär. Jag gillar (tycker om) känslan.

Har spenderat de senaste dagarna med en helt underbar person. Igår avslutade vi kvällen med sprsov gotttingning och nattbad. hur mysigt som helst. Ska få krypa ner bredvid honom även idag, tur som jag har.

sov gott
jag tycker om dig Emil :)


11/7 - 09:28

Söndag morgon, klockan är lite efter nio och jag är stolt över mig själv. 45 minuters löpning med lite styrka på det fick starta min dag. Riktigt bra gjort av mig med tanke på att jag inte kom i säng förrän runt 3 inatt. Men nu är jag pigg och glad. Duschen väntar sen en frukost innan mamma kommer och hämtar mig. Ska ut till mormor och "fira" min student sådär bara en månad sent. exakt en månad är det ju faktiskt. sjukt. och i morgon är det exakt tre veckor kvar innan jag åker. En hel vecka till har alltså gått. Varför går det så fort? Jag ska fixa träningsschema nu de här tre veckorna för att det ska funka.

Gårdagskvällen var bra, drygade mig med småttingarna och njöt av att ha dem hemma. Freja spöade mig i ett antal olika spel.. eller nej, två. men ändå, jag är dålig förlorare så hon blev blöt. vattenslangen låg för nära. Jag tyckte det var kul i alla fall. Tröstade henne med lite massage sen snäll syster som man är. Jag träffade Linnéa också en snabbis. Nattpromenad blev det, mysigt. Efter det telefonprat lite för länge, men det var det värt.

duschen nu ju!


10/7 - 18:44

Nu är det fullt ös i huset. Alla är hemma och det känns bra. riktigt bra. Inatt behöver jag inte ligga och oroa mig för att någon tänker bryta sig in i huset och ta död på mig.... nej, riktigt så illa kanske det inte har varit. Men det är skönt att dom är hemma igen. Jag och frejsan har varit ner till sjön och tagit oss ett dopp, nu sitter mina kära syskon bänkade framför tv och dator. Det är väl precis så det ska vara efter en semester.



 

 


10/7 - 11:28

Veckan har gått ruggigt fort. Det är redan lördag, idag kommer familjen hem igen. Idag kör killarna sista  tävlingen. jag håller en tumme.  Jag däremot ska ägna mig åt städning idag. städa bil och hus. Inte för att det är speciellt stökigt men känns som att det vore snällt att göra det ändå.

kvällen igår var supertrevlig, trots lite brist på folk. Sandra, Palle och Anna var här. massa skvaller , massa minnen, massa nyheter diskuterades. Sen var det meningen att vi skulle se film, men vi såg bara en halvtimme sen vart det för äcklig så vi stängde av.

nu ska jag sätta fart, 
lite bilder från gårdagen först.












 




9/7 - 17:58

De senaste dagarna har varit något utöver det vanliga. De har varit lite mer, lite bättre.. typ som i en dröm. Som sånna dagar som man tror inte existerar. Det känns bra.

Har nyss skjutsat iväg den som gjorde dagarna till något speciellt. Så nu återgår jag till en vanlig fredagskväll. Kommer tillbaka till verkligheten. Har svävat bort så mycket senaste tiden. Kvällen blir nog inte så mycket sämre för det, Sandra kommer hit och grillar med mig. umgås lite och kolla film. Mysigt. Nu ska jag börja skala lite potatis och morötter.

palle är också på ingång! hur bra? - jättebra!!!




8/7 - 09:15

sitter vid bordet och har precis ätit klart mina jordgubbar. Det var galet gott. Idag hoppade jag över min morgonpromenad och tog mig en nödvändig sovmorgon istället. En liten promenad med nevil fick räcka, skönt att sova lite extra. Nu ska jag ta mig en snabbsusch, vattna växthusen, sen göra mig klar och åka till kupolen en snabbis. Sedan vet jag inte riktigt vad vi har på schemat, men tvätta bilen lär jag göra.  nej, nu ska jag sätta lite fart!


Idag är det andra tävlingen i dalacrossen, i tisdags tog kusinen hem segern och brodern hamnade på en mycket bra femtonde plats. Jag håller en tumme för vildingarna idag igen och ägnar en tanke till min syster som inte har så mycket att göra. Kör hårt grabbar!



7/7 - 22:16

Åh, ännnu en grym dag att lägga bakom sig. Är galet trött nu, vet inte om det är de sena kvällarna, värmen eller vad det nu kan vara som sätter spår i form av trötthet i min kropp. Men vad det än är så är det värt det, det stör mig inte just nu. Jag är glad.

