28/2 - 20:53

mätt och belåten nu och tröttheten har tagit över. pjue, känner av den sena kvällen igår och den intensiva förmiddagen antar jag.

28/2 - 18:47

sista fikat nu med farmor och farfar. Har inte gjort annat än ätit under helgen känns det som. Fet som en get känner jag mig. Så nu blir det mindre fika, mer träning till veckan. Det får vara slutfirat av födelsedag.

simskolan idag gick rätt bra faktiskt, fram till näst sista gruppen när två lyckades träta på mitt humör lite väl mycket. Men bubbelpoolen gjorde susen efter tre timmar i kallt vatten. Nu skulle jag behöva lite mat i mig. Pappa är i full gång så hoppas att det börjar bli klart snart. Har inte ätit nåt riktigt på hela dagen - inte bra gjort av en friskvårdare.

Sportlovet känns som att det kommer i rätt tid. Skönt att sova och ladda om batterierna under en vecka nu.

skulle inte sitta helt fel med min underbart goda kyckling...

28/2 - 10:00

Kvällen kunde inte bli mycket bättre igår. Skitkul på lasergame, jag och palle tog täten men palle vann med ynka 40 poäng över mig. Men det bjuder jag på. Sedan blev det god mat och dryck, spelade "med andra ord" och sen bar det av till krogen. Blev tyvärr ingen singstar eftersom Linnéa glömt nån kabel...

Men, tack alla för en toppenkväll. Min födelsedag blev verkligen helt perfekt!
(förlåt att ni fick diska era tallrikar själva)

19 STORA !!

Gästblogg

KLARA ROOS 19 ÅR! <3<3

Förfest hos Klara- Ja tack!
Världens godaste middag nyss äten, efterrätten var mums! Nu blire drinkar, singstar, härj och sen bär de av mot S2! :)
Kvällen är ung, nu kör vi brudar!!!!!!!!

Puss å snusk/Linnéa

27/2 - 14:08

Nu är allt klart. Ska plocka fram mina kläder tills lasergame och sen lär jag ut och skotta fram bilen som förmodligen är helt insnöad. Viktoria kom nu, wiie. SNART KÖR VI! :D

27/2 - 08:35

Idag är det min dag, min födelsedag oc jag är uppe med tuppen. Har sovit hur skönt som helst inatt, vaknade tidigt och ingen är hemma. Jag antar att mamma har åkt iväg och handlat frukost åt mig, eftersom vi inte hade nåt hemma.

Jag och mamma firade min födelsedag igår med mat och efterrätt på restaurang. Supergott. Jag fick en stockholmsresa med hotell och shopping till present. Det kan behövas för min del! Nu hoppas jag att hon snart ska komma hem så att jag får lite frukost i magen. 

Dagen kommer jag spendera på att laga mat och städa tills min underbara gäster kommer och hälsar på. Alla de bästa samlade på en och samma gång. Bättre kan det inte bli! 

 






26/2 - 16:48

Äntligen det efterlängtade sportlovet. Känner mig faktiskt lite slut efter den här veckan. Många händelser och mycket information, mycket ljud runt ikring hela dagarna. Ska bli skönt med en hel veckas ledigt från allt, från simskola, från jobb, från skolan osv.

Ska snart sätta mig på bussen och åka hem till mamma. Blir middag på stan ikväll, sen tidig sovdags tror jag.


26/2 - 07:38

God morgon. Ska snart dra mig iväg till praktiken. Har precis skickat in tävlingsbidraget så nu ska vi bara justera lite i delårsrapporten innan den ska in igen.

imorgon är det min födelsedag, usch gammeltanten Klara.

25/2 - 21:45

Familjen datanörd. Pappa, jag och fabbe sitter vi allihop med en varsin dator i knäet framför teven. mer liv har vi inte.

Har skrivit klart beskrivningen av företaget som ska skickas in till "bästa tjänst" tävlingen. Känns helt okej. Skönt att det bara var en A4 som skulle skrivas i alla fall. Skickar väl in och hoppas på att det ska gå vägen.

I morgon blire jobb, sen åka hem till mamma och fira min födelsedag lite. :)

25/2 - 16:28

Hemma från praktiken nu, hade kunnat vara där i eveigheter. Jag gillar det att vara barn på nytt. Idag har jag gjort en snöskulptur tillsammans med barnen, en snökatt blev det. fast det skulle ha blivit en häst. men det blev en katt. jättefin :) Ska jag vara ärlig så känns det mer som att jag gör praktik som lekisbarn än som lärare. underbart.

Idag ska jag ägna mig åt att skriva klart vår lilla sammanfattning som ska lämnas in till tävling om bästa tjänst och sen så blir det nog en promenad. Lugn eftermiddag idag med andra ord. me like!

Vi var på förstasidan och var med på två hela sidor i södra dalarnas tidning idag. äntligen händer det lite!

http://www.dt.se/nyheter/sater/article592402.ece




24/2 - 21:51

Nerverna har inte vart roliga att hanskas med idag. Magont, skakningar och jag har kännt mig allmännt borta. Presentationen kändes allt annat än bra. Jag har minneslucka från hela presentationen men tydligen så gick det bra ändå. SK:S SIMSKOLA I TOPP 3!!! Nu spelar det ingen roll om vi hamnar längst ner på pallen, för det här var verkligen mer än vad vi förväntat oss. Men känns skitkul faktiskt, förutom att man måste gå igenom det en gång till, och den gången inför 150 pers! ojoj, kan sluta med två avsvimmade brudar.

Praktiken går hur bra som helst, jag älskar barnen och jag älskar att inte behöva anstränga mig mer än att spela spel, leka i snön och vara med barnen. Inga krångliga kassor eller system som man måste lära sig, ingen städning. Jag njuter!

älskling, vi borde vara mer än stolta. vi klarade det!
..och vi kom till topp 3 - gaaaaaaaalet!

23/2 - 07:16

känner mig pigg idag, så det får bli promenad till pg.

22/2 - 21:47

Första dagen som lärare för lekis och fritidsbarn är över. Jag har härmed blivit tilldelad titeln "fröken", känns väl sådär. Men att tillbringa dagarna med att sjunga sånger, bygga snögrottor och att rita känns helt okej enligt min mening.

Sen fortsatte dagen med ännu mer barn, simskola i tre timmar och faktiskt så sket jag i träningen idag. barnen tog musten ur mig. Nu ska jag slita mig från dumburken och förflytta blicken till nästa dumburk, OS, damkronorna.


21/2 - 23:14

 Igår fixade jag och sandra ihop presentationen om företaget som vi ska ha på onsdag och vi känner oss riktigt nöjda. Vet inte riktigt om den kommer att gå hem hos juryn eftersom de inte ville ha en allt för seriös presentation. Men tyvär kan vi nog inte göra den så mycket roligare. Vi pratar om fakta, viktig fakta som bör uppmärksammas och redovisas. det bli nog bra, bara vi lyckas hålla nerverna i styr.

Egentligen var inte det här vad vi hade tänkt oss, tävlingarna har inte direkt vart någonting som vi lagt ner tid eller krut på. vi har väl skrivit rapporten, satte upp lite papper i montern pratat med folk, men absolut inte ansträngt oss så mycket. Vi lägger krutet på det vi gör i stället, på barnen och simundervisningen. För det är det som betyder något för oss. inget går upp mot att få beröm av barn och föräldrar.

att vi gick vidare känns overkligt, och ja. chocktillstånd!

bjuder på bilder från rocktemat








Linnéa fattade inte temat riktigt...


slitna tjejer, checka snyggaste dubbelhakan!


nu gå igenom presentationen en gång sen sova, imorgon första dagen på praktiken :)


19/2 - 17:04

Ojoj, senaste dygnet har bjudit på mycket händelser. Mässan igår gick väl helt okej, vi hade inte så mycket att göra men det var faktiskt några stycken som kom till montern och var med och tävlade. Helt okej var det, men trött blev man. Sk:s gick i alla fall vidare i tävlingen så det känns kul. Efter mässan blev det härj. mer än så tänker jag inte säga, älvdalen var kul och bilder kommer.

Dagen idag har bestått av bussresande och slöande. Nu ska jag checka kylskåpet, sen handla och laga mat åt mamma och mig. Idag blire tacopaj, göttans.

17/2 - 21:02

Allt är i sin ordning och det känns ganska lugnt inför morgondagen. UF-mässa halva dagen sen en tripp till älvdalen för härjhärj med rocktema och brudarna (tyvärr utan vår älskade becca). Kan bli både långtråkigt, stressigt och roligt!

Kom och besök vår monter och var med och tävla om en helt gratis simlektion med oss. Man får lära sig crawla, dyka, göra voltvändning eller kanske lära sig något av de andra simsätten. Erkänn att det låter ganska så lockande???

Nu sitter jag ganska utmattad, spinningpasset gick helt okej med tanke på förkylning och ett alldeles för långt uppehåll från träning. Det känns som att jag har glömt allt inför imorgon, har nästan inte packat nånting men ändå finns det inget mer att packa.. hatar den känslan, kan man beskriva den som en slags oro kanske.

nu sova, ska upp senast klockan 6 i mån!



17/2 - 12:30

Pjue, vi får en extra lektion efter påsk att arbeta klart med naturkunskapen. Det var tydligen inte bara jag som låg lite efter. Känns bra, men jag hann faktiskt skriva klart allt jag skulle ändå.

idrotten idag var kulkul, fia med knuff och spökboll! Nu har jag precis tryckt ner lite skolmat och ska sätta mig och skriva en reflektion om judarna i Sverige. Sen är allt klappat och klart för den här veckan.

Nästa vecka börjar APU:n och 7 veckor borta från skolan känns ganska så skönt! Veckorna ska tillbringas på lekis/fritids, massa barn och massa lek!

17/2 - 08:29

Kom precis till skolan nu, tog en evighet att komma hit idag. Två plogbilar låg framför oss halva vägen. Alltid lika roligt. Nu har jag en timme på mig att få ordning på det där sabla naturkunskapsarbetet. därför tänker jag inte lägga ner mer tid just nu på att sitta här och skriva hur min morgon varit, hur min dag kommer att bli eller berätta om alla intressanta händelser i mitt liv.

16/2 - 21:24

Jag får panik, jävla naturkunskapsskit. Jag förstår inte vad det är jag ska skriva, alla andra verkar skriva huuur mycket som hellst och jag får knappt ihop några rader. Det känns inte så bra. Ingen idé att jag sitter här just nu och bara stirrar i boken, på datorn, på pappret utan att förstå något. Därför lägger jag ner det för den här kvällen och fortsätter i morgon. hoppas att jag har nya krafter och mer intelligens i hjärnan, för i morgon måste det bli klart. I morgon ska fucking arbetet in.

16/2 - 17:53

hemma nu efter en lång dag med skola och simskola. ProBag UF:s reklamfilm fick jag se idag, ojoj vad jag borde satsa på skådespelarkarriären. eller kanske inte. HAha, aja det var roligt i alla fall, och vad gör man inte för sina vänner? Idag blir det naturkunskapsplugg under kvällen och ska nog ta mig en promenad med bästaste också.



6/2 - 09:55

Samhällskunskapen flög förbi, martin pratade på, jag drömde mig bort. Vips så var den lektionen slut och jag hade knappt märkt att den börjat. Jag blev alltså inte så mycket smartare. Nästa lektion på Schemat är en lång, riktigt lång etik. Bara ordet etik får det att snurra ännu mer i skallen på mig.

Förkylningen ligger kvar som en irriterande mask i mig. Hosta, ont i huvet, snorig, ont i halsen...
det är nu ni ska tycka synd om mig.




16/2 - 08:18

Morgontrött Klara idag, hade ställt klockan på halv 7 men vaknade inte förrän en halvtimme senare av pappas väckarklocka. Ville inget hellre än att ligga kvar under duntäcket. Men skönt att åka bil till skolan i alla fall, fick koppla av en stund till. 

Sitter i skolan nu och väntar på att mina käraste ska komma hit, Samhällskunskap står först på schemat.


15/2 - 21:30

Ytterligare fyra timmar avklarade i klorvattnet. Har precis mättat min mage och sitter nu hemma hos pappa och kikar på OS. Jag lyckades få klart träningsprogrammet idag i alla fall, däremot sket det sig med naturkunskapen. Mycket att göra i morgon med andra ord. 


15/2 - 08:51

God morgon, Känns skönt att ha en extra ledig dag. Blir mycket plugg och fixande inför mässan på torsdag. Sen så blir det självklart lite simskola och simträning också. Jag hade tänkt att fixa mammas träningsprogram nu första timmen sen skriva naturkunskapen. Men min älskling förstörde mina planer. Det blir UF-jobb först sen annat plugg.

Nu blir det frukost i soffan!


14/2 - 18:13

Dagens första inlägg kommer lite sent, men jag har haft fullt upp. Gick upp vid halv 8 i morse och åkte iväg på simträning. Träningen fick bli lugn eftersom jag vaknade i natt med världens hosta, kändes som att jag skulle hosta sönder halsen. Men jag ville verkligen träna så då gjorde jag det, simmade bara igenom passet.

Sedan väntade ytterligare tre timmar i vattnet, simskola! Gick riktigt bra, hade poängjakt med mina grupper och jag lovar att det var uppskattat. Kom väl hem vid fyra nån gång så har jag och mamma vart och handlat och nu blir det matlaning. Lax på spenatