29/9 - 10:09

Att en onsdagmorgon kan kännas så underbar, så skön. Jag har en ledig dag framför mig. Det blir städning på mitt rum som första prioritering, sen skriva personligt brev och skriva en sammanfattning av vårt tränarmöte i måndags, Sen vika tvätt och dammsuga och diska. Rolig dag jag har framför mig, right? Städar man inte på jobbet så gör man det hemma. Kommer helt enkelt aldrig att komma ifrån det. 

Sen i eftermiddag kommer mannen, myten, legenden... eller nej, bara världens bästa pojkvän. Vi ska kika idol och mysa och bara ha det bra. Det känns som att mitt humör har kommit för att stanna hela dagen, så jag håller en tumme för det. Nu ska jag först en sväng till falun och uträtta några ärenden.

btw, mitt hår... kan säga så mycket som att det inte riktigt blev som jag tänkt mig. men jag överlever.

den blonda klara är mer Klara, faktiskt.

25/9 - 15:59

Är det ett försök att bli en seriös bloggare? Nej, det kommer jag aldrig bli, för det vill jag inte. Just nu sitter jag med färg i håret, väntar på det spännande ögonblicket när färgen är urtvättad och håret torkat. Antingen blir det världens fall och ser ut som helvete eller också blir det helt okej. Förväntar mig inget dunderresultat om jag ska vara ärlig. Behövde bara göra något så att den där jäkla utväxten döljs lite bättre.

Kanske lägger ut något resultat här. det beror på om jag blir nöjd eller inte. So long duuudes!

25/9 - 07:42

Tillbaka för att stanna?

Hm, ja det vet man aldrig med Klara Roos. Men uppe väldigt tidigt den här morgonen och det är väl sådär. Ska snart sätta mig på cykeln och bege mig mot Sveatorget och till vårt kära träningscenter. Där ska jag få slita med städning och ta emot alla våra underbara medlemmar med ett stort leende. Det blir nog en bra dag på jobbet idag.

Nu väntar havregrynen på att få kokas och det börjar bli dags att förse magen med dagens första måltid.
Ha en bra dag mina vänner och ovänner.

helst av allt hade jag stannat kvar i sängen bredvid världens finaste pojkvän,
tack för den långa pratstunden igår, den behövdes, den var mysig och
jag njöt varenda sekund. Du betyder.


24/9 - 09:10

Varför får jag en känsla av att det var väldigt länge sen jag skrev i min blogg.. typ en hel vecka sen. Men ni fattar grejen va? Jag har gått och blivit en så fruktansvärt upptagen person så jag har inte ens haft 10 minuter över för lite bloggande. Eller också är det något inom mig som kallas lathet. Jag kanske borde erkänna att den där latheten varit en lite för nära vän senaste tiden.

Men måste man inte bara få vara lite lat ibland också då? Det är ju faktiskt jäkligt skönt ibland att bara ha lagomt mycket att stå i.

Nu ligger jag och längtar till en massa saker. Till klockan 12 - då får jag träffa my loove, tills ikväll - idolmys, till vintern - jag vill åka snowboard och skidor, tills jag blir frisk och sen längtar jag till min framtid.

Jag är så sjukt nyfiken på hur min framtid ser ut, vart jag kommer bo, vad jag kommer att jobba med, hur jag kommer att leva... men det är väl sånt manm inte kan få ta reda på i förväg, i guess.

Nu ska jag käka en fet tallrik med havregrynsgröt och njuta av helgens enda lediga dag. puss.


det är nästan plågsamt att kolla igenom turkietbilderna, det finns så mycket saknad, så mycket lycka, så mycket kärlek. jag vill ha skola och träffa er varje dag, mina bästa tjejer. åh vad jag saknar!!! massor av kärlek till er<3


14/9 - 09:51

Ett lättat hjärta har gett ett gladare humör. Nu har startskottet gått och nu väntar en förmodligen ganska lång och jobbig tur. Men jag har målet framför mig. Jag har allt det som krävs, så det är bara att köra på. Ge gärnet.