Easy-line passet idag gick så galet, äckligt, jäkla bra. Synd att det inte var mer folk bara, då hade det blivit drag vill jag lova. Hade ont i halsen efter passet av allt skrikande, hah. Hoppas att jag inte skrämde iväg dem. Men jag hade kul i alla fall och alla var sjukt duktiga.

kom på att jag faktiskt saknar simskolan lite nu trots allt.
alla våra små söta och dryga ungar! :)

7/7 - 09:08

God morgon mina vänner. sitter och äter på min frukost efter morgonpromenaden. Vattenmelon och fil, orkade inte anstränga mig mer än så idag! Gick upp klockan sju i morse, antar att jag måste börja vänja mig vid tidiga morgonar(skriver man så?)..  Det var skönt i alla fall. dagen idag blir väl i princip som gårdagen, lite besök hit och sen pass ikväll. Blir bra det. Men nu ska jag tvätta och ut och vattna växthusen. Förhoppningsvis har det kommit limetomater nu, sååå gott! :)

Ha en bra dag! :)


7/7 - 00:12

En dag fylld av.... hm, glädje och lite trötthet. Gick upp i morse, tog promenad x2, duschade, städade, tog en biltur till borlänge. Hämtade upp något fint, körde hem och hade en grymt bra dag. Kvällen var det pass, gick hur bra som hellst, trots en del nybörjare. Blev svettig och trött, så nånting bra har jag ju gjort!

Sen har jag tagit hand om hushållet, ätit kräftor och kollat fotboll. Sköönt! :) sova snart.


6/7 - 18:24

Ruskigt bra dag idag. Har varit grymt trevlig. Nu sitter jag hemma i borlänge hos mamma och väntar på att jag snart ska gå ner till SVEA och ha pass. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, hoppas på att det kommer en massa folk som vill köra skiten ur sig! Annars ser jag till att dem gör det ändå.

Tack för en toppendag du! :)

Jag saknar turkiet ganska så väldigt mycket, och jag saknar mina allra underbaraste ännu mer. (Förlåt becka att jag glömt höra av mig!)


5/7 - 23:59

hm, klockan börjar dra sig mot midnatt. sova snart kanske? mm, förmodligen. Kvällen har varit dundertrevlig, middag med Sebbe och Erika + några norrlandsvänner till dem. Innan maten tog vi en sväng i löparskorna ute vid golfbanan. Sov nu inför en förhoppningsvis trevlig dag i morgon :)


5/7 - 15:17

Skön slappdag idag, nu har de lämnat mig. Tur nog kom Sebbe nu och de blir kvar och grillar med mig ikväll. Kanoners. Nu går allt riktgt bra, jag stortrivs och känner mig fett glad trots tröttheten. Ska väl ta mig ut på antingen en promenad eller springtur om en stund. I morgon får jag också sällskap förhoppningsvis. Städa lite nurå. :)

puss på er.


5/7 - 11:33

En ny vecka nu, en ny måndag, vad veckorna går fort. Veckan och dagen fick en rivstart med en av mina morgonpromenader. Dagen ser lugn ut än så länge. Vet inte riktigt vad jag ska ta för mig och göra idag. Snart tar resten av familjen sitt pick och pack och drar iväg på semester. Eller ja, crosstävlingar i en vecka. De lämnar mig i huset med världens bästa, farligaste hund. Det blir bra det, att få ta hand om sig själv ett tag. Nej, nu ska jag försöka att ta tag i dagen och göra något bra av den. En dusch först! :)



4/7 - 22:02

Kom precis in från en sptingtur uppe på åsen med Erika. Vi sprang fel, jag snubblade tre gånger varav två jag ramlade omkull. Jag har aldrig i hela mitt liv ramlat när jag varit ute och sprungit, hur trött jag än varit. Det här var en av de sjukaste springturer jag varit med om.

Tröttheten visade sig tydligt i spåret, har inte orkat äta riktigt i dagens värme kanske kan vara en orsak till mina fall. Jag skrattar åt mig själv när jag tänker på det. Att snubbla en gång okej, då kan det bero på unerlag osv, men ramlar man två gånger så har man inte så mycket att skylla på.

Jag orkar inte laga mat nu heller. fil får duga.


4/7 - 17:34

Nu blev det lugnt igen, Ingenting att göra, fotbollen ute i värmen tog död på mig, ett dopp till i sjön fick mig lite piggare. Jag känner av den ostrukturerade lunchen idag. Men vem orkar äta riktigt mat i den här värmen? inte jag i alla fall. Trots att det ligger ett tjockt moln över himlen och döljer solens strålar står temperaturmätaren på 25,6 grader. Är det här verkligen Svensk sommar? Nu inväntar jag kvällens springtur, tror att jag gör det framför teven. Blev trött, måste vila.





 


4/7 - 14:32

Idag är en bra dag än så länge. Började dagen med promenad x2 i morse. En med hund, en utan hund. Galet varmt galet skönt. Triathlon är i full gång på Säters alla vägar, svårt att ta sig dit man vill. men några omvägar så funkar det. Nästan så att man är lite sugen på att vara med.. Jag vill ha en cykel, en racer, jag ska skaffa en så fort jag får pengar över till det. Så sjukt roligt ju.

Har legat på stranden en sväng med hela syskonskaran + jonte och erika nu på förmiddagen. Jag har tagit mitt första dopp i ljustern som fortfarande är precis som den alltid har varit, lagom kall, svalkande, skön och full av gropar. 

blir en lugn eftermiddag som ska få avslutas med en löptur med Erika.


3/7 - 21:51

Maten var utsökt. Ligger nu och mosas sönder till glukos och annat grejs i min mage. Lägger sig fint på höfterna om de inte förbränns. Men det är det värt. Man lever bara en gång, eller hur säger man? En kladdkaka har tagit plats i ugnen och väntas på att få ätas av sockersugna, sockerberoende brudar. Men faktiskt så var det för en gångs skull inte min idé. Jag skyller på min käraste systeryster. Det var faktiskt så pass länge sen jag gjorde kladdkaka att jag hade glömt receptet. Då är det länge sen, och då fåår jag äta det idag.

helan och halvan, jag och min syster, freja och klara - kärlek<3


3/7 - 19:36

Jag säger bara, fy satan vad skönt med värme. Har legat sju timmar vid siljans strand idag och endast solat baksidan. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut.. Inte alls röd inte. Är i alla fall hemma i Säter nu, orkade inte med peace and love folket mer. Sköna, gröna Säter passar  mig bättre just nu. På måndag åker pappa och resten av familjen iväg på dalacrossen med fabbe. Förra året bröt han foten, hoppas på bättre lycka det här året. Jag blir i alla fall hemma och vaktar hus och hund. Kvällen avslutas idag med grillad mat på pappas vis - finns inget som slår pappas grillade kyckling.

steek!

3/7 - 08:45

Handduk, bikini, badboll och en god bok packat och klat för dagen. Nu styr vi mot rättvik för några dopp i Siljan!


2/7 - 20:28

NU har jag avnjutit middag på balkongen med mamma och Erika. Grekisk sallad och surdegsbröd. mumma. Snart beger vi oss ned mot staden och tjuvlyssnar på Kim Wilde. Myspys. I morgon åker vi till rättvik och badar i siljan och har det skönt. Steker i solen och badar. det ska bli skönt.

2/7 - 19:00







Det slog mig just att om exakt en månad rycker jag in. en månad, det är ingenting. Jag vill hinna med massor, men nu är det bara att träna,träna,träna för hela slanten. Usch, det är en blandad känsla jag har inför mina 11 månader i lumpen. Det har bara funnits där som "i framtiden". Men framtiden närmar sig med stormsteg. Jag har inte många dagar kvar att leva som jag gör nu, inte många dagar kvar som den person jag är nu. För jag kommer att förändras, hur vet jag inte, men jag vet att jag kommer inte att vara samma Klara efter 11 månader i Karlsborg. Det ska bli ruggigt intressant att få leva det livet, samtidigt är jag rädd för det. Men jag vet att jag kommer att klara det bara jag går in med rätt inställning. Det ska bli roligt - är det inte roligt ska jag se till att det blir roligt. Ladda nu alla som rycker in på K3 om en månad!!

2/7 - 17:31

Ganska skön dag, lite långtråkig men skön. Kom nyss hem från stekande på stranden och fem kilometer joggade i mellstaspåret. Gick riktigt tungt idag, hade inte druckit vatten så var helt torr i munnen. Inte okej. Men jag tog mig runt. Kvällen ska vi spendera med att tjuvkika lite på några band och kolla på folk, roligare än man tror faktiskt. Nu ska jag kasta mig i duschen för att sedan tänka ut något att äta.

åren går, såhär söt var jag en gång i tiden..

2/7 - 10:14

Klockan är tio och jag har hunnit med massor redan! En timmes promenad, ätit frukost, tvättat, diskat, duschat, plockat undan lite... ja, nu är jag värd en dag ute i solen. Stekas ska det! Ha en bra dag!


1/7 - 21:51

Har varit nere på staden och kollat in peace and love nu. En del av mig vill bara in på området och röja loss samtidigt så finns det en förståndig del inom mig som säger att det inte är vad jag behöver just nu. Och det är så sant. Det har varit aningen för mycket festligheter senaste månaden. Turkiet och studentveckan - de två bästa veckorna i hela mitt liv. För den fysiska hälsan kanske de inte var så bra, men jag har aldrig haft så roligt i hela mitt iv. Det var bäst! Nu ska jag slå mig ned i soffan med mamma och sen ska jag lägga mig tidigt.

1/7 - 20:21

Mätt och belåten sitter jag här, jag har shoppat loss rejält på kupolen. hundralapprna flög iväg en efter en och nu känner jag mig nöjd. Ett par nya springpjux är införskaffade, dock ännu inte invigda. Lite nya sommarkläder får också ta del i min garderob nu. Sen fick jag lov att införskaffa massa tråkiga underkläder också, alltid lika tråkig att spendera pengar på sånt. Frågan är nu, hur ska jag spendera kvällen på bästa sätt? kanske blir en promenix ner på stan och kika lite trots allt. Har ju inget bättre för mig så.


1/7 - 15:31

Kollar ut genom fönstret, ser det jag inte vill se. Människor som har roligt, njuter av festivalen och lever livet. Jag sitter inne i lägenheten sörjer att jag inte är där ute balnd de andra. Inte är en av de 40 000 som tagit plats i Borlänge den här veckan av samma anledning. Det är ett helvete. Nu ska jag dränka mina sorger i shopping.



1/7 - 10:51

Nu har jag varit ute och rastat mig själv. Har även gett magen lite frukost. äggmacka var det som bjöds idag. Nu ska jag väl traska vidare på en promenad med hunden också. Han blev lite besviken när jag gick iväg utan honom i morse.




1/7 - 08:56

god morgon, god morgon. Torsdag är namnet på dagens dag, idag sätter peace and love igång på riktigt. Jag har ingen biljett, men det kanske är bäst så. Jag får helt enkelt ägna mig åt andra trevligheter under helgen, det bästa är att jag slipper må illa om dagarna. Jag ska väl ta mig till Borlänge några dagar nu i helgen och träffa mamma och kolla på alla fulla dumma som gör bort sig. Det är ett nöje i sig.

Men nej, nu ska jag dra mig upp från sängen, klä på mig och bege mig ut på en promenad. Det behövs och det kommer bli så skönt känner jag redan nu. so long!


1/7 - 00:19

En vecka fylld av händelser, eller mest lugn och ro. Att ha spenderat de senaste dagarna med vad jag kallar min släkt. fysiskt sett är dem inte det, men för mig kommer de alltid att vara det ändå. Det är inte alla som har två släkter inte :) Jag gillar er. Vädret har helt och hållet stått på vår sida, myggen har varit jobbiga men ett och annat myggbett kan jag stå ut med, jag och Matilda som lekledare resulterade i kaos men uppskattades, Mat/godis/glass har konsumerats lite för mycket, Vi hade hemmagjorda kransar á la oss själva, vi åkte ring och jag fick träningsverk, vi badade i vårt pissjlumna dyvatten till sjö, vi spårade lite för mycket sista kvällen av trötthet, Det fiskades en massa - men inte jag, jag har för dåligt tålamod, stekt på bryggan och på madrasserna har vi också gjort - men bäst av allt är att jag har fått vara med alla dessa underbara människor. tack.


Sedan vill jag ägna en tanke till killen som blev påkörd av en vattenskoter, om ni har läst eller hört om detta. Det var i vår lilla sjö det hände. bara några hundra meter ut, vi satt och åt mat och hade det trevligt. Utan vår vetskap blir en kille påkörd där ute och dör. så tragiskt. vill också ägna en tanke till tjejen som körde, som ska få leva med att ha haft ihjäl en annan person. Går inte att föreställa sig. Vi måste vara försiktiga om varandra.

RSS 2.0