härlig helg

Min helg har varit riktigt rolig, trevlig och familjär. Har fått umgås med mamma hela helgen och en sväng hos pappa. Tror nog inte att jag har hunnit med så mycket på så kort tid på bra länge. Blir man mer bekväm när man flyttar hemifrån? Börjar tro det.

Vi har vart ut en sväng i skogen och plockat svamp, jag har målat om ett skrivbord, spelat massa yatzy, myst framför teven, ätit god mat, kikat en sväng på kupolen och jag har varit på lillebrors 13-års firande.

Det har varit en väldigt bra helg, men en sak har fattats. Min Emil. Han som har kämpat på nere i lysekil på handbollscup trots en ond arm. jag saknade honom i helgen.

Nu är det två veckor kvar innan plugget sätter igång. TVÅ VECKOR!? tiden går lite för fort ibland.


tror inte att jag har någon annan bild på mig och mamma tillsammans, så det får bli den här.

blåbär

Jag gillar dagens väder, tänkte försöka ta mig ut på en liten prommenad i skogen idag och kanske hitta lite blåbär. mot eftermiddagen så ska jag förhoppningsvis hoppa in och jobba lite i några timmar. Men har inte sovit så mycket inatt heller, så får se hur jag känner under dagen.

Helgen kommer att spenderas hemma hos min mamma, bio, mat och prat blir det nog:) Emil åker iväg på cup, så jag vill inte vara själv hemma hela helgen. Sen så vill jag passa på att umgås med min mamma när jag faktiskt har massa tid över! Det händer inte så ofta.

Nu blir det frukost med väldens snyggaste sambo ute på balkongen!


jag längtar efter soliga vinterdagar och jag längtar efter er där uppe i Norrland!


omotiverad

vaknade inatt med en brutal smärta i ryggen, spelade ingen roll åt vilket håll jag la mig åt det bara högg. Så fick ringa sjukvårdsupplysningen som inte kunde säga någonting och jag orkade verkligen inte tillbringa min natt på akuten. Så två alvedon, ett one tree hill avsnitt och en väldigt omtänksam pojkvän fick mig att må bättre efter någon timme.

Vaknade i morse utan några besvär, hur skönt som helst. men känner att det är på väg igen. Jag ska i alla fall åka till jobbet och hoppas på att det går över snart.

Det är vackert väder utee idag, men jag har tillbringat min förmiddag inne. Alldeles för trött och orkeslös för att orka ta mig ut och göra någonting. Ska bara ta och göra mig klar för jobbet nu och sätta mig på bussen.


världens bästa!

födelsedagsbarnet!

Grattis till min bäste lillebror som fyller 13 (!) år  idag. jag tyckte inte det var länge sedan han fyllde fem.. Helt otroligt hur fort tiden går. Hoppas att du får en grymt bra dag idag bror!




tre veckor

jag har tre veckor kvar att jobba nu. Sen börjar skolan. helt galet. lite panik. det kommer att bli roligt.

Jag har haft en sjukt bra helg, eller lördag i alla fall. Simträning och kräftskiva. Kräftskivan blev riktigt trevlig, vi dukade upp på parkeringen här utanför oss, fixade musik från carporten, fina människor var med, femkamp, lite dricka och mat! Riktigt lyckad kväll.

min söndag var minndre bra, kände mig kass hela dagen så jag blev kvar i sängen (inte p.g.a. kräftskivan dagen innan) utan jag kände av magen och mådde inte så bra helt enkelt. vilket jag fortfarande känner av. Men jag har inte så mycket val till eftermiddagen, någon måste jobba. Jag får bita ihop lite.

 


fredag kväll

En fredag i tankarnas värld. En fredag att försöka få ordning på känslor och tankar. Har inte blivit någon träning. Har bara tillbringat min dag tillsammans med världens bästa människa, Emil Gren.

Har för mycket tankar och för mycket känslor just nu, förhoppningsvis kan jag sålla bort några av dem på simträningen i morgon. köra över dem och gömma dem en stund. För jag vill inte ha dem i mig.

Det blir tidig sängdags ikväll. Behöver få sova nu.

"jag duger som jag är" Det är en fras som slås undan i mitt huvud, försvarsställning så fort tanken ens hinner slå mig. Men jag försöker. Jag försöker att tvinga det igenom mitt envisa försvar. En inre kamp.

sov gott mina vänner, i morgon blir det kräftskiva!

 


vår älskade Nevil, du är så saknad, just i dem här stunderna älskade jag att få ta en prommenad med dig, att få klappa om dig och veta att för dig behövde jag inte vara eller se ut på ett visst sätt. Du viftade lika mycket på svansen hur dålig dag jag än hade. <3


en lång resa.



I dem här bilderna gömmer sig många känslor, många minnen. Bilderna är inte bara bilder för mig. För det är jag som är i dem här bilderna. Det är jag som har tagit de här bilderna och det är jag som lever till viss del som jag gjorde när de här bilderna togs.

