2010

nu drar vi till stugan, blir borta från bloggen några dagar med andra ord.. kanske tvingar sandra att skriva nåt inlägg åt mig. sjukt skönt att komma bort, ännu mer underbart att det är 20 minus ute. var ute på en 10 minuters promenad nyss och höll på att förfrysa. sköönt.

vi hörs nästa år folket, 2010.


världens bästa


nyår

toppendag med alex idag! shopping blev det, fyndade lite på rean faktiskt. trevligt med en liten utflykt :)

nu är jag hhos papi och imorgon bär det av mot stugan ska bli så sjukt skönt. Nyåret får firas med familjen! toppen.


......

alexandra säger:
Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud?
- Turist.

Klara säger:
va?


fuck

det har vart en hemsk dag idag faktiskt. usch. den började bra men blev bara värre och värre. Jobbet var allt annat än kul idag. Jga ville inte vara där, jag ville bara därifrån, till simhallen, till tävlingen. Men nej jag fick sitta på ett jävla gym och gå runt och städa. kul. som tur var så gjorde alex mig sällskap och fixade mat till mig, TACK! hade inte överlevt dagen annars. 

I morgon blir det heldag i valbo. hoppas på en massa fynd, men har inga stora förväntningar.

YO! 


HI

Vaknade för cirka två timmar sen, kollade ut genom fönstret och helt perfekt väder för att åka skidor. Mamma va redan påväg ut så jag hängde väl på jag med då, från sängen till skidspåret inom loppet av en halvtimme. Tyckte jag var bra gjort. Nu kommer Alex så ska vi vidare och börja med den personliga träningen. seya!

lillen

älska många inlägg på kort tid.

vill bara visa upp min otroligt underbart söta lillesyster, bästaste

samma visa

sitter man här igen, borde ha gått och lagt mig för länge sen. Är egentligen för trött för att sitta uppe, men orkar inte gå och lägga mig. förstår inte.

däck

I morgon kanske det blir min första simtävling på mycket länge, tydligen den viktigaste tävlingen på hela året enligt hedemorasimmarna. Hedemora VS Avesta, man får helt enkelt inte förlora med andra ord. Håller tummarna för att jag inte behöver jobba så att jag får vara delaktig i tävlingen istället. Har fått nya träningsoverålen från simningen nu också, hur skön som helst. i love it!

Jag är pepp för morgondagen, Alex och tack för en go dag idag San!


s

nyss kommit in från en uppfriskande korttagarstund ute och nu kollat igenom dom fina bilderna!
idag har vi solat, kollat på simpson gjort kladdkaka och mat väldigt gott :)

OCH NU SKA JAG FÅ INVIGA HONS MASSAGEBÄNK!! deni ;)
nog för massagen i torsdas var bra, men hoppas på bättre :)

förövrigt årets viktigaste tävling imon, hedemora-avesta och den ska vi vinna. håll en tumme tack!



god kväll /s



PS fick väldigt fina presenter av kurr idag TACK!! :)

SB

Hemma från jobbet nu, har solat och nu sitter jag här med sandra. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på just nu, men massagebänken ska väl invigas, mat ska lagas och sen en massa tv-program som ska ses..



23:00

tack linnea, kändes lite bättre där med att veta att jag inte är den enda. Nu går jag och lägger mig, plikten kallar i morgon. God natt, och hoppas att ni alla får en grym kväll! <3


fröken finemang

klockan är 19:00 på juldagen, de flesta har börjat göra sig i ordning, ätit mat, kanske börjat med första glaset.. Jag sitter hemma har nyss kollat på första harrypotterfilmen som visades på tv3, funderar på att kolla på Narnia som börjar om en timme. Hoppas innerligt på att Sandra dyker upp under kvällen så att jag slipper sitta och känna mig ensam, som om jag är den enda i hela världen som sitter hemma för mig själv en kväll som denna. Jag låter patetisk men det är faktiskt inte så kul att sitta hemma helt ensam när man vet att alla andra är ute och roar sig och har kul och man själv kan inte roa sig på samma sätt bara för att man ska upp tidigt och jobba på ett förhoppningsvis dött jobb i morgon. Hur många går och tränar dagen efter en storhelg som denna? Jag gör en vild chansning på max cirka tio pensionärer och några träningsnarkomaner kanske. Nu kanske jag låter negativ, hoppas det, för det är meningen.

