31/8 - 13:40

KLARA ROOS ÄR UNDERBAR OCH JAG ÄLSKAR HENNE<3


Så fint skriver min pojkvän medan jag var iväg och pratade i telefon. så det får stå kvar där. Vi är i säter nu och chillar. Var ute i skogen under förmiddagen och skulle plocka blåbär. men dom var tydligen slut. Gissa om jag blev besviken. Så nu har vi inte mycket att göra. men ska nog hitta på nåt. Laga mat snart i alla fall, sen ska jag till borläne en sväng.

nu ska jag vara lite social mot min kära. vi hörs.

27/8 - 09:07

promenad och frukost - check
städa, packa och fixa - next

Tror att jag fortfarande går på red kicken. Inte det minsta trött, skönt är väl det, men hur bra det är. det vet jag inte. Men bara så att ni vet. Behöver ni hålla er vakna och inte dricker kaffe, spring in på SVEA TC och köp en red kick. Den höll då mig vaken HELA natten. Jag har inte sovit en endaste liten minut inatt. Så tips om ni vill kunna hålla er vakna. Dock bör man nog inte dricka den på kvällen om man vill kunna sova sen.

Nej, dags att göra nytta nu.



 

typ så roligt tycker jag att det är.


27/8 - 07:17

God morgon. Sovit gott? inte jag. Jag har inte sovit en blund på hela natten. Jag skulle inte ha druckit den där jäkla red kick drickan igår kväll på jobbet. Jag har legat och räknat ner timmarna tills det skulle bli morgon. Jag är fortfarande inte trött. Eller bara lite. men det känns inte att jag har legat vaken hela natten.

Däremot har jag hunnit med och tänka väldigt mycket, har kommit fram till en hel del saker. Det är bra. vad jag kommit fram till tänker jag inte säga. men det blir nog bra.

Nu ska jag ta mig en prommenad och sen fortsätter flyttstöket.


26/8 - 22:53

Hemma från jobb och slit nu. Gick riktigt bra att jobba idag, tiden gick fort, allt rullade på och ja. Det kändes bra helt enkelt. Goda nyheter att jag fått lite fasta tider på SVEA också. Känns hur skönt som hellst. Underbar känsla att inte känna sig helt arbetslös igen! Jag bara längtar tills simskolan och jobb sätter igång nu. Att gå runt och inte göra någonting börjar bli riktigt långtråkigt nu.

Tog mig några löpsteg på bandet efter jobbet idag också. Kände att det behövdes. Saker börjar gå bättre, jag börjar se lite hopp igen. Känns väldigt bra. I morgon börjar flytten in i nya lägenheten också, så det blir väl heltidsjobb under helgen.

Måste väl vila upp mig lite nu inför imorgon, då blir det hårdkörning!!
pratar med världens bästa nu också :)


26/8 - 13:49

Jag vill bara börja med att säga att jag trodde nog aldrig att jag skulle kunna bli såhär kär på såhär kort tid. Alltid har jag "klankat" ner på par som jag tyckt gått för fort fram. Jag kan bara säga att jag tar nog tillbaka allt det. För nu förstår jag. Jag förstår att det faktiskt inte är omöjligt att bli kär på kort tid. Jag och emil har känt varandra i ungefär två månader nu, bara två månader. Det är inte speciellt mycket på ett 19 år långt liv. Men det har varit två månader med många dagar som skulle kunna toppa min lista av "de bästa dagarna i mitt liv". Vi vet inte allt om varandra än, vi känner inte varandra utan och innan. Men det är det som är lite spännande med det hela. För varje dag lär man känna varandra mer och mer. Hittils har det bara betytt att jag blivit mer och mer kär, för varje dag. 

Jag lever långt ifrån ett perfekt liv just nu, men just alla studerna med dig får det mig att känna mig som att jag lever i en perfekt värld. Det ger mig lite extra styrka. Lite mod och självförtroende. Det är precis vad jag behöver. Ni får säga vad ni vill, men jag älskar dig emil.



 

25/8 - 12:22

Hemma en sväng över dan idag, åker tillbaka till falun sen ikväll. Ska kika på när Emil spelar match. Blir bra det. Vad händer mer. Flytten är i full gång. På fredag börjar vi flytta grejer till den nya lägenheten och på lördag ska vi väl vara klara är det tänkt.

Ska ner till tvättstugan nu, sen bär det av ner till stan för att träffa alex en sväng. Great!

23/8 - 21:33

En bra dag idag. vaknade i morse med en väldigt bra inställning. Vet inte vart den kom ifrån, men det kändes bra. Har varit en sväng till falun idag och träffat Linnéa, hur bra som helst. Tog det ganska lugnt, men skönt att vara i hennes närhet. som vanligt. Sen blev det tacomys med mamma och nu väntar jag på att min kärlek ska komma hit. Bra dag, bra dag.

Jag saknar en del. Jag hatar en del. Jag älskar en del. Jag hoppas en del.

22/8 - 13:20

Gårdagen blev lång men väldigt bra. Klockan ringde klockan 04:00. Vasastafetten var vad som väntade. Jag sprang tredje sträckan. Gick väl sådär. Var väl inte sådär jättebra tränad inför det, men tur nog hade jag en kort sträcka. Jag tog mig igenom och ja, det var ganska så trevligt.

Fick skjuts till Falun sen. Emil bakade muffins och fixade sallad och grejade. Mot kvällen var det gatufest där hemma med god mat och massa skoj. Lekte mest med barnen. alltid lika roligt med barn. Det var en väldigt mysig och trevlig kväll.

Idag väntar jobb. Pengar,pengar. Då är det värt det.


20/8 - 13:45

Gårdagen blev helt okej. Massa städning och sen simträning till kvällen. Dock utan tränare, Så sjukt sugen på att börja simma på riktigt igen nu. Men blir svårt at satsa om man inte har någon tränare... vi får se hur det blir med det. tråkigt nog.

Det är fredag idag. Det är idag man borde få den där sköna känslan av att det äntligen blir helg, att man äntligen får vara ledig. Men för mig är den här dagen bara precis som alla andra dagar. Det suger.

Antar att jag lär börja förbereda mig för löpningen i morgon. Vasastafetten står på tur och jag har inte tränat löpning på hela veckan. Ser lovande ut. nej. Menmen. det är som det är. Allt går inte bra.

Får i alla fall tillbringa min dag med världens bästa. Det är bra, det gör mig glad.


18/8 - 20:21

10 lådor till är packade. Snart lever vi i flyttlådor. Men snart får vi också flytta in till vår nya lägenhet. Det blir nog bra. Men allt arbete som behövs göras är lite jobbigt. Ni som känner mig vet ju att bland det värsta jag vet är att packa och packa upp saker.. Så sjukt tråkigt. Men men det behövs göras. Kvällen är väl inte slut än. Mer städning är nog på gång skulle jag gissa. tummen upp!

se ya!


18/8 - 17:23

Helregnig dag idag. Det har jag och min käre pojkvän utnyttjat till fullo. Först en skön sovmorgon följt av tre härliga one tree hill avsnitt och mys. Dock har jag lämnat honom för idag eftersom han skulle iväg och spela match nu under kvällen. Hoppas att det går bra i regnet. Själv ska jag ägna mig åt att packa flyttlådor och städa med mamma.

Jag har väl varit med om roligare saker, men man ska inte klaga. Jag har haft en lugnt och skön dag i övrigt så :)

you make me feel good, girl. And I really do love you my friend.
I'll never leave you. take care!



17/8 - 15:17

Sitter hemma i säter nu. Väntar på att Sandra ska kika förbi en sväng. Blir bra det. Vi ska kika lite sista minuten och kanske träna en sväng. kanske inte så bra att jag sitter och äter nu om vi snart ska ut och träna...? aja, vi får se. Åker i alla fall tillbaka till Borlänge i kväll, har pass och sen vidare till Falun.
Sandra kom nu så lite svårt att skriva samtidigt.. hon hälsar i alla fall. :)

16/8 - 13:59

Har fått lite gjort idag i alla fall. Skönt det. Nu ska jag hoppa i duschen, diska lite och sen cykla ner till jobbet. Som sagt - kom till SVEA och träna lite idag. Gör mig lite sällskap! :)

16/8 - 09:46

En prommenad i solen fick starta min dag även idag. Ett ägg kokar för fullt inne i köket så jag passar på att blogga lite medan jag väntar på att det ska bli klart.

En ny dag, En ny vecka. Jag har lite att stå i idag. Ska börja putsa fönster och städa lite i lägenheten så att det är rent och snyggt när vi flyttar ut. Det är tydligen bara två veckor kvar innan vi flyttar. Känns bra faktiskt, alltid lika roligt att få ett nytt hem att inreda och göra i ordning. Det blir lite mindre, men jag kommer att trivas.

I eftermiddag/kväll är det jobb som väntar. Så jag hoppas på att en massa folk kommer och invaderar SVEA Träningscenter och gör min kväll toppen. Pricken över i:et den här dagen kommer inte förrän efter jobbet, men det är värt att vänta på. EMIL!


15/8 - 20:09

Helt okej dag idag. Det gick bra att jobba och jag fick faktiskt några besökare till museét. Ibland undrar jag hur jag kommer att bli när jag blir gammal. Kommer jag också åka runt och kolla på tråkiga museér bara för att fördriva tiden? Fast det roliga är att de flesta faktiskt verkar tycka att det är intressant också. Det kanske blir så när man blir äldre, när man redan kan allt roligt så blir annat intressant? Tycker bara att det är häftigt hur människor kan vara så fascinerade(stavning?) av några tygbitar..

Det var kul att få träffa farmor och farfar idag. Det var ett tag sen sist. Jag fick med en massa mat hem som vanligt. Hemodlad potatis, morötter, ärter, hallon, farfars fileéade gös och bäst av allt en burk kräftor som jag och mamma smällt i oss nu till middagen. Hur gott som hellst. Vi hade vår egna lilla kräftskiva bara hon och jag. mysigt. Kvällen vet jag inte hur den ska spenderas riktigt. ska väl försöka få klart CV så jag kan börja söka jobb till veckan.

gott!


15/8 - 10:05

Jag har inte kommit in i mitt bloggande riktigt sen efter min vecka i karlsborg. Men det kommer.

jag startade min söndag med en morgonprommenad runt älven. Ska snart käka frukost och sen slänga mig i bilen ut till stjärnsund. Ska hjälpa farmor med museét idag. Allt jobb är bättre än inget just nu. Sen får jag nog lite kräftor till kvällen av mina kära farföräldrar. Det blir bra det.

har lite ont om tid. hör av mig senare.


13/8 - 21:54

Skönt att jobba idag, lite segt men jobbade en timme kortare än vad jag räknat med så det var helt okej. I morgon bitti är det tidig uppgång igen för mer jobb. Det kan jag behöva nu, pengar, pengar!  Ska försöka ta mig upp och träna innan jobbet i morgon också.. skulle vara skönt.    Sen blir det mys med Sandra och anna på kvällen tror jag :)

sova snart, natti, natti!
jasaknardig!

12/8 - 20:28

Har tillbringat några underbara dagar med världens bästa kille efter min helvetesvecka i lumpen nu. Det känns skönt att vara hemma nu. Jag trivs. Jag har kollat lediga jobb som ska sökas. Ska bara få ihop en CV först och jag har ingen aning om hur man ska skriva en sån.. jag gjorde ett försök nyss, men det funkade inte. Får vänta på lite hjälp från mamma.

Igår var jag och Emil uppe på lugnet och hyrde segway (stavning?). Kul vare, asläskigt från början men det var kul !:D Sen hade vi världens mysigaste kväll. en kväll jag skulle kunna leva länge på. tack världens bästa!<3

Idag har jag hälsat på sandra en sväng. Kul att träffa dig igen efter allt. jag tycker om att vara hemma igen. samtidigt vill jag göra något, inte bara gå runt om dagarna. Så jag hoppas att jag kan få nåt jobb nu. I helgen blir det i allafall jobb. ska bli skönt.

s&k <3


10/8 - 11:43

En vecka i lumpen var vad jag pallade. Inte en dag till hade jag velat stanna. Mitt beslut att hoppa av känns riktigt bra. Det är inget jag kommer ångra alls. Lumpen var helt enkelt inget för mig, all tidspress och och alla sjukt tråkiga övningar var bara tråkigt. Det kändes inte som att jag hade något att se fram emot där. Förutom permisarna. nej. jag valde att hoppa av och komma hem.

Så nu ska klara ut och söka jobb tills hon spyr och sen blir det plugg till hösten. Förhoppningsvis så löser sig allt på nå vis! Det är i alla fall galet skönt att få vara hemma igen. Slippa gå upp klockan halv 6 varje morgon och vara i tjänst fram till klockan nio på kvällen. Det var ingenting med det som var roligt. Här hemma kan jag göra så mycket roligare saker som jag också kommer att ha nytta av.

nu blir det ett avsnitt one three hill med emil. Gud vad jag har saknat honom, helt sjukt. Jag var så fruktansvärt glad när jag klev av tåget igår och fick den efterlängtade kramen. och jag har haft en underbar kväll/natt/morgon med min älskling. äntligen fick jag sova med honom bredvid mig igen. En månad har det varit vi nu. en månad låter lite men det känns väldigt länge. kärlek till dig.




09/08-10

Idag har jag och fisklara vart tillsammans i en hel månad :)
kan inget annat än att säga att det har vart den bästa månaden i mitt liv, du får mig att må bättre och lycklig och glad är jag också.
Tack Klara för att du är den du är och att jag får vara en del av ditt liv :)

Du är underbar! <3

för er som inte vet de så kommer Klara hem idag, hon kommer säkerligen skriva själv varför, men tänkte att folket ville veta :)

tack och hej leverpastej!! / Emil :)

08/08-10

Nu har Klara vart borta en vecka ungefär, låter som hon har de jobbigt och väldigt tråkigt. inge kul att veta att sin flickvänn mår dåligt och inte har någt roligt alls:( men vad kan jag göra mer än att stötta henne.

Saknar hon så otroligt mycket:(

men men, jag åkte segway här om dagen de var skit kul :) kan verkligen tipsa folk om att köra dom :)
Nu börjar handbollen för mig igen ska bli kul att få kasta boll igen :)

Som avslutning så kan jag väl säga, Klara du betyder väldigt mycket för mig och jag saknar dig otroligt mycket!

Puss och kram ha de gött/ Emil

05/08-10

Klara bad mig gå in och skriva lite nu när hon är inne i lumpen, hon har det väldigt jobbigt men på samma gång lär hon sig väldigt mycket! dom får stå ute i sina varma uniformer och tränar på vändningar ute i värmen i timmar, inte så jätte roligt skulle jag tro, men är det någon som klarar det så är de Klara :)

Men nu Börjar jag sakna hon otroligt mycket..

kan ju passa på att skriva lite om vad som har hänt dom senaste dagarna.
Igår träffa jag martina på stan sen vigo som jag gick med i timmar på stan, hel skumt men kul hade vi. Sen hade jag match jag lyckades med de mesta igår, gjorde självmål, en bisakletas(ingen anning om hur de stavas) och sen blev jag ner sparkad så jag har sjukt ont i fotleden så jag blev lite sur så då lyckades jag få ett Gult kort och de var mitt tredje så nästa match får jag tyvärr inte spela.

Puss och kram allihopa / Emil :)

2/8 - 06:49

Dagen är kommen. nu åker jag om en timme. med enbart en sportbag packad. Det här blir bra. känns lite jobbigt just nu. Men det kommer bli bra. Det kommer att bli roligt. Jag kommer att klara det. Det vet jag. För jag vill och jag kan. Bara jag har lämnat borlänges tågstation kommer allt kännas bättre. Jag välkomnar mitt nya liv.

jag säger hejdå till borlänge och lämnar det en stund, men kommer snart hem en sväng och hälsar på. Ha en bra dag alla!



 



 



 

 



jag älskar er!


1/8 - 21:30

Nu är en väska packad, jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska tänka. Allt känns bara väldigt konstigt. Jag vet inte om jag har packat tillräckligt eller för mycket. Jag vet ingenting känns det som. Klockan åtta i morgon bitti går mitt tåg. Tåget som ska ta mig till mitt nya liv.

Det kommer att bli bra, ska bli så galet kul att få testa mina gränser, se hur mycket jag klarar av, det ska bli så roligt att få lära känna lite nya människor och att få testa på något nytt. Jag har elva månader framför mig, elva månaders utmaning. Elva månader av mitt liv som jag förmodligen aldrig kommer att glömma. Nu gäller det. Jag är taggad. nu kör vi.

jag kan, jag vill, JAG SKA!!!!

1/8 - 10:10

En morgonpromenad runt älven startade vår dag idag. Det var ett tag sen sist, så det var skönt. Idag är det packning och lite rensning som står på schemat. fixa lite saker som behövs nu inför i morgon. Mot eftermiddagen blir det kalas för fabbe i Säter. Hoppas att han ska gilla min present. Sen ska jag bara njuta av en sista kväll i soffan med mamma och Emil.

Nu väntar en dusch och sen frukost.
kanske inte såhär god frukost men..

RSS 2.0