26/5 - 17:37

Om 45 minuter beger vi oss mot flygplatsen. Vi ses om en vecka. Ha det så bra här hemma - för vi ska ha det sjukt bra i Turkiet! HEJDÅÅ!

26/5 - 12:55

SK:S SIMSKOLA TOPP 10 I BÄSTA ÅRSREDOVISNING I DALARNAAAA!!!!! DET HÄR GJORDE MIN DAG ÄNNU MER, SKULLE INTE KUNNA VARA BÄTTRE, FY SATAN VAD UNDERBART - JAG NJUUUTER!!

En lektion kvar nu. Alternativ medicin, tror att det skulle bli zonterapi eller något liknande idag. Gött. Hoppas på att vi slutar lite tidigare så kan jag åka med sebbe hem. Det närmar sig nu. En lektion och sedan hem och käka och packa det allra sista innan vi drar. GAAAAh! I morgon vid den här tiden ligger vi på cleopatrastranden i Alanya.

ALLT ÄR SÅ TOPP NU!!!!!! JAG ÄLSKAR LIVET JAG ÄLSKAR ALLT JOBB JAG LAGT NER SENASTE MÅNADERNA FY FAN VAD GRYMT JÄVLA SKÖNT!


det är dem här och många många fler barn, föräldrar och andra människor
runt omkring som gjort detta möjligt!
Jag saknar er! TAAAACK!

26/5 - 07:37

Dagen är kommen, inledd med en mycket omotiverande prommenad. Resebeviset ligger tryggt i en plastficka, packningen packad, godiset inhandlat och mitt huvud snurrar varv på varv. Vad har jag glömt? vad har jag inte glömt? är det något jag absolut inte får glömma men som jag glömt? Ja.. Men innan vi får ta vårt pick och pack och bege oss iväg till dala airport så väntar en lång skoldag. Det suger ganska mycket.

Men snart,snart!
tror nog att resfebern närmar sig på. tur att vi har mycket praktiska saker i skolan idag. Jag hade inte klarat av martins eller irenes långtråkiga teorilektioner idag!

brudar, nu har vi 12 timmar och 28 minuters väntetid kvar





25/6 - 21:55

Nu är alla månader, veckor och dagar räknade. Nu börjar nedräkningen av timmar, minuter och sekunder. 22 timmar, tio minuter och sekunder kvar, sen lyfter planet. ofattbart. Väskan är packad, 15 kg hamnade den på. Helt perfekt. Nu väntar en lång nattsömn.

Tjejer - nu kör vi!

25/6 - 07:20

Hoppas på att det här var en bra start på dagen. Det blev en promenad och qigong. Superskönt, nu ska bara frukosten landa, sen är jag på gång.

Det är en tråkig skoldag som väntar, bara en massa tråkiga lektioner som jag inte riktigt är sådär sugen på. Men förhoppningsvis gör vi det till något bra. I eftermiddag är det träning först och främst, sedan packa hela kvällen, skriva ut papper, förbereda - för i morgon smäller det! då drar vi. Fattar det inte, helt sjukt och ruskigt skönt! Då tar vi farväl till ett regnigt och kallt Sverige. FY FAN VAD SKÖNT!

jag hoppas att du har det bra i USA och värmen, min vän! :)



Nej, då ska jag ta och borsta tänderna och packa väskan nu då. Ha en bra dag!


24/5 - 20:05

Nu är jag trött, riktigt trött. Loppet gick helt okej, för att inte vara allt för tränad. Jag är nöjd. eller, nej jag blir aldrig nöjd - men det var helt okej. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan tror jag faktiskt att jag ska ta och lägga mig i mina sköna säng och sova. Kanske blir lite småpyssel innan. Men jag vill bara att dagen ska ta slut så att morgon dagen kan ta slut nån gång och ja. Jag vill ha onsdag kväll nu!


24/5 - 13:08

Alternativ medicin avklarat nu. kom en oplanerad redovisning upp dock, så jag får stanna i skolan längre än väntat. Vi ska redovisa i projektarbete, vilket jag inte hade en aning om. Kul. inget förberett så redovisningen kommer att suga pung. Men men, får bli vad det blir. Plus att hela min planering för dagen sket sig. ni vet att jag inte gillar det. Resulterar i att jag måste göra allt ikväll istället. bra.blä.bu.

Snart åker vi brudar!

24/5 - 06:37

Sommardofter, grönska, stillhet, solsken och fågelkvitter har omgett mig denna morgon runt älven. Det är en bra start på dagen, nu fattas bara lite frukost i magen och en dusch. Idag står en rad olika saker på att-göra-listan. bland annat växla pengar, skriva packningslista och skicka iväg inbjudningar till studenten.

SVEA håller i ett springlopp runt älven i eftermiddag, är du intresserad ring 0243-216700 och anmäl dig - kostar endast 50:- och de stödjer barncancerfonden!

kom ihåg att
skratt är vackert
du är vacker
vackrast när du skrattar!

Ha en bra dag mina vänner, för det ska jag ha!
2 dagar

23/5 - 21:32

Fy vilken hemsk dag. har inte alls varit på humör för nånting. jobbet var segt och ja. drygt. Nu måste jag plugga också - skulle egentligen bara vilja gå ut och röra på mig. Vädret blev ju fint till sist i alla fall!

Paulina, hoppas att du haft en bättre dag än jag. din dag ju. Hoppas att du fått nån rolig present! Min bästaste, bästa vän fyller ju 19 stora idag! 19 är skittråkigt att fylla, men ändå. Det var roligare när vi var små, när man fick komma på kalas till dig och skratta tills saften spruta ut ur näsan. Det var tider det. Men vi kanske borde ta ett glas saft någon dag? vänskap från att inte kunna säga R till det sista tonåret - och fler år väntar bakom husknuten. Det är vi, Klara och Paulina - olika som natt och dag - oskiljaktig vänskap. <3




23/5 - 10:17

blöt morgonprommenad i regnet, nu vidare till simskolan!

GRATTIS PAULINA!

22/5 - 20:55

Har nu precis kommit hem efter en grymt god middag på Tsatziki med Alexandra och Emil. Det var sjukt gott jag jag är fettigt mätt. Har hunnit med en springtur, städning och fixat inbjudningar till studenten under dagen. Ruskigt effektiv. Nu väntar jag in Alex igen, vi ska förmodligen kolla på film och ha det gött ikväll. I morgon bitti väntar simskoleavslutning och efter det jobb och plugg. trevlig dag idag i alla fall. Man ska glädjas åt det lilla!

22/5 - 14:56

riktigt segt på jobbet idag, trots att det bara var i två timmar. Efter jobbet väntade massage och det var välbehövligt må jag säga. Både för mig och Becka, så nu är vi på topp! Tog cykeln bort till dollar store  och inhandlade lite grejs till turkiet också, lite schampo, balsam och sånt där. gött.

En glass ute på balkongen och nu väntar lite städning och chill.

glasögonormen, me like!



22/5 - 08:47

Grymt bra väder idag och mycket ska hinnas med. Jobba snart, inhandla lite grejs till Turkiet, massage, växla pengar, umgås med alex kanske? Ja, som sagt, mycket att göra men en sak som måste göras i det här fina vädret är att jag ska unna mig en glass. höhö, går bra med mina nyttigheter just nu.

Nej, ska jag slänga mig på cykeln trampa ner till svea då. se ya!

4 dagar nu!

21/5 - 21:30

Fy satan vad äckligt trött jag är på att jobba nu. Måste göra nånting annat nu, tur att alex är på väg mot borlänge och ska umgås med mig lite. Det behöver jag nu. Ska upp tidigt i morgon igen och jobba i barnpassningen, men det skiter jag i jag måste ut och se mig om träffa andra människor än dem på gymmet. Usch, hur ska jag klara mig i arbetslivet i framtiden? Visserligen går man inte i ksolan halva dagarna då också..

jaja, får se vad vi hittar på.

21/5 - 12:29

Hemma från min första joggingtur i mellstaspåret. Hur skönt som hellst, blev en riktig "tänkarrunda". Nu ska jag göra lite styrka sen duscha och åka till jobbet. Hemma igen vid halv nio ikväll skulle jag gissa på. då med en påse godis och mys i soffan. längtar!

Jag saknar säter, pappa, jossi, freja, fabian och NEVIIL!<3

21/5 - 07:40

frukosten i magen, tänderna borstade, packningen klar (ett äpple), årsredovisningen i min hand. Jag börjar bli redo för en ny skoldag, eller ja, en ny lektion kanske jag ska säga. Vi hade visst bara en lektion idag. skönt.

(Sandra, årsredovisningen var grym!)

Nu ska jag kila ner till bussen och åka min härliga tur från borlänge till falun med en av mina bästa!


20/5 - 22:35

Ruskigt bra dag. Kom precis hem från jobbet och träning. Fick bli en halvtimmes kondition efter jobbet - det behövdes verkligen! Skönt skönt, nu ska jag bädda ner mig i sängen och förbereda mig inför morgondagen - fredag. Först skola sen jobb i morgon igen. Ska väl försöka att hinna nån träning däremellan också. Det blev ett bra avslut på dagen också :) godnatt!