Gårdagen spenderades med Emil och lite simskola. Riktigt skön dag efter den ganska fullspäckade helgen. Det är nog första gången man faktiskt längtar till måndagarna.

Nu väntar en frukost och sen träning innan jag börjar jobba i eftermiddag. Ska hinna städa lite också.

seya!


12/9 - 22:24

Vilken dag säger jag bara! Jag njuter av att få sätta mig ner i soffan en stund nu.Det har verkligen varit från det ena till det andra hela dagen. Men det har varit roligt. Jag avslutade dagen med några välbehövda löpsteg på löpbandet. Det var nog dagens höjdpunkt att äntligen få träna lite själv.

Nu sitter jag bara nermyst i soffan med datorn i knäet och världens bästa "feel-good-film" på tv. Mamma mia. jag älskar den, tröttnar aldrig. Men jag orkar nog inte se hela idag. Det är ju faktiskt en dag i morgon också. Då ska jag träffa min kärlek igen. som jag längtar!! Nu ska jag lägga mig och sova riktigt skönt så att jag vaknar med massa energi till en morgonpromenad i morgon. Natti.


12/9 - 07:54

Gårdagen blev fullspäckad. Full fart från morgon till kväll. En springtur, jobba, Ikea och sen packa upp och städa. Hade inte en ynka minut över till bloggen igår. Tar igen det nu istället.

Idag väntar inte en mindre fullspäckad dag. Ska snart äta min gröt till frukost sen sätta mig i bilen och styra ratten mot Hedemora. Simskola och simtränare är vad jag har framför mig och direkt efter det så är det jobb på SVEA resten av kvällen. Sköönt att jag äntligen kommer igång. får saker att hända i mitt liv. känns toppen!

Men en frukost är vad som står först på tur. hungern börjar sprida sig i magen.


10/9 - 19:53

Kul dag idag faktiskt. Började med en två timmars morgonpromenad, som egentligen bara skulle ha varit kring 45 minuter. Skulle ju bara till kvarnsveden och hämta en nyckel. Det var tydligen lättare sagt än gjort. Jag gick i cirklar bland alla gator och hus.. Men jag fick mig ju en välbehövd promenad i alla fall.

Sen har jag jobbat resten av dagen, gick bra. Dock lite tomt på folk såhär en fredagseftermiddag, men det var trevligt ändå. I morgon väntas mer jobb och därefter en tur till IKEA med mamsen. Sedan hoppas jag att jag ska orka med ett träningspass under kvällen också. Jag måste för tusan ta och komma igång igen nu. Nu får det vara slut på vilan!

OCH GRATTIS IGEN TILL VÄRLDENS BÄSTA ALEX SOM FYLLER 20 STORA IDAG, TYVÄRR KAN JAG INTE VARA MED OCH FIRA I MORGON. MEN NI FÅR HA DET GALET ROLIGT!!!! :) HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA DAG IDAG, DUUUDE!!<3



9/9 - 22:27

Bloggen ligger inte högst upp på prioriteringslistan just nu märker jag. Men jag ska bättra mig. jag lovar.

Idag har jag haft en helt okej dag i alla fall. jobbet gick bra, ja... det här gick inge bra. Jag var inte sådär helt otroligt motiverad till att skriva just nu. Nej, tror nog att jag intar sängen i stället.

Till helgen väntar jobb, jobb och åter jobb. look forward!


7/9 - 22:21

hemma från jobb nu. har ätit lite så nu väntar bara sängen och en skön nattsömn innan jag får ägna mig åt bättre saker i morgon. I morgon är min enda lediga dag den här veckan. Mamma fyller år så det ska väl firas och sen ska jag träffa min älskling en sväng också. längtar verkligen efter en stor kram.

Men nej, jag är trött så nu vill jag sova. godnatt med er :)

7/9 - 12:06

Ny dag, nya möjligheter. Har startat dagen med ett easy-line pass och lite gym. Ska jag vara helt ärlig så hade jag helt glömt av att jag skulle hålla i passet idag. Tur nog kom jag på det en timme innan. pjue.. Efter passet lekte jag biff på gymmet. Synd bara att det finns så mycket speglar där. För man känner sig inte lika biff när man råkar slinka förbi med blicken i spegeln.. tråkigt nog.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lunch och sen ta en bussresa till säter och hämta min necessär som står kvarglömd där. Ikväll är det jobb som väntar. Eftersom gårdagen inte blev den bästa så hoppas jag att den här dagen får kompensera upp gårdagen. Det enda som fattas just nu är en kram från Emil. Då skulle allt vara perfekt idag. (hittills i alla fall).


6/9 - 11:14

Havregrynsgröten ligger i magen, solen skiner, jag är utsövd, jag är på sådärbra humör. Förhoppningsvis blir det en bra dag idag.

Sitta ute i solen ska jag göra, sen åka hem till borlänge och sen till hedemora och ha simskola. Efter det kanske jag har lite krafter kvar till en liten löptur. men bara kanske. Nu ska jag ägna mig åt emil en stund innan vi skiljs åt över några dagar.

ha en bra dag!

ni ska bara veta hur mycket jag saknar er! våra skoldagar tillsammans.
ni är bäst, jag hör av mig i veckan!! :)


5/9 - 16:35

Nu börjar allt. Nu ska det äntligen bli lite fart i mitt liv igen. Har haft simskola hela dagen idag, i morgon är det också simskola som gäller, jobb tisdag, ledig onsdag och sen jobb resten av veckan. sköönt. lite träning på det också hoppas jag. Det blir nog bra det här tillslut ändå.

de senaste dagarna har inte direkt varit så dåliga dem heller, kräftfiske i fredags oh sen hade emil handollscup igår. Det har varit riktigt trevligt faktiskt. Nu blir det en lugn söndagskväll framför tven med tacos och med min bästa.

3/9 - 10:23

Tänkte bara berättta om min fina överraskning till emil i Onsdags. Det är nämnlgen så att Emil fyller år i morgon, när vi är ute på ön och sen ska han spela handbollscup. Så jag får inte så mycket tid med honom då. Därför valde jag att fira hans födelsedag i onsdags i stället. Jag tror att det blev lyckat.

En mysig frukost, bowling, käka lunch på lappens ;), åka ut till stugan, gav massage, hade krig på bryggan och kastade m&m:s på varandra (dock var inte det planerat), sen bjöd jag på en galet mysig middag som jag hade dukat upp ute på bryggan, lite kallt blev det men vi stod ut. Sen blev det ett one tre hill - avsnitt innan vi gick och la oss. dundermysigt!






3/9 - 09:55

Bloggen ligger lite efter i mitt liv just nu, den hänger inte med i svängarna riktigt. Men under flytten var det fullt upp med det och sen har jag inte haft mycket tid över medan vi varit här i Säter heller. Men man får ta det helt enkelt.

har i allafall varit ute och tagit en liten prommenad med Nevil nu på morgonen och fått i mig lite frukost. Jag har kommit in i min grötperiod igen nu och jag gillar det. Ett tips till er som äter havregrynsgröt och gillar kokos - blanda i kokosflingor i gröten. Ni måste prova! sen gärna lite blåbär eller hallon till så blir det grymt!

Ikväll blir det kräftfiske, jag tar med mig Emil ut till ön hos farmor och farfar. Så håller vi tummarna för att vi får nå napp i burarna. Blir nog även att äta kräftor till kvällen och jag längtar. Gud så gott!!

nu ska jag ta tag i lite sysslor här hemma innan Emil kommer.


RSS 2.0