Jag kan trösta mig med att jag inte slösar en massa onödiga pengar på sprit, illamående, förstörd kväll osv. och i stället tjänar lite extra i morgon. men i nuläget känns det som att det skulle vara värt att ta den risken. Jag vill ut och träffa människor, dansa och ha fucking kul! har varit hemma alldeles för mycket nu. Så min beordning till er, hur bakfulla ni än är i morgon så kom ner till SVEA, ge mig skvaller, prata, var sociala, umgås, jag behöver det.

PUSS

ut med julen

Julaftonen i år blev inte som julaftonen brukar vara, den blev så mycket bättre! Jag och mamma struntade i allt vad traditioner heter (förutm paketen då). Vi tog en långpromenad runt SSAB, gick ner till SVEA och sprang på löpbandet (klockan 3!), solade och göttade oss. lagade vanlig god mat, sket i kalle anka... Det var bra!

I morse åkte vi ut till mormor för julfrukost, hemmagjord gröt, hemmagjord sill, äkta vikabröd - det talar för sig. nu blir det bara till och ta det lugnt idag, sandra kommer senare och inviger massagebänken. i helgen blir det jobb för hela slanten och på måndag invaderar jag och alex Valbo köpcenter och IKEA!

Lin, Vik och Beck jag vill bara påminna er om att det är 152 dagar kvar tills vi lyfter och åker till Turkiet
jag bjuder på bilder från turkiet -06 ?













God jul

Julaftons morgon kunde inte bli bättre, en god frukost och en julklapp. Att ett litet paket kunde innehålla något så stort trodde jag inte. Mamma har betalat en adoption på en orangutang i Borneo till mig, det låter helt sjukt men jag är så fruktansvärt glad. det här är en julklapp som jag verkligen aldrig kommer att glömma och jag tror att pengar ska börja sparas undan för en resa till Borneo sen efter lumpen?

"min" orangutang heter Kesi, är ungefär 5 år. Hon omhändertogs när hon bara var några månader gammal då hennes mamma blivit tagen av tjuvskyttar och själv hade hon fått ena handen avhuggen. Kesi och många fler orangutanger har blivit räddade från skövlade regnskogar och tjuvskyttar och blivit uppfostrade på ett center i Borneo för orangutanger. När de växt till sig och är mogna för att klara sig själva släpps de ut i det fria igen..

Snacka om att jag har en mamma som tänker på alla, fler liknande julklappar i framtiden tack..

Kesi

massage?

Massagebänken står på plats, känner ni för lite avslappning så sväng förbi vettja. Kvällen har varit fantastisk, jag tror faktiskt att alla blev nöjda med sina julklappar. till och med tröjan jag köpte till Fabian blev bra. och då ska jag säga att han är inte den lättaste att köpa presenter till.

Idag kände jag en väldigt konstig känsla under julfirandet, jag vet inte om det är ett ålderstäcken men i vilket fall så kände jag hur roligt det var att ge bort presenter och se att man faktiskt gjorde sina närmaste så glada. Det bästa var inte att få paket, utan att ge. okej visst, jag är sjuukt glad över min massagebänk men det är ändå något extra med att få göra andra människor glada. usch, jag låter som en gammal mormor men vafan det är ju sant.

tack för en underbar kväll familjen, imorgon firas julen med mamma. bara jag och mamma hela dagen, det kommer bli toppen!

idre,städjan - sjukt underbar vandring

SJUKT BRA

De sista julklapparna är härmed inhandlade, duktigt! Hoppas och håller tummarna för att alla ska bli nöjda. Det enda jag har kvar nu är någonting till mig själv som jag kan ha på mig under julfirandet, men det får jag ta i morgon, då ska jag banne mig upp och hänga på låset till kupolen.