20/5 - 12:25

hemprovet i naturkunskapen inlämnat, skönt värre. Hoppas bara på ett G på den uppgiften - då har jag ett MVG i betyget! I NATURKUNSKAP!!! Ni förstår nog inte känslan, så mycket jag har kämpat för den kursen alltså. Det känns ruskigt underbart och helt sjukt skönt! Nu ska jag skriva klart om church of satan också, det sista arbetet som ska in innan vi åker och därmed det sista arbetet i skolan. har bara småsaker sen, en redovisning och ett litet prov. Det är det enda. Det är slutet av tolv års skolgång, förstår ni? Så sjukt jävla underbart!

Nu ska jag tömma mina sista tankar, skriva mina sista meningar, lämna in mitt sista arbete. Det är lycka.


20/5 - 07:08

Idag är det en sån där dag som startar dåligt men som kommer att bli bättre och bättre under dagen. vaknade och kände mig uppsvälld och äcklig. inte det minsta hungrig, men sitter och trugar i mig en smoothie nu i alla fall.

Jobbet igår gick bra, var inte så mycket folk men det gick fort ändå. Alex var duktig och kom och tränade, blev stolt när jag såg henne komma ner för trappen!

Idag väntar en riktig trökdag i skolan, bara en massa långtråkiga lektioner. Hoppas att jag överlever. Idag är det också jobb direkt efter skolan så jag kommer väl inte hem förrän sent ikväll. Nu ska jag fixa matlåda och sen kila iväg till bussen. puss

6 dagar kvar!


19/5 - 12:49

Idag är det onsdag, ni fattar grejen va. om exakt en vecka, 7 timmar och 29 minuter lyfter planet. Vi lämnar kristine, falun, borlänge, dalarna, Sverige för en underbar vecka i värme, sol, Alanya och Turkiet. Det kommer att bli festligt. Är fortfarande inte klar med den sablans etiken. Det tar bara stopp i huvudet. Snart är det Alternativ medicin sen jobba. blir nog bra!


18/5 - 21:57

Det var skönt, nu kan jag krypa ner under täcket med gott samvete.

18/5 - 21:08

Väldigt tråkig dag, ingen frisk luft, ingen träning. Usch vad jag inte mår bra av det. Funderar på att antingen sticka ut nu på en springtur eller om jag ska gå och lägga mig. Tror att jag lägger mig och går upp i morgon bitti och springer innan skolan. Har ju ändå sovmorgon. Men nej. Måste ut nu också, en kortis. hej då nu får det bli i alla fall 10 minuters träingspass. bättre än inget. Jag kommer inte kunna sova såhär full av energi.

18/5 - 17:28

sitter hemma nu, försöker att plugga men min hjärna strejkar. Etiken är svår. Man måste tänka så mycket, förstå så mycket. Jag vill bara att det ska vara onsdag eftermiddag den 26/5. Jag ser inget annat just nu, jag vill bara dit. Det är så nära. Men jag måste plugga, måste ta mig igenom det här åh, vad jag måste det. För jag vill inte bli besviken på min studentdag. Jag vill inte det, jag vill kolla ner i det där jäkla betyget och se att jag klarade det. Att jag kom dit jag ville. Därför ska jag samla nya krafter nu. Se betyget framför mig. Tänka tills hjärnan sprängs. så det så.

jag vill uuut!


18/5 - 11:48

Sitter i skolan med en massa kompletteringar i etik nu. Jag är helt lost. Blir nog ingen träning idag ändå. Det här måste bli klart och jag ska kämpa mig fram till det där jäkla betyget. Så nära, men ändå så långt bort. Mm, så känns det. Men ingen idé att sitta och fundera på det här i skolan. Det får jag göra hemma i lugn och ro. Tror att jag kommer att behöva kämpa mig till betyget i Naturkunskapen också. Eller så får jag nöja mig med det lilla. Men jag vill inte det. Jag vill nå ända fram, jag har ju lagt ner så mycket på det. Då kan man inte bara ge upp. kämpa nu. Visa att jag kan. För det kan jag, det vet jag. Ni också. Idag ska jag nå fram i etiken, öppna tankarna - hitta det som saknas.


17/5 - 20:29

Det går segt med pluggandet idag. Mina hjärnceller vill liksom inte aktiveras. Det är så fruktansvärt tråkigt när man inte är på humör. Men det måste göras, och jag gör det hellre nu än i natt. så ja. Bara att bita ihop. I morgon är det min enda lediga dag på hela veckan. Ons, tors, fre, lör, söndag jobbar jag. Nice för kontot, mindre nice för mitt välmående då det inte kommer att finnas mycket tid för träning. Men det är väl bara att kravla sig upp tidigt på morgonen.

I morgon ska jag i allafall köra gärnet, när jag ändå kan liksom! får passa på. Med mycket att göra i veckan betyder det också att veckan kommer att gå fort. och då går det fort tills vi ska åka.

Men nej, ta mig i kragen och fortsätta plugga nudå. Jag ser framför mig hur alla FV07:or sitter och pluggar ihjäl sig till Irenes prov i morgon... eller


17/5 - 18:41

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! jag vill ut i solen. men jag måste plugga skitskitskit. fast kanske man ska sätta sig på balkongen och plugga? Jag är i alla fall lycklig, jag mår bra. jag ska vara glad att jag känner så. Snart åker jag till Turkiet, snart tar jag  studenten snart är allt slut. Snart börjar jag ett nytt liv fyllt med utmaningar. men först ska jag ha ledigt i sex veckor. Träna och må bra av att vara arbetslös. Nu ska jag hoppa i duschen sen sätta mig på balkongen. plugga och mysa.

vilket rörigt inlägg, men jag är rörig i skallen. så då blir det rörigt. duschen nu. hej!

17/5 - 14:19

Sitter i skolan nu, har skrivit klart projektrapport och fixat loggbok. Nu är det bara Människan socialt och kulturellt som ska pluggas. har prov i morgon, sen är det inte mycket kvar. Om nio dagar åker vi härifrån. Lämnar allt för en vecka och jag har lovat mig själv att inte släpa med något plugg till Turkland. Nej, jag ska bara slappna av. ta det lugnt, njuta av min semester. Känner mig lite smått irriterad idag. Men ska snart pigga upp mig med lite träning, fast det blir senare. Nu ska jag först plugga så att jag slipper det ikväll.

/sorkapan

17/5 - 07:17

Vilken härlig dag det här kommer bli! Har värmt upp för dagen med en morgonpromenad och frukost. Det fanns fruktsallad kvar från gårdagens firande, så det fick bli det till frukost också - gott! Skoldagen inleds med tre timmars alternativ medicin, thai chi tror jag det blir idag. Sen är det uf-jobb resten av dagen. Ganska chill med andra ord. Nu ska jag göra i ordning lite grejs till sandra så att hon kan fortsätta med layouten på årsredovisningen.


 

16/5 - 21:42

Dagen har varit proppfull, från morgon till kväll. först simskola, sen årsredovisningsfix, träna, fira födelsedagsbarnet Erika med presenter , mat och fruktsallad!

hade behövt plugga, men orkar inte. Får ta det i morgon. Nu ska jag plocka ihop på mitt rum och sen sova. I morgon väntar skola igen efter långhelgen. Ska få träffa mina bästisar igen.

10


15/5 - 14:50

En dag närmare turkiet, en dag närmare studenten, för varje dag som går känns det att det närmar sig. Jag hittade ett par skor till min studentklänning idag, äntligen! Jag ska börja skriva inbjudningar till studenten också. för snart står vi där, i våra vita klänningar och mössan på huvudet, vissa gråter andra skrattar. Jag kan inte föreställa mig känslan, men jag ser det framför mig - och det är en fin syn.

Ska käka lite med mamma snart, sen åker jag till Sandra och kollar på film. Ha en fortsatt trevlig dag vänner.
 
visst är hon söt, min vän! :)

14/5 - 21:19

Den här dagen är en av de värsta dagarna i mitt liv. fy fan säger jag bara. skavsår över hela kroppen, kan inte gå riktigt, ont under fötterna, alla kläder helt genomblöta. Vilket helvete detta var. Gå aldrig dalkarlsvägen om ni inte vill plåga er själva. Så hemskt var det. Sebbe och Erika är och köper ostbågar till mig nu. och jag ska ligga i soffan hela kvällen. Tycka synd om mig själv. I morgon bitti ska jag upp och jobba i barnpassningen. får väl se om jag tar mig ner till jobbet eller inte. Hoppas att ni haft en bättre dag än jag.


14/5 - 06:09

Det regnar ute, det ska regna hela dagen, det är tidigt, jag är ledig och jag är uppe nu. Jag har packat min väska så att den fick lite vikt, idag ska jag och mamma gå genom regn och rusk i cirka sex timmar. skönt. eller jag vet inte. Inte kunde jag sova inatt heller, jäkla red kick jag drack på jobbet som fick mig vaken ända tills klockan 1. Inte ens spikmattan funkade som sömnmedel (jag brukar alltid somna på spikmattan). Jag är inte van med koffein.

Nej, frukost nudå sen bär det av mot leksand.


13/5 - 21:15

Skitdag på jobbet. Apmycket att städa, allt gick fel, inget gick rätt, problem med allt. Men jag överlevde. i morgon går jag och mamma dalkarlsvägen från leksand till bjursås i regnet. Vi får väl se hur det blir. Lite motion och frisk luft behöver jag efter den här dagen.

13/5 - 12:40

Fy vad tråkigt det är att gå på gym. Det går så sakta och man får bara ont. Jag trodde att jag skulle bli lite piggare av att träna, men tvärtom. jag blev aptrött. Om en timme börjar jag jobba. hmpf. känner inte alls för det. Vill bara slänga mig ner i soffan med ett tiotal hyrda filmer och lite morots- och gurkstavar och dipp!

Det skulle vart så skönt. men nej, nu lär jag duscha om jag ska bli någorlunda fräsch till jobbet, sen laga lunch och fixa matlåda. Helst ska jag plocka undan lite också. Vad är det man brukar säga, vila får man göra på natten när man sover.


13/5 - 08:51

Ruskigt skönt med sovmorgon idag, helt underbart att vakna vid halv åtta och höra att det regnar ute. med gott samvete kunde jag vända mig om och sova vidare. Idag tänkte jag faktiskt ta mig ner till gymmet nu på morgonen, vädret är ju som sagt inte så lockande. Sen vill jag försöka att hinna städa också. Det är riktigt snuskigt inne på mitt rum just nu. men får se om jag hinner med allt, eftersom jag börjar jobbet kvart i två.

Nu ska jag i alla fall äta min frukost i lugn och ro till att börja med.


åh, linnéa jag vill komma hem till dig och skjuta igen!


12/5 - 12:28

Lika tråkig dag idag. Sitter ensam på lektionerna, ensam i matsalen, tyst hela dagarna. Jag hatar att inte nån av er är här. Inga skratt och flumnissar kring mig. blä. hatar skolan de här två dagarna.

Spinningen från igår har lämnat spår i mina ben. Benen är tunga och därför har jag beslutat mig för att ta en vilodag idag. Jag ska hämta ut mina linser och fixa glasögonen, sen ska jag gå på kupolen - leta skor och annat nödvändigt. I morgon är det ledigt, fast jag ska jobba. fredag ska jag och mamma gå dalkarlsvägen. Lördag ska jag och Alex ut på bus. Söndag är det simskola. Sen en vecka i skolan, en helg, tre dagar till i skolan. SEN ÅKER VI! och jag längtar ihjäl mig.


11/5 - 22:10

Idag kan ha varit en av de värsta skoldagarna i mitt liv. Sjukt tråkigt. Eftermiddagen blev ganska lugn, avslutade dagen med ett spinningpass med Erika nere på SVEA. Hon ägde mig ganska rejält, märkte hur otränad jag faktiskt är. ..och jag som trodde att jag hade blivit vältränad senste tiden. Icke.

Har fått en kallelse till informationsmöte nere i Karlsborg nu. Fjärilar i magen vill jag lova!


11/5 - 11:21

sitter i skolan, har nog skrivit klart arbetet om satanismen nu tror jag,. fast det känns inte klart, men det känns inte heller som att jag kan göra det annorlunda. Jobbigt. Ännu jobbigare är det att sitta helt själv, jag saknar er brudar. Jag ska nog gå och äta nu, känner att jag kan inte göra så mycket mer ändå. Har två lektioner till sen efter lunch. Människan socialt och kulturellt och sen naturkunskap.

11/5 - 08:13

Dagen bjuder på en solig morgon, det gillas. Jag har varit ute och sprungit nu på morgonen, eller ja, springa kanske var att ta i. En joggingtur mera. Fy satan vad svårt det är att springa på morgonen, stel som en pinne och kan knappt lyfta benen. Men det var skönt i alla fall. Sitter här och svettar av mig lite nu, ska snart hoppa i duschen.

Idag kommer jag vara helt mobbad i skolan. Mina vänner är inte där. Tur nog har vi inte så mycket hål och grejs. Efter sklan ska jag och Sandra börja spåna på layout till årsredovisningen. Snygg ska den bli den här gången!

nej, duschen nu så att jag inte blir sen till skolan!

15 !!!!


10/5 - 21:45

Äntligen är all text helt klar i årsredovisningen. Nu är allt som det ska och det känns bra. Hann tyvärr inte med min träning idag, men får gå upp tidigt i morgon bitti i stället. Nu ska jag göra min qigong och sen sova så att jag orkar upp till skolan i morgon.

Jag sa i morse att det här skulle bli en bra dag, jag tycker att jag har lyckats ganska bra. Trots att det varit lite jobbigt att sitta framför datorn hela dagen. Men en bra dag blev det i alla fall.

kolla vad liten jag var - och jag som tyckte att jag var så stor där.

10/5 - 09:17

Promenaden gjorde susen, många tankar kom upp, nya förhoppningar. Nu ska jag äta frukost, sedan läsa igenom och fixa klart hela årsredovisningen!

10/5 - 08:05

Det är måndag, ett grått täcke av moln ligger över Borlänge. Alla i klassen är borta så jag får vara ledig. Vissa är på studentkryssningen, andra på uf-SM. Och jag sitter här hemma, själv. Jag borde få tycka lite synd om mig själv. Inte för att jag egentligen skulle vilja vara på studentkryssningen - för det är absolut inte min grej. Jag vet inte heller om jag hade orkat med en till mässa. Men ensamheten är ganska sorglig.

Jag ska i alla fall försöka att göra den här dagen till en grymt bra dag. Jag ska ta hand om mig själv, göra klart så mycket jag kan och försöka att bara njuta av egen tid. en egen dag.

Jag tänker på er mina bästaste, för mig har ni redan vunnit Sveriges bästa innovation och jag tror på att ni faktiskt i verkligheten kommer att ta hem det, och Marie och Henny håller tummarna för er också!

PROBAG UF NI ÄR KUNGLIGA!








Nu ska jag själv bege mig ut på en morgonpromenad, lycka till än en gång nu tjejer<3


9/5 - 20:21

Idag har varit en sådärdag. Bättre än igår, men inte fullt så bra som en dag kan vara. Simskolan gick i allafall bra och när jag kom hem på eftermiddagen var lägenheten bombaderad med massa grejor. Sebbe och Erika har anlänt. Välkomna till Dalarna! Nu ska jag dricka te med mamma framför teven, sen ska jag gå och lägga mig tidigt. En hård vecka väntar för min del. Jag har massor att jobba på.


9/5 - 09:38

sjukt dålig dag igår, men jag blev i alla fall nästa klar med årsredovisningen. Det var skönt.

Idag är det simskola som står på schemat och jag har startat min morgon med en promenad och min frukost.

Idag är det 17 dagar kvar, det är ingenting. Jag går i skolan två dagar den här veckan och sen är det bara nästa vecka och sen, sen så åker vi! :)

8/5 - 10:23

Lördag morgon, jag har fått sova ut och jag har ätit frukost. Stor bevikelse att vi inte hade några bananer hemma så det blev ingen smoothie. Sen krånglade datorn och ja, lättirriterad som man är så känns det som en mindre bra morgon. Men jag ska försöka att ändra inställning. Jag har ju faktiskt gjort min Qigong för dagen redan och nu ska jag sätta igång med plugget. Ska försöka att åtminstone hinna med halva årsredovisningen idag.

Jättetrevlig kväll igår, gott med grillat trots att det blev lite bränt. Vi försökte att vara lite hurtiga och gick ut för att kolla på fotboll. Men fuck vad kallt det var, så vi åkte hem igen. Men trevligt var det!

Nu till årsredovisningen. Nu ska jag låta mina tankar och fingrar högprestera. So long!


7/5 - 18:48

Kycklingen brändes, brandlarmet gick, hungern är enorm och alla är inte här än. Men maten är klar och nu vill jag äta innan jag dör av hunger! Finmiddag är det i alla fall och jag har lekt med tändvätskan - askul!


7/5 - 16:27

Är hemma hos alex nu, vi har tränat och handlat och nu laddar vi för grillning.

7/5 - 09:43

Jaha, då var samhällskunskapen klar för idag. Nu är det Håkan på högsta volym i hörlurarna, KOM IGEN LEEEEEEEEEEENA! Sommarkänslor på topp, glädjen yr i huvudet. Idag ska jag lyssna på håkan hela dagen, sjunga med mitt falskaste och känna hur benen sprätter åt alla håll. Har lagt kycklingen i marinad, ska träna med alex och Jennifer efter skolan och ikväll blir det grillning hemma hos alex, mys gottit!

..EN LÅNG LÅNG TID!


7/5 - 07:38

Tack för hjälpen! dock gjorde det inte att jag blev så mycket klokare, eller jo. tror nog att jag bestämt mig för nummer 2 ! :) Har bråttom idag, så hörs senare!

19!!!!!!!!!!!!!!!!


6/5 - 16:50

okej, hjälp mig nu. Smakråd tack!

glasögon 1



glasögon 2



glasögon 3



glasögon 4




6/5 - 15:46

hur motiveras man till att ställa sig ovh ta tag i ett berg av disk med ingrodda matrester?

- spotify
- sockerkick
- belöning

Nu kör vi!

 
Uppdatering resultat :


Nu var jag allt duktig! :)

6/5 - 07:27

Shit, är det redan torsdag!? Snacka om att inte hänga med i svängarna. Men jaha, torsdag alltså. Det betyder en massa tråkiga lektioner bara. Fast det nya avsnittet i Naturkunskapen verkar rätt intressant. Charles Darwin och det naturliga urvalet. hm, ja det visar sig. Har nyss ätit min frukost, la till några bitar annanas idag också, mumsigt! Jag är redo för att gå till skolan, eller nästan i alla fall.

Borsta tänderna nu!

20

5/5 - 22:06

Då var den här dagen över också, gick snabbt, har inte hunnit plugga en minsta lilla stund. Hm, måste nog lägga upp en ny planering känner jag. Men har solat, fixat linser, ätit mat och sen tog jag och becka fetaste promenaden. Blev två timmars promenad, inte helt fel.

Har fått med mig några glasögon hem för provning, så kika in här i mån kväll och ge mig smakråd, har beslutsångest.

Nu ska jag göra min Qigong och sedan krypa ner under mitt underbara varma täcke och gosa!
jag mår så bra nu, jag älskar att vara här, finnas till, känna längtan, se målet, känna att jag duger.

5/5 - 13:20

första lektionerna + lunch avklarat. Nu har vi bara tre timmars alternativ medicin kvar. Blir alltså chillibill hela dagen nu. idrotten var galet kul, Simon fixade lekar och massa skoj. Dock hade jag glömt mina skor, så jag gled mest runt där med mina strumpor. inte så roligt. menmen, det var kul ändå. Jag tror att jag är klar med allt plugg(som inte har med företaget att göra) i alla fall och det är galet skönt.

STUDENTENTURKIETSTUDENTENTURKIETSTUDENTENTURKIETSTUDENTENTURKIETSTUDENTENTURKIETSTUDENTEN

5/5 - 08:15

Några intervaller såhär en solig sovmorgon innan skolan var inte helt fel. Nu har jag avklarat dagens träning, så bara att njuta av resten av dagen. Ska på synundersökning och kolla på glasögon under eftermiddagen. Sedan ska jag försöka att sätta mig ned vid datorn och skriva på årsredovisningen. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Kanske lär hitta på något sätt att göra det roligare... Jag ska nog hitta på nåt.

In i duschen nu sen min älsklingsfrukost!

21 <3

ni kan ju bara tänka er hur denhär turkietresan kommer sluta....


4/5 - 20:58

Jahapp, blev en riktig, riktig slö och tjockis dag idag. När jag var och handlade till maten kunde jag inte motstå chokladkakan i godishyllan. Jag och Sandra var ute på en promenad, men tyvärr blev den inte längre än en halvtimme. Så jag kännar att nu ligger jag efter. Men mamma har i alla fall gjort slingor på mig. Så någon nytta har blivit gjord. Ska snart ta och skölja ur blekningen. Sen ska jag tjocka mig ännu mer i soffan. Får helt enkelt bli en sån dag idag. 

 

Matilda B om 1/5 - 20:59:
Trodde aldrig att jag skulle få se dej i rid hjälm :P <3
- Hah, nej trodde nog inte jag heller, men du, jag ska ta med dig till island och rida, det var heelt underbart! :)

4/5 - 11:45

Mitt arbete är inlämnat, jag har börjat på nästa arbete medan större delen av klassen är inne på slutspurten av det andra arbetet. Känns skönt, skönt att ha det klart. Dock lite jobbigt att börja på nästa grej med en gång. Satanister handlar det om nu. Det blir nog intresssant.

Blev tveksam om jag fått med allt i mitt arbete, men jag håller tummarna. Fick reda på betyg från samhällskunskapsprovet också, mvgmvgmvg. ännu en sak att lägga på min stolthetshylla för mig själv. Men jag har fått kämpa för det också.

Jag har alltid varit den där pluggisen som sitter uppe och pluggar tills jag kan allt. Det duger inte att kunna hälften även om det är det enda som krävs. Jag har alltid vela göra bäst ifrån mig. Ett G är oftast oacceptabelt från min sida, ett VG är väl okej men oftast nöjer jag mig inte förrän jag står där med ett MVG i mitt betyg.  Sedan att jag får nåt G och några VG i betyget gör inte så mycket så länge jag ser flest MVG:n. Så är jag och så har jag varit sedan första klass. Jag ville läsa ut böckerna först, ville göra klart matteboken först, ha alla rätt på alla förhör. När jag gick i mellanstadiet pluggade jag in alla länder, floder stora städer i Afrika. hmm, inte så konstigt att jag börjar bli skoltrött med denna ambitionsnivå.

Tur nog har jag tagits ner på jorden lite under den senaste tiden. Har lärt mig att Betyget är inte allt, man behöver inte alltid vara bäst, man duger ändå. Fast ändå sitter djävulen på axeln och envisheten biter i mig. Tycker inte om att vara sämre än andra. Lika bra är bra, men sämre är jobbigt.

Nej, snart är det slut. Nu ska vi äta lunch! :)

4/5 - 07:22

Har sovit ruskigt skönt inatt, lite deprimerande är det med regnet som öser ner utanför fönstret - men jag känner mig någorlunda pigg och glad ändå. Har precis ätit frukost och sitter med tekoppen i ena handen. Idag ska skitarbetet in och det kommer att vara med en stor lättnad jag lämnar över det.

Jag och Sandra tänkte ta en träning tillsammans idag, vet inte riktgigt vad det blir än bara.

22


3/5 - 21:43

FÖR JAG ÄR SÅ JÄKLA BRA!

sprang fort som fasen runt sportfältet, nästan konditionstestnivå på den löpningen! Att Klara Roos tar sig ut klockan 9 på kvällen för att springa - vilken förändring! I love it! Nu duscha och Qigong :)

3/5 - 21:01

Pungråtta vad skönt!

Äntligen klar med Naturkunskap/Etik arbetet. Sjukt svårt, rätt intressant galet jobbigt. Men nu är det klart, ett G och jag är nöjd! (eller kanske inte) Min träning vet jag inte vart den tog vägen idag. Kanske hinner ut en snabb snabbis nu. Bara runt sportfältet eller nåt. Nu är det inte långt kvar mina vänner. 23 dagar. det är underbart. Gasen i botten sista veckorna nu så att tiden swischar förbi!



3/5 - 11:46

Då var det måndag igen. Igår när jag gick runt och städade på jobbet slog det mig att det är maj, alltså maj! Vi är inne i samma månad som vår avfärd går. Stdentresa och studenten har varit ett mål så långt borta hela tiden. Nu är det nära. Är vi redo för det här? IIH, jag kan nästan ta på det, känna det.... ååh!

Den här veckan är nu min första utan jobb, utan simskola. Jag är ledig hela veckan, förutom söndag då. Men nästan och det känns sjukt skönt. Jag ska ägna mig åt att försöka få allt plugg klart och jag ska njuta. Njuta av ledigheten.


2/5 - 22:35

Nu är jag klar för sängen snart. Dagen har varit otroligt lång. De första timmarna på jobbet gick så otroligt sakta. Men det flöt på. Efter jobbet passade jag på att träna lite. Blev inte så mycket, men bättre än inget! Jag hade ju lyckats få ner Alex och Jennifer till att träna så jag blev lite sugen själv också. Sen hem och käka massa fett (i nyttigt format) och duschat. Nu ska jag avsluta kvällen med Qigong. Hann inte igår så det ska bli skönt idag! Sen sova några sköna timmar innan det är dags för måndag igen.

Qigong nu innan det blir allt för sent!


2/5 - 08:56

Det är fint väder ute, en skön morgon och jag ska jobba hela dagen. Inte ta till vara på vädret. men det finns potential för att det ska bli en bra dag ändå. Simskola först, sen SVEA. Det blir bra. Nu ska jag och mamma käka lite frukost och sen åker jag till hedemora.

Har inte så mycket nya bilder.. därför mal jag alla gamlingar ;)

1/5 - 20:59

Åh, Fint inlägg Sandri! ALLTID

Mysig kväll igår med mat. Examinationen idag gick bra ,både jag och sandra blev godkända. Vi tog subway till lunch, gott! Sandra fick massage och vi har bestämt att vi ska börja träna nu när simskolan är över. Komma i form till resan. Höfterna är målet.

Nu under kvällen har jag mystmed världens bästa mamma, ska mysa vidare i soffan nu med lite ananas och körslaget ;)


forever young

Oh baby baby baby please
My heart sinks to my feet
What am I supposed to do
I think about you nightly

ra ra riot - can you tell

hur går man vidare från att ha en person alles där till inte finnas alls?
att klara sig utan att se eller höra ett enda ord. och när du inser att det
inte är ett skämt och att du aldrig kommer få se personen igen.
för man slutar aldrig älska och man glömmer aldrig.
livet går vidare,
men inte på samma sätt.




du är bäst k ! och tack för du står ut.

1/5 - 08:14

En morgon, en tröttis, en omotiverad, en som vill ligga hemma, en negativ, en dumburk. Negativa tankar idag, tur att jag har saker inplanerat annars hade resten av dagen fortsatt i den negativa tankegången. Nu ska jag vända om trotsa mina känslor och tankar. en pigg, en supermotiverad, en som bara vill ut, positiv till tusen, en väl fungerande dator.

Känns redan bättre. Examination idag, återstår att se hur det kommer gå. Inte megaförberedd om man säger så. Kan hända att det är därifrån ångesten kommer. Okontrollbarheten. Nu blir det frukost. Smoothie!


RSS 2.0