underbara onsdag !

beskriver mycket av min dag, onsdagar som brukar vara långa tråkiga och jobbiga var riktigt bra !
vi åt på matpalatset på lunchen , missade tydligen att dom serverade öl i skolan?
sen eng, jag och justina gick till data salen där jag och lexi hade trevliga konversationer åp fb,
hata oss inte klara:)
sen fortsatte dagen och vi hade inköp och varuhantering ( inte roligt ) men alla var så nippriga och pratsama så lena orkade inte med oss och vi fick sluta tidigare. LOVELI!

jag och emma satte kos mot banken, redan vid första korsningen hade hon glömt av att vi skulle dit, tur att mitt minne var på topp, vi åkte sen hem till henne och vidare till kuppis , som faktiskt var trevligt!
 tidigare hade vi hittat najsiga kläder, så emma storhandlade iaf och jag köpte en blus.
har nån tänkt på att ordet blus är ett väldigt roligt ord? blus superkul !

sen var emma så snäll och skussade hem mig ända till skäve !! tackar! pga av hon var så snäll bjöd ja na på mosbricka och två kokta. yummie,
sen när vi väl kom mot skäve fick hon en liten guidning där och inne i huset on blueberryhill.
(tro inte att jag bor i ett palats, eller jo det lät lite fränare)

och för att du inte ska glömma hur jag ser ut klara här får du en super vacker bild på din älsklign . HAHA

platta fresten håret för första gången på 2månader? mitt hår har växt ;o 
hadet super nu ska jag fortsätta skriva min engelska ! /s  

31/3 - 13:11

Jag är stolt över er! jag kanske borde anställa er till min blogg. Nu hade jag sån tur att jag faktiskt hade lite tillgång till internet i några dagar. Men snart åker vi ännu mer norrut och då blir det dött på internet. Jag har det himla bra här uppe. Igår var vi till deras stuga i harads och skottade tak, och hoppade i djuuup snö. Fortsätt blogga mina vänner. det ser bra ut!

och vad duktig du är sandra som har haft simskolan helt själv! :)


Bara för att Sandra ska få liiiiite avlastning . . .

Sista dagen på APUn idag, tråkigt att lämna stället. Men fick presentkort på gina för 300 spänn, inte å leka med ! :) Sista gången för vattengympagrupperna också, jag hoppade i vattnet och körde ledare där ist. Riktigt skönt att köra!! Fick presenter där också eftersom det var sista gången, ett halsband, en blomma och massa godis!
Nuså.. har jag packat allt, tror jag, skrivit ut ett högskoleprov jag ska öva på i morgon på tåget, skrivit ut vårat papper som ska skickas till sthml för bästa innovation som jag också ska rätta på tåget, så de jag har kvar är att duscha, fixa mackor och sooova!
I morgon dras de iväg på turné, Irland- here we come!! :)


Slänger in en bild på en av mina grupper när de stretchar!


-

våra barn har blivit besatta av märken !! en duktig tjej tog två märken idag, och dom flesta tog silvergrodan !
(klara, det är grupp två på tisdagarna)
kändes väldigt konstigt att vara helt själv, men det gick faktiskt bra. gr 1 har djupdykning, två stycken klarade att ta upp ringen på det djupaste!

idag hade vi en helt okej dag, bowling på halva idrotten, tyvärr fick jag och pekka spö med ganska liten marginal. men hade ju lätt snyggaste tekniken!

det går upp och ner som en berogdalbana jag är trött på bergodalbana, nu satsara jag på något mer lugnare.


all the right moves

så nu är det så att jag ska göra klara glad genom att blogga !

skön dag med två lektioner (höjdpunkten är ju så klart snyggfrida) , sen blev det att hämta upp klas och åka mot simskola, kändes väldigt konstigt utan klara där .. Men du var super duktig klas , så tack så mycket för hjälpen! :)

har funderat på en sak, varför är det ibland varm sen blir det iskallt? nu snackar jag inte väder och grader. folk. människor. j. ena stunden suveränt, och sen tvärvände. Ungefär som att åka karusell men man vet aldrig hur banan går för den ändrar sig hela tiden.

men hoppas på att klara har kommit fram och har det suveränt!

28/3 - 21:22

Nu är allt packat, tror jag. Jag har nyss ätit kräftor och fjärilarna i magen börjar komma. hur ska jag klara mig helt själv på stora arlanda med fetaste packningen... vet inte hur jag ska få med mig allt. Men det ska nog gå. Vid klockan tio i morgon landar jag på luleås flygplats och blir borta i tio dagar. Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Tåget går vid klockan fyra inatt. vi hörs.


28/3 - 16:16

Snart tar jag mitt pick och pack och drar iväg till norrland. Om ganska så exakt 12 timmar faktiskt. Vi hade avslutning på simskolan i hedemora idag, men sätter snart igång igen. Nu ska jag vara borta ett tag från simskola, barn och arbete. Ska bli lite skönt att få koppla bort en stund. Har blivit mycket barn på senaste tiden. Istället ska jag tillbringa mina dagar uppe i norr med snowboard, skidor och annat skoj. wie!

Sandra kommer att ta över på min blogg medan jag är borta, men om jag känner henne rätt kanske det inte blir uppdaterat så ofta.(men jag håller en tumme) alla ni som kan mitt lösenord är också välkomna att skriva ett eller annat inlägg i min blogg. Så att jag har nåt roligt att se fram emot tills jag kommer hem!

Jag vill ha minst en gästbloggning från var och en som kan mitt lösenord! :)

nu ska det packas, ta hand om min blogg älskling.


oj, la nyss märke till att jag hade fel datum på gårdagens rubrik.

26/3 - 18:50

Den här dagen gick fort, riktigt fort. Jag fick äntligen sova ut i morse och gudars vad skönt det var! Under förmiddagen tog jag bilen in till mamma och vi har vart en sväng på kupolen, vi har kollat på systemkamror, handlat, rensat våra garderober, tagit en joggingtur i regnet och ja. det var nog allt. Känner mig stolt över allt jag hunnit med idag. Dock har jag lite ångest över att jag inte hunnit börja skriva på APU-rapporten.

Nu kom min mamma hem med thaimat så nu ska vi mumsa på. Ikväll är det earth hour (stavas så?) också. glöm inte!


26/3 - 22:49

Nu är allt över, inga fler mässor, inga fler tävlingar. Det känns bra. En snopen andraplats i bästa tjänst igår men jag antar att vi borde vara nöjda. Men jag måste erkänna att jag blev lite besviken. Däremot måste jag säga att jag är stolt friskvårdare då fyra företag från vår klass blev pristagare igår! Grattis alla tjejer och lycka till i SM ni som ska dit! Ett EXTRA grattis till mina älskade vänner som tog hem förstapriset i bästa innovation. jag är stolt över er och ni förtjänade det verkligen.

Idag gjorde jag min sista dag på praktiken också. Jag kommer att sakna mina småungar... inte har jag skrivit någon APU-rapport än heller. Vet inte riktigt när jag ska hinna med det. men ja. det ordnar sig.

snart bär det av mot Norrland!

22/3 - 23:01

Trött idag, eller ja det var väl inget nytt för idag men det är en ganska så bra öppningsfras. Ett "hej" passar inte tycker jag.

Kan ni gissa vad jag har gjort idag? Om ni läste gårdagens inlägg vet ni och därför känns det onödigt att upprepa det igen. Men jag kan ju nämna att det inte blev nån träning. Nu ska jag väl ta och gå till sängs!

natti!


21/3 - 22:14

Min helg har varit mer eller mindre fullspäckad. Fredagen tillbringades hemma hos Sandra, vi planerade monter, Sandras mamma bjöd på mycket god mat, vi gästade Skäves skola och kollade på film. Fast jag såg bara början och slutet av filmen. Sov resten. Lördagen Satte vi igång med bygget. Vi åkte till Säter och handlade färg, ellr ja vi fick det mesta sponsrat, TACK! och sen skulle vi till Byggmax och köpa plankor. Det fanns inte sånna plankor vi behövde och det var inga andra vi fick in i bilen.... Lyckat. Men tur som vi hade kom vår räddning, en bekant släpvagn som skulle till Skäve. hah, simskolan med flyt! Sen tror jag att vi målade hela dagen tills mamma kom och körde hem mig. Min lördagskväll spenderades med Stig Larsson.

Idag var det först simträning, sen simskola, sen jobb, sen tog jag några efterlängtade löpsteg på löpbandet efter jobbet också. Jag tvekade länge men tvingade mig själv, och oj vad mycket bättre jag mår just nu. Stolt känsla, dock lite ångest över att jag redan har träningsverk i benen. En otränad Klara, men nu så hoppas jag att jag ska få komma igång lite.

Nu ska jag sova för i morgon väntar ny dag, med praktik och simskola och simträning.



Och fy tusan för den här äckelsnön. Jag vill ha vår nu!


19/3 - 18:15

Sitter hemma hos Sandra nu, vi har börjat planera monter och i morgon börjar vi bygget. Har varit sjukt trött hela dagen och frysit. hm, hoppas att ungarna inte smittat av sig på mig bara! Vi ska fixa till vår presentation lite och beställa tröjorna. Sen vet jag inte vad vi ska tillbringa resten av kvällen med. Antagligen framför Tv:n eller datorn.

 

18/3 - 23:09

helt galet slut i kroppen och huvudet. Har hållt igång sedan klockan halv sju i morse. Men det gick bra att jobba idag i alla fall. kände mig glad och faktiskt blev jag lite piggare när jag kom till jobbet. Nu ska jag ta min skönhetssömn och låta min kropp vila i några timmar. Sen är det full fart igen! god natt med er, nu flyr jag in till underbara drömmarnas värld.


17/3 - 07:06

Onsdag är väl namnet på den dagen då veckan tar vändning. Veckans vändpunkt. Onsdagar brukar vara långa och sega dagar. det brukar inte hända så mycket. Nu ska jag ta och kliva upp ur min ybersköna säng och möta den här onsdagen med en positiv inställning. Det här ska få bli den bästa dagen under hela veckan. Ni vet, det är faktist vi själva som bestämmer det.

16/3 - 20:14

hela det här inlägget ska tllägnas Linnéa Backlund eftersom jag är så pass dum att jag glömde hennes födelsedag igår. Förlåt!

Linnéa du är en kvinna med superkrafter, du är alltid överallt med högsta energi och sprider glädje jämt och ständigt. Jag förstår inte hur du hinner med och hur du orkar men som sagt. superkrafter är nog hemligheten. Det finns ingen annan logisk förklaring. Det finns nog ingenstans där du inte ger allt, där du inte kämpar för att saker ska bli bra, du ger alltid ditt yttersta för att du ska få andra människor nöjda och glada. Du är en människa i mitt liv som jag ser upp till mycket. väldigt mycket. Du har så mycket och du ger så mycket! Så länge du inte går in i väggen av alla dina aktiviteter så ska du alltid fortsätta med det du gör. För du sprider en massa glädje och kämparvilja. Fler sånna människor som du behövs. DU ÄR BRA.


GRATTIS IGEN LINNÈA!


16/3 - 07:37

Idag var sängen ruskigt skön när klockan ringde. Där hade jag kunnat tillbringa en eller ett par timmar till. Min kropp har kvar lite känningar från utmattningen igår. Men det är en skön trötthet. Idag är det bara två simlektioner sen är det över för den här veckan. Både lite skönt och tråkigt. alla barnen är ju så underbara.

Nu ska jag kila iväg till barnen på praktiken, ha en bra dag alla!

 

 


15/3 - 21:44

Två knäckemackor med ägg och tomat har precis mättat min mage. Jag är helt slutkörd efter hela dagen, efter simskolan var jag tvärsäker på att jag inte skulle palla träningen så jag tänkte hoppa den, men icke. Min tränare lyckades övertala mig och jag genomförde hela träningen! Duktigt faktiskt.

Nu blir det snart till att hoppa i sängen för lite efterlängtad sömn.


15/3 - 07:37

en ny dag och en ny vecka igen. Den här måndagen ser ut som alla andra måndagar, först praktiken sen simskola och träning. Kommer med andra ord inte att komma hem förrän vid klockan nio ikväll. Längsta dagen på hela veckan, men också en av de roligaste dagarna!

Har nyss stoppat i mig min gröt med hallon och nu är det dags att rengöra tänderna.
och jag gillar vädret!


14/3 - 22:29

Vad är det som får mig vilja leva? En fråga jag ställer mig allt för sällan och ett svar som allt för sällan får höra det. För det är något jag är dålig på, att ge alla mina närmsta de komplimanger som de förtjänar. Allt de gör för mig, allt de ställer upp på och står ut med. Ni är så fina allihopa och jag skulle inte vara nånting utan er.




Mamma - Min mamma är precis vad en mamma ska vara. Hon är bara mamma, inte som en kompis. bara mamma. Hon är inte den jag delar mina småbekymmer med, men när det inte finns någon annan så är det henne jag vänder mig till och hon tar alltid emot mig med öppna armar. Hon överväller mig med sina kloka ord och värmande kommentarer som får mig att känna mig som världens bästa människa. Hon lagar mat, betalar lägenheten, diskar, tvättar.. hon gör allt, skämmer bort mig ruskigt mycket. Hon förtjänar att uppmärksammas.



Pappa - Han som är precis som jag. Håller det inom sig, men eftersom jag är precis som du vet jag. Du tänker mycket säger inte lika mycket.  Jag känner och jag vet att du finns där och vill vara delaktig. Det betyder mycket och det räcker för mig. Skämmer bort mig gör du också, lagar alltid god mat fast du är trött, låter mig ta bilen utan att behöva betala bensinen. Ja. tack.




Sandra -  Jag vet att du inte blir överväldigad av lycka av komplimanger, men någonstans tror jag nog att du tar till dig. Du får mig på gott humör jämt och låter mig vara mig själv. Att ha startat simskolan med dig är bland det bästa jag har gjort under hela mitt liv. Jag tar efter ditt kroppsspråk och du vet vad man brukar säga, man tar efter sina förebilder.. Dina lärare har rätt du är naturligt vacker och du har mer begåvning än du tror.


Lin, Vik, Beck - Ni är mina räddere. Ni lät mig komma in i ert lilla supergäng och jag vet inte hur det blev så riktigt. Men jag älskar det! Det är er jag spenderar mina skoldagar med och jag vet inte vad jag skulle göra hela dagarna utan er. Ni lyser upp och lyssnar. NI är bra, allihopa! bussresorna med Becca, tjejklassikern med Linnéa och Viktoria som alltid bryr sig om och är snäll mot allt och alla. Tack för att ni finns, ser fram emot vår resa till alanya. Men hatar tanken på att vi splittras vid studenten.

Alla ni lyser upp min vardag, men alla ni andra betyder också massor.

Paulina som jag växt upp med, du har alltid varit och kommer alltid att vara min bästa vän.
Frida som får mig att tänka tillbaka till högstadiet och alla roliga minnen från klockarskolan.
Alexandra som alltid lyser upp mina jobbdagar, alltid ett stöd att luta mig tillbaka på.
Mina underbara syskon Sebbe, Fabian och Freja
Mina släktingar, mormor, farmor, farfar, kusiner
Jossi med familj - för att ni alltid har ställt upp och funnits för mig, ni är en del av min familj.

Jag vill bara säga tack till er alla, för ni gör det enkelt för mig att leva.


14/3 - 18:05

Simskolan idag var en tiopoängare! jag lät min fantasi flöda och oj vad ungarna var inne i min fina berättelse. Gruppen i stora bassängen har blivit grymma, nästan alla simmar utan dyna nu och då ska ni veta att hälften av dem vågade knappt gå i stora bassängen första gången. Framsteg!

blev några tusen meter simmade innan simskolan också, skönt skönt. Hade inte tränat på över en vecka så det var välbehövligt.

Nu har jag bokat resa till norrland till påsk också, Kommer bli bra det hoppas jag!





13/3 - 22:43

Melodifestivalen? hmm, vet inte vad jag ska säga. Många radioplågor i årets festival, hade hunnit tröttna på hälften innan tävlingen ens hunnit bli avgjord.

Laddar för simskola i morgon. fett opepp.


13/3 - 16:42

har gjort massa idag, ändå känns det inte som att jag har gjort nånting. Tur att man har fått höra Veras mammas alla kloka kommentarer. Känner man sig lite bättre. Jag har gått med nevil, bakat bröd, handlat, diskat, lagat mat, kollat på hockey... ja och snart går jag upp till ishallen igen och kikar på semifinalen. Fabbe spelar cup så lär väl passa på att heja.

Nybakta tekakor och limpor doftar gott i hela huset!

12/3 - 16:03

idag  känns det som en bra dag. Fint väder, slutade tidigt, tagit en promenad och till kvällen väntar fredagsmys med hela stora familjen. Antar att det blir let´s dance... inte min favorit men vad gör man inte. Funderar på att gå ut och göra något vettigt, vet bara inte vad. ska inte sitta kvar här vid datorn i alla fall.

har bakat en kladdkaka till freja också eftersom hon absolut skulle ha en!
och ja, jag tackar inte nej till kladdkaka i första taget jag heller ;)


11/3 - 22:49

Bilderna får tala för dagens känslor. Nu ska jag sova så att jag får börja om på en ny dag.


 


 

 


 


11/3 - 17:07

Gårdagen var bra, riktigt bra. Presentationen gick väl inget vidare då ljudet inte ville funka men det fick gå ändå. Det bjöds på god mat och grym underhållning! Det blev en andra plats för SK:s simskola vilket är så långt ifrån vad vi någonsin kunnat vänta oss. Det känns bra.

10/3 - 07:28

Sjukt fint väder ute idag och jag har sovit som en stock. Jag känner mig helt borta, som om jag har tusen saker att ordna men vet inte vad det är eller hur jag ska göra. Den känslan bär jag på den här morgonen.

Har nyss ätit min havregrynsgröt med blåbär och ska snart gå ut och hämta tidningen så jag kan läsa mitt horoskop för dagen. Vilket jag alltid måste göra då jag har något som jag vill kunna förutspå. Brukar inte stämma men jag kan slappna av lite bättre då.

Håll en tumme för SK:s ikväll.


9/3 - 22:41

Nerverna dödar mig. Företagspresentation imorgon. Blä. Hoppas på en trevlig afton. Nu ska jag dö i sängen. Låta nervositeten döda mig ännu mer.

8/3 - 06:32

ruskigt tidigt nu, ska snart bege mig till bussen och åka till praktiken. Saknar faktiskt barnen lite. Hoppas att det händer något kul idag. Måste hinna springa hem till pappa och hämta lite andra kläder också. Har varken skor eller byxor med för att kunna vara ute i snön.

Nu ska jag dricka upp min smothie och försöka att vakna till liv.

Simskolan tillbaka efter sportlovet idag också, jag har alltså en heldag framför mig.. Förmodligen kommer jag att vara skapligt trött innan den här dagen tagit slut.


haha, hittade en fetgammal bild! ojoj, tiderna förändras..

7/3 - 07:59

En ny dag, nya möjligheter. Börjar med en smoothie och nybakat bröd till frukost. Sen åker jag till simhallen en sväng och kör hårdträning hoppas jag. Jag känner för det idag. Nu ska jag se starten till vasaloppet.

HÖJT!


6/3 - 21:33

En promenad och lite skrotlyft på gymmet var det enda som blev av idag. Men som jag brukar säga... bättre än inget. Mitt hembakade bröd blev gudomligt gott och nu plågas jag framför melodifestivalen. Jävla skitprogram. Kan de inte lägga till några fler röstningar???

Laddar inför träning i morgon. jobb också, kändes mindre roligt. men jag överlever nog det med. vi hörs!


6/3 - 14:38

Känns som att jag hunnit med mycket under dagen.

Började med en promenad med nevil och jag förstörde nog en farbrors dag. Nevil skulle såklart ställa sig utanför ett hus och skita när husägarna stod i fönstret. Jag hade glömt bajspåsar och farbrorn i fönstret knackade åt mig. Jag nickade och log, låtsades ine som att jag förstod vad han menade och bara gick vidare. stackars farbror. Dumma hundägare som inte plockar upp hundbajset efter sin hund blev nog hans stora samtalsämne idag. Jag riktigt kände hur hans ilska trängde igenom fönsterrutan. Men jag bara nickade och log. haha, men vad skulle jag göra... plocka upp det i handen och lägga i fickan eller? Jaja, nu kanske jag kommer ihåg att ta med det till nästa promenad i alla fall. Förlåt farbrorn.

Jag har vart ut till mormor en sväng, handlat, lagat mat och bakat bröd. Nu ligger mamma och läser igenom vår delårsrapport så att vi kan fixa och trixa tills den blir heeelt perfekt. Sen ska jag försöka hinna med någon träning också. men vi får se hur lång tid allt annat tar. Träningen får förmodligen vänta tills framåt kvällen.


I got too much soul for the world

kladdkaka, jättesöt grdde och mjölk. MUMS!
idag har jag varit super duktig och gått ca två timmar med edd, skottat på altan, bäddat helt själv, plus mam&paps säng. förtjänar ett vad duktig du är sandra!

klara har okcså varit duktig, och har fixat visitkort och tännat, träning på söndag halv tio!
ikea kanske hinns med beroende på vädret, hoppas på att det blir dåligt väder (alla vill ha sol, men jag vill till ikea, sen får solen komma) och det börjar se ljust ut för h, suveränt!!
nej jag tänkte ta och besöka käre s för rundtur där. najsigt värre :)
med detta avslutar jag och önskar er en trevlig fortsatt helg ! BYE.

5/3 - 17:29

Vilken härlig dag det har varit utanför husen idag! jag har dock hållt mig inomhus och inte tagit del av det fina vädret. Jag har spenderat några timmar i soffan framför mina kära Astris Lindgren filmer. Kunde bara inte slita mig efter första. Så jag har hunnit med både Lotta, Maddicken och Nils karlsson pyssling. Så grymt fina filmer och så otroligt smarta ungar. Lotta är kung!

Visitkorten kom idag också och jag är så nöjd, superfina blev dom! Sandra kommer nog hit lite senare och chillar med mig, eller hon kanske får avnjuta en massage om hon har riktigt tur. Blev ingen träning idag för min del, men jag tyckte att jag förtjänade en vilodag efter veckans slit. Det är trots allt sportlov. Imorgon tar jag nya tag. Men ska väl passa på att berömma min älskling, hon hade vart ute och gått runt hela skäve typ + skottat snö. DUKTIGT!!



la precis märke till att klockan är halv 6 och det har fortfarande inte hunnit bli mörkt!! Det går mot ljusare tider.

5/3 - 08:42

fittplogbil.

tur att det är fint väder idag annars hade det vart synd om den som sitter i plogblen precis utanför mitt fönster.. idioter. dom lär väl tänka på att folk faktiskt har sportlov och vill sova, men icke.

haha matilda, den bilden snodde jag från din kamera vid nyår. Hade ingen annan på min dator. ;)

nu frukost och funderar starkt på att slå på en astridlindgrenfilm nu innan jag gör något annat.. skulle vara skönt.


4/3 - 21:45

TRÖTTHET är det enda som snurrar inom mitt huvud just nu. I morgon ska jag sova, jag ska sova länge. Träning ska jag tränga in någon gång under dagen, hur trött jag än är så ska den ta del av min dag. Nu ska jag sätta mig och kolla på sveriges värsta bilförare!

har glömt mobilladdaren hos pappa och har slut på batteri i phonen. bra jobbat. Bara så att ni vet att ni inte kan nå mig på mobilen under närmsta dygnet.

saknar er tjejer!

4/3 - 13:02

Jag höll mig till de förlorande lagen idag. Men kul vare! Jag, freja och fem småkillar. skulle väl kunna medge att de ägde mig ganska rejält. MEN jag är ingen dålig förlorare jag inte. Efter hårt jobb med innebandy och fotboll kastade vi i oss i bassängen och där kunde jag visa vem som är vinnaren, egentligen. Nu vill jag ha MAAAAAAAAT!

Sen jobba,jobba,jobba.......



4/3 - 08:03

K U L att först bli väckt av väckarklockan som jag glömt att stänga av och sen bli väckt av att sotarn är och går på taket precis över där jag ligger och sover. inte okej. får väl gå upp nu antar jag. ska ner till stan och plocka ut lite pengar, sen tar jag med mig barnen ut till skönvik och spelar lite innebandy och grejer, sen bada! Mot eftermiddagen åker jag och jobbar. känner inte alls för det, men men det får lov att gå. Alex är ju i alla fall där, tur nog :)


3/3 - 22:46

åh, fy tusan vad slut jag är! Lyckades ta mig igenom helt okej 3000 meter i alla fall. Kanske inget mördarpass i vanliga fall, men idag tog det rejält. Kom hem vid 9 och har nyss masserat frejsan också. Så nu är mina krafter helt slut.

min dag har varit grymt bra, jag är stolt över mig själv!
NU FÖRTJÄNAR JAG ATT FÅ SOVA!!



GodNatt!

3/3 - 17:29

Hemma från romme nu och jag är helt slut. Tillbringade dagen i backen med bästa kussen, och alla andra i familjen bäck. Ska snart ta mig en promenad ut till simhallen för träning. Vi får väl se hur mycket jag pallar med av den träningen men bättre än inget! Hinner vila i en timme till i alla fall. Kanske ska ta och packa upp massagebänken så att jag kan börja att massera lite i veckan. Hojta till om det är någon som är sugen. Det är gratis!!!!






3/3 - 06:59

God morgon, åh gudars vad jag har sovit gott inatt. sov som en stock och vaknade av mig själv några minuter innan väckarklockan skulle ringa. helt perfekt morgon med andra ord. Nu laddas det inför en dag på brädan.

jag gillar!

2/3 - 22:37

Hemma efter två timmars bowling. Gick väl inge vidare men,men.. kvinnor och barn. Det var ganska kul ändå! Jossi tog hem segern och fabian tog andra platsen, jag blev inte bättre än trea knappt före frejsan. Nu ska jag gå och sova, för i morgon blire romme alpin. snowboard!<3


2/3 - 11:44

jag sket i att plåga mig igenom en löptur, istället njöt jag av en långpromenad i det helt underbara vädret ute på säters gator. underbart. nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till kupolen en sväng.

2/3 - 09:44

Har lite känningar i kroppen efter gårdagens simning. Även om det inte blev nåt värstingpass så satte det sina spår. Har inte simmat på några veckor så där har vi nog orsaken. 

Har varit ute och gått med nevil nu på morgonen och laddat upp med gröt och blåbär. Väntar in att frukosten ska sjunka ner lite för att sedan sticka ut på årets kanske första löprunda. Kanske slutar med att det blir promenad till slut men bättre än inget enligt min mening.

Mot kvällen idag blir det bowling med familjen, kan bli bra, kan gå käpprätt åt helvete. Beroende på hur många klot som slås i rännan. Bowling är inte riktigt min grej.


satsning på g? hmmm.. bra sugen men ingen tid.


1/3 - 14:52

Första dagen helt underbar. sov länge, tog en promenad sen har jag fixat med företaget. Har skickat efter visitkort så håller tummarna att de kommer innan presentationen. Sen har jag börjat spånat lite i hur montern ska se ut.. Blir nog bra det.

Ska snart dra mig ner till bussen till hedemora för träning. Kan hända att det blir dubbelträning idag. skulle kännas rätt bra. Men det beror på om jag får låna bilen eller inte och om jag klarar av det.


RSS 2.0