Easy-linepasset idag var GRYMT! helt sjukt vad jag körde skiten ur de tre tappra själarna som tog sig dit idag. Jätteduktiga. Nu sitter jag och käkar nötter ur den gigantiska skålen som står bredvid mig, farligt nära står den.

Alex glöm inte bort din uppgift nu under jul! :)

Jag bjuder på en bild från förra årets julfirande


hemmafrun

städat hela lägenheten, bäddat rent i sängen ska snart bege mig ner mot mitt andra hem. SVEA. Träning, sola och instrktör står på schemat. efter Easy-linen drar jag och Alex till kupolen på kvällsöppet och fixar de sista julklapparna. Ska nog först göra i ordning lite tacos, jag börjar bli hungrig. Men då stökar jag till en massa i köket igen.. har nyss gjort så fint ju!

Imorgon bär det av mot min käraste hemstad för att fira jul med pappa och alla andra. mysigt värre och jag vet att pappa har förberett världens godaste kyckling till mig. världens bästa pappa när det gäller matlagning, helt klart! Pappa misslyckas aldrig i köket.



ful, jul, ful, jul

Julklapparna är inslagna, julmusiken igång och julstädningen börjar närma sig. julkänslorna börjar tränga sig fram inom mig och julstressen yr i huvudet.

I morgon kommer jag att få min efterlängtade massagebänk och jag kommer vara taggad till tusen att få börja massera, så ställ er på kö tack och sprid vidare till familj och vänner. Alla är välkomna att inviga den!

och Sandra har lärt sig svänga, wiiiiiiie Idre kommer bli great!

underbara mig

ojoj vad jag är nöjd med mig själv efter den här dagen. nu mår jag bra för stunden. Jag önskar att alla mina dagar såg ut som den här!

jag har fixat julklappar, testat skidorna, lagat bra mat, tränat, sovit.. jag är nöjd.
Imorgon börjar den personliga träningen med alex, jag är fett pepp!


@

nyttigaste lunchen ever. nu är jag stolt. :)

kupolen nästa!

varmvatten?

Nyss kommit in från skidspåret för första gången i år. HELT UNDERBART! jag älskar att åka skidor, men tekniken har glömts lite under sommaren märkte jag. Jag skulle nog behöva lite proffshjälp med tekniken. Är det någon som känner sig träffad så hör av dig. Nu har jag invigt skidorna så nu bara längtar jag efter att få inviga brädan..

I morse när jag gick upp fanns det inget varmvatten, nu sitter jag här lökigare än lökigast och hoppas på att det är tillbaka. Annars lär jag brumma ner tll jobbet och duscha och det kändes jobbigt. Ska ner dit lite senare och nappa upp lite smaskig information från alex. hihi.

sen var det ju det där med julklappar också....


jag hoppas på ett nyår ute i stugan, skridskor, spark,
promenader, raketer, god mat, underbara människor. Jag älskar det!

slitet

Nu börjar jag bli sliten, två jobbdagar i rad och inte allt för mycket sömn. I morgon får jag sova, sen full rulle på kupolen med julklappshandling.

Det är så sjukt påfrestande att aldrig nå sitt mål, jag kommer bara längre och längre ifrån det hela tiden.
Jag börjar ge upp
 

 

halka

inte så värstans pigg efter en lång dag igår. Julbordet ute i ulfsyttan var jättemysigt och trevligt men jag säger bara tur att alex var med, annars hede det kanske inte vart riktigt lika trevligt. jag var chauffören och satan vad halt det var på vägarna. men vi tog oss dit och vi tog oss hem. Hemresan däremot blev väldigt långdragen, men jag hoppas att ni fick en trevlig kväll tjejer! 

Egentligen är jag inte ett så stort fan av julbord. Jag har aldrig förstått mig på det där att man ska sitta och äta julbord timmar i sträck, vad är det som är så gott egentligen? eller är det att själva grejen känns lyxig med att det finns så mycket att välja på? aja, det här var mitt första och sista julbord det här året i alla fall, skönt. 

Idag väntar mer jobb och jag ska ta och pallra mig ner till SVEA redan nu. För idag ska jag fan i mig träna...

och du har tydligen mycket att berätta nu snygging, jag hör av mig! ;)
 


aj..

kommit hem från jobbet nyss. Ska dra mig in i dushen nu, sen bär det av mot uflshyttan för julbord med sveapersonalen.

Mina händer svider av torrhet, självsprickor på knogarna är ett helvete på vintern. vi hörs.


knäck

Gott med stenhårda knäck! jag och sandra har nyss kommit hem från putte, var där och kollade på film. 2012, inte värd att se. Den var kass om jag ska vara riktigt ärlig. För mycket övernaturlig helt enkelt. Jag hade kunnat gjort den bättre själv tror ja nog.

I morgon blir det jobb hela dagen, jobbigt men jag har ändå inget för mig, så då kan jag passa på att tjäna lite pengar. sen blire julbord på kvällen, öronpropparna i högsta hugg eller hur vare alex? ;)

puss och godnatt gott folk.


swing swing

underbara snö är kvar:)
dock behöver det ju inte vara -120 grader ute!

älska när man vet innan vad man ska skriva och sedan får skrivhäfta.

dagen har bestått av klara (somvanligt) och baka! som blev väldigt hårda knäck och
 goda bountyliknande sak:) 
senare, snart hoppas ja får vi äntligen se 2012 hemma hos a :)

för övrigt gjort en grymt bra spellista för er som är intresserade 


nu ska vi hitta på något att laga, skulle vara grymt gott med pizza men palla att gå i -120. .




     ha en trevlig kväll ! /s

jullov för tusan!

hur underbart? ganska rejält :) Klar med plugget nu, har visserligen en del kvar att göra under lovet men nu är det lov på riktigt! Nu fattas bara brädan under mina fötter och en lång snöig backe som väntar på att jag ska kasta mig ut. Vädret är underbart, nu ska jag äntligen få ta tag i mig själv. Hårdhandskarna på. Jag känner doften av frihet och lugn. samtidigt hets över att jag fortfarande inte inhandlat några julklappar. Det får bli nästa veckas problem. nu ska jag njuta.


01:04

nu sitter jag här igen. mitt i natten. borde ha sovit för länge sen. borde ha duschat för länge sen. borde ha pluggat klart för länge sen. borde veta bättre...

Att jag inte lär mig. men nu är det lov på gång och friheten närmar sig. jag älskar det. nu ska jag slänga mig i sängen så att jag orkar gå upp i morgon och ta en dusch innan jag ska iväg. Mitt hår är väldigt discusting. jag vet inte om det stavas så, men i min värld gör de det. godnatt äckel.





bilen

nu har jag varit ute och kört för första gången i halka. det gick bra, men sakta. Jag tog inga onödiga risker om man säger så. Underbart med snö, underbar dag, lunch med alex och nu har Sandra flyttat in över natten. Jag satte henne på att göra lite varm choklad till oss nu. jag måste fortsätta plugga så hon fär bänka ner sig framför teven för sig själv.

 


kyligt

-10 visar temperaturmätaren på och ett litet hopp om att vintern har kommit för att stanna finns inom mig.

skönt med sovmorgon, nu blir det plugg fram tills klockan 11 sen ska jag och alex ta en promenad för att sedan tjocka i oss thaimat. Efter det blir det mer plugg sen kommer sandra och då ska jag ut på vägarna för första gången i sånt här väder. Vi åker till hedemora på möte och simträning. skönt.


snö

jag älskar det vita pudret  utanför fönstret, jag älskar kylan som biter i kinderna, jag älskar värmen när man kommer in, jag älskar snön, jag älskar vintern!

promenaden i snöovädret gjorde susen. Tack för sällskapet beck! :)


alltid något.

Jag vet inte riktigt vad det är som händer just nu, men jag vet att saker och ting inte går som de borde. Det finns saker som man borde ta tag i men aldrig gör det. och när man gör det blir det fel. när man inte gör något blir det också fel. man kommer alltid tillbaks till felet. där är man fast.

pluggandet går inte bra just nu. jag brukade plugga bra under press förut, nu går det rent åt helvete. men jag får skylla mig själv som inte tagit tag i det tidigare. bläääää. jullovet kan väl bara komma och göra mig lite glad, snälla!



plugg

åkte hem tidigt idag så att jag ska kunna ägna mig åt att skriva klart sista saken innan det blir jullov. Har inte ens börjat... jag säger bara bra gjort Klara. Nästa år kanske det börjar bli dags att ta tag i planeringen lite bättre. Det får bli ett av alla mina tusen nyårslöften. Och förmodligen kommer det att bli ett av alla mina tusen brutna nyårslöften också.

Men nu ska jag ta och skriva på min undersökning i miljötekniken, Vegetariskt vs icke vegetariskt. Vad är miljövänligast? Det ska nog gå bra får vi hoppas.


nu saknar jag mina otroligt snygga vänner, julfika??

sova

blir nog inte så mycket skola för mig i morgon. måste försöka att få klart de arbeten som inte är klara än. så jag ska nog tillbringa min tid till att sjukskriva mig och plugga på egen hand. blir nog bättre så. lektionerna just nu är bara flum i vilket fall. men nu ska jag sova, tänker inte sitta uppe hela natten igen. godnatt.

plugg

blir så matt.

YO!

Inte alls trött idag. bara lite. men piggare än jag brukar! dagen måste jag försöka använda till att plugga, hoppas på att någon snäll själ kan tänka sig ta mitt pass ikväll. Jag behöver verkligen all tid jag kan få till att plugga idag. Slutspurten nu ju. Nu blir det underbar samhällskunskap med Martin. löööv it.

01:41

sover fortfarande inte...


vad händer?

Vad är det som händer med en viss Klara Roos för tillfället!?klockan är halv tolv på en måndag kväll och sover Klara? nej. Det här är nåt helt nytt, jag har alltid sovit senast halv elva och då är det absolut senast på en vardag. Jag vet ínte vad som har flugit i mig. men inte är det bra i alla fall. jag får försöka att styra upp det här.

snart här

allt når sitt slut, efter den här veckan är det jullov. Ingen simskloa, ingen skola, ingenting. vart ska jag göra av all min tid? Vad ska man göra hela dagarna? Jag vill inte vara görlös, det är bland det värsta jag vet. Jag villl inte ha en hel dag som jag inte vet vart jag ska göra av. Det blir alltid fel då, allt går åt skogen och jag hatar det. Så nu får ni vara så snälla att höra av er till mig under lovet! sysselsätt mig.

nu när det underbara jullovet som jag så länge väntat på närmar sig, blir jag orolig för att det kommer bli skit. aldrig blir man nöjd.. men det ska nog bli bra! :)



slut!

och dääääääääär var matte C kursen i princip avslutad. planeringen är klar, nu är det bara det äckliga nationella provet kvar. gött. Ingen mer matte för min del för resten av mitt liv. det hurrar vi för. Nu ska jag och vik hämta upp de andra busarna på webdesignen och sen maaat!


ensamt, tyst, tråkigt.

så grymt tråkigt att vara hemma. Inga härjande irriterande flickor runt mig dygnet runt gör min vardag tråkig. Kan bara tänka mig hur jullovet kommer bli.. Jag ska ta vara på den här sista veckan nu. Under min vistelse hos  linnea i helgen börjar jag inse alla fördelar med att bo i skogen och det fins så sjukt mycket mer att göra ute på landet än inne i en tråkig lien lägenhet mitt i stan. Jag ska bli bondfru. Jag menar ofta att man tar bössan lägger den över axeln och bara går ut och skjuter någa skott när man bor som jag. nej då skulle man sitta ganska mycket i fängelset för mordförsök, mord eller andra tänkbara staff... nej, jag är ingen stadsmänniska punkt slut. jag älskar skogen!


underbara helgen

Nu är jag hemma från buschen där jag har levt de senaste tre dagarna. Det har vart hur underbart som helst. så sköönt. Idag tog vi sovmorgon och åt frukost klockan 1. helt emot mina principer men det gick bra det med! Sen var vi och kollade på lucia nere på byn, mysigt värre. Sen sov jag på bussresan hem. Har ätit och fixat längdskidorna inför vintern. 

bjuder på bilder från helgens bravader.

 


















02:29

trötta flickor, ska gå till sängs snart. godnatt.

farligt

Nu har jag provat på farligare grejer. Idag tog vi hagelbössan och drog ut i skogen och sköt. sjukt roligt! Vi sköt på ölburkar och jag träffade alla gånger, stolt tjej.



Vi har tillbringat i princip hela förmiddagen åt att baka massa gott, pepparkakor, lussebullar, knäck och rockey roads. Gott. Ikväll blir det härj. bjuder på fler bilder senare.


fredagsmys

nu sitter jag med flickorna och dricker glögg, har nyss  haft lite julklappsutdelning också. mysfaktorn ligger på mycket hög. nu laddar vi inför en kväll med en massa gamla julkalendrar!

puss på det.


skogen

Hemma hos Linnéa nu, har precis tjockat i oss min helt underbart goda hemmagjorda pizza, Mums! funderar starkt på att bli pizzabagare när jag blir stor. jag skulle nog slå igenom. Nu är det pepparkaksbak på gång, men det får de andra tjejerna sköta! Snart ska vi iväg och lyssna på Linnéa när hon ska spela fiol sen blir det luftskytte i garaget, weeeeei!

mina sötar!


inget

Skola nu, småbarnen hade lucia för oss på morgonen.. måste nog säga att jag har varit med om bättre luciaföreställningar. Nu är det religion, trök. snart lunch.

idag är det en vecka kvar tills jullov, hur underbart är inte det? Men nu vill jag ha SNÖ tack!


motigt

kom hem från jobbet nu. känner mig trött och omotiverad men jobbet gick bra.

Imorgon bär det av till skogarna, tjejerna och jag åker till Linnéa för lite julbak och mys! kommer bli bäst. pepparkakor, lussebullar och kärlek i stora lass. we like!

På tal om ingenting så är det julafton om två veckor! är det någon som upplevt några julkänslor än? inte jag i alla fall. inte handlat nå julklappar heller. jag kommer väl vara ute i sista stund som vanligt.



love

...

vissa dagar är bara skit.

huvudstaden

Stockholm har mycket att bjuda på, men jag vet inte om jag skulle klara av att bo i den miljön. Stress överallt, tängsel och bara för stort helt enkelt. Ett tag skulle nog vara kul, men aldrig resten av livet.

Trippen till huvudstaden idag var blandad, att gå till axelssons var intressant och roligt. Jag fick verkligen upp ögonen för zonterapi, helt sjukt häftigt att man bara genom fötterna kan påverka hela kroppen. besöken på riksdagen och dramaten var däremot inte något för mig, förutom att vi mötte Johan Ulvesson på dramaten och såg reinfeldt utanför riksdagen då. :)

Mellan besöken på riksdagen och dramaten letade vi upp ett jättemysigt litet café med supergoda smothies, yummi! Där tillbringade vi våran två timmars fritid.

helt okej dag!


borde sova

Imorgon blir det till att gå upp halv 6! wei, uschusch! jäkla stockholmsresande hela tiden. borde gå och sova nu, men ska snart. eftersom det blir till att köra bil till falun. blää. menmen går det inga bussar så gör det inte.


värdelös

usch vilken värdelös skoldag! Först titta på film, sen lyssna på redovisningar, sen eget arbete. hade lika gärna kunnat stanna hemma! menmen! fick ju åka bil till skolan idag, wei. så snart så tar jag bilen och styr först mot borlänge för att plocka upp Sandra, sen Säter och hämta Frejsan och Oscar. Simskola även idag! kuligt.

ska börja ladda för stockholm i morgon igen. inte pepp.

lovely

simskolan idag var nog den sämsta än så länge. Inte alls planerad, inte alls organiserad, inte alls nå bra humör, allt gick skit och allt kändes tråkigt. stackars mina små barn. Träningen gick väl lite bättre, fast det var ett riktigt slöpass om jag ska vara ärlig. menmen, bättre än inget. Jag är så sjukt sugen på att börja träna simning på heltid igen, börja tävla igen. jag saknar det nå så fruktansvärt! Men det kommer ändå aldrig bli samma sak igen. Men jag ska fundera på saken. men det kommer nog aldrig hända..


duktigt

Sista matte c provet avklarat. gick överraskande bra faktiskt, trots att jag inte pluggat matte på en hel vecka! Wei. svarade till och med på en MVG fråga, för första gången under hela matte c kursen. stolt kvinna.

just nu sitter jag och vick och väntar på slöfisarna som sitter på webdesignen.  alltid segast.

vi vill ha maaaaaat! :] 



hat

massa ogjort plugg. det suger.

simskola!

trevlig dag idag, har tillbringat den med bästa sandra. först simskola sen planering för simskola. tummen upp. våra liv består av simskola. we like! <3

en riktig slöfis

det är en trött klara som är uppe just nu. blev nog för sent igår tror jag. Jag laddar batterierna för simskola, avslutning för dem idag. wei! Hinner tyvärr inte med träningen innan idag bara, tråkigt nog. usch, jag villl verkligen simma, simma hela tiden, varje dag!! Tror att det börjar bli dags för lite omprioritering och nytänkande i min skalle nu framöver. måste få igång träningen ordentligt nu. 


inget liv

sitter här hemma, helt ensam, inget att göra, mamma är ute på krogen, sebbe och erika är på fest.. jag har grymt tråkigt.

SK


en bild säger mer än tusen ord. dom här tre bilderna säger allt.









inte bra

gårdagen vart helt okej. stckholmsresans höjdpunkt var att vi träffade på hon som spelar Annika i Eva och Adam. annars var det inte så märkvärdigt. kändes ganska onödigt att åka buss i 6 timmar och bara vara i stockholm fyra timmar.. menmen, nu har man i alla fall fått lite mer info om vilka valmöjligheter vi har.

idag har jag hängt efter sebbe och erika hela dagen, först var vi och kikade på fabbes hockeymatch och sen blev det en tur till mormor. Kollade en massa gamla fotografier från när vi var små, fikade och pratade en massa. MYS! Ikväll blir det lugnt, förmodligen blir jag själv hemma, skönt!


ledig dag

Hemma nu, blev inte så många julklappar handlade idag men en trevlig tripp på kupolen. Även om jag förstörde Beccas planer, sorry. Efter lunch på kupolen blev det buss till säter och sedan ut till stjärnsund och hälsa på farmor och farfar. trevligt trevligt.

Nu borde jag kolla igenom att jag har allt inför morgondagen. Dags för tripp till huvudstaden.


sömnigt

ojoj, klockan är över elva. vilket egentligen betyder sovdags för Klara. Men icke. när man är ledig dagen efter ska man ta vara på att kunna vara uppe lite längre än vanligt. Jag kommer vara död i morgon med andra ord. synd tjejer. En grinig Klara på julhandling på kupolen är inte att leka med. men just nu är jag inte trött ens, så jag blir nog uppe en stund till!




äcklig?

Äntligen lite kyla i vår tråkiga vardag. Nu är det bara snön som fattas. Idag känner jag mig riktigt äckligt snuskig, för alla som ville veta det. Jag känner mig ful, äcklig, tjock, dålig, hungrig med mera med mera. Men jag är ändå ganska lycklig. Jag har ju fått min dos av bergendahl även en dag som denna. Tröttnar aldrig, saknar dig redan!

dagen för övrigt har bestått av miljöteknik all day! och jag gick i mål, lämnade in uppsatsen, blev väl ingen MVG uppsats direkt men jag börjar vänja mig. Det går utför minst sagt. Jag är skoltrött, jag skyller på det.

Imorgon är det ledig dag, först julhandling på kupolen med brudarna sen stjärnsund och äta kräftor med bror och Erika. kanske ska fösöka att få till någon slags träning. om  jag hinner.



RSS 2.0