Jag har aldrig tidigare tänkt på vad bilderna visar. Vad ser ni? jag ser skam, osäkerhet och en massa rädsla. Rädsla för att göra fel, för att vara fel, för att misslyckas. Jag kan inte se på de här bilderna utan att en mängd olika känslor tränger sig på i bröstkorgen som en stor klump ångest.

Jag tycker samtidigt att bilderna är väldigt fina. Kankse för att de betyder så mycket för mig, de visar en del av mitt liv som jag kämpat hårt med. 
  
En gång för länge sedan så bestämde jag mig för att jag aldrig får nöja mig, framför allt inte med hur jag ser ut. Därför känns alltid mina kläder för små och spegelbilden för stor. Jag äter alltid för mycket eller tränar för lite. Jag kan bara inte tillåta mig att nöja mig.

Detta gör att jag vissa dagar ramlar ner till samma plan som jag var på för fyra år sedan (då den första bilden är tagen). De här dagarna måste jag bara få ha ibland, jag tar ångest, jag tar skammen, jag tar rädslan för just i den stunden så är det värt det. Numera kan jag åtminstone registrera vad som händer och varför. Jag kan kontrollera känslorna på ett helt annat sätt.


Det här är den enda pusselbiten i ett tusen-delars-pussel som fattas i mitt liv. En pusselbit med lite självförtroende och acceptans skulle få pusslet att bli helt. Men jag vet, det tar tid och tålamod behövs.


morgonpasset

Igår jobbade jag eftermiddag och jag har aldrig varit med om att det har varit så dött i våra lokaler en eftermiddag mitt i veckan. Blev inte så mycket bättre av att jag var fruktansvärt opepp och mest bara ville därifrån. Men så kan det vara. Idag är det ny dag och nya möjligheter. Det hade inte varit helt fel att vara ledig en så fin och solig dag som idag. Men jobbet måste göras och idag känner jag i alla fall att jag är mer motiverad. Jag gillar att få jobba förmiddag. Att komma upp på morgonen och göra rätt för sig, sedan ha ledig tid på eftermiddagen. Nu har jag snart tre veckor kvar att jobba, det är blandade känslor, men jag vet att jag gör rätt och att jag gör det som är bäst för mig. Och det är så jag måste tänka! Kan dock inte riktigt släppa det dåliga samvetet över det sena beskedet jag gav. Mitt i semestrar och allt också. Men tyvärr så känner jag att jag inte har så mycket mer att ge nu.

ledigt!

Har varit så underbart skönt att få ha en ledig morgon. Sova länge, plocka blåbär till gröten, käka frukost ute på balkongen i solen och sen en sväng med fotboll och fresbee med älsklingen min. Snart ska jag göra mig i ordning och cykla till jobbet. Så eftermiddagen tillbringas nere på gymmet.

Jag längtar tills jag får ta helg. Jag vill vara ledig.

Nu ska jag pussas med min älskling innan jag lär cykla iväg.



älskar vädret!!! :)

lovely

Gårdagen som inte började så bra slutade i alla fall väldigt bra. Det var så härligt att ha familjen på besök och sen få ta en härlig cykeltur i solnedgången. Livskvalitet. Jag tog med mig de härliga känslorna från gårdagen till den här morgonen. Jag tror aldrig att jag har känt så stark kärlek till en person som jag gjorde idag när jag vaknade upp bredvid Emil. Och jag trodde aldrig att en tallrik gröt utan något tillbehör (bären var slut) och två tråkiga knäckebröd med ost och ett glas vatten till det kunde smaka så gott. Jag skulle aldrig kunnat ana att jag faktiskt bara skulle njuta medan jag tog reda på disken. Jag har haft en underbar morgon och det är jag tacksam för. Nu. Spelar det ingen större roll hur resten av dagen blir.

jobbat klart

Skönt att måndagens jobb är klart för den här veckan! Jag älskar vädret och tänker bara åka hem och njuta nu. I kväll blir det grillning och en cykeltur!! Just nu saknar jag min älskling väldigt mycket, så ska bli skönt att få komma hem och pussa lite på honom. OCH idag kommer världens bästa Sandra hem från England! Så jag hoppas att vi ska hinna ses lite nu. Måste bara få säga vilket flyt jag har när jag skriver.. haha, här följer vi inga röda trådar heller. Men det blir så när mån skriver på fonen. Det är för jobbigt att skriva långa invecklade inlagg. Puss.

bad day

Det har varit skönt med helg, men den hade kunnat få vara någon dag till. Måndagar är lite deprimerande måste jag påstå. Att jag vaknade med en uppblåst mage och kände mig allmänt tjock, fet, ful osv. Gör inte den här måndagen bättre heller. Men det är en ny vecka så det är väl bara att ta nya tag, vädret är ju i alla fall väldigt fint. Och familjen kommer och hälsar på i eftermiddag, det är fint! Nu ska jag sova en sväng innan det är dags att kliva av bussen.

RSS 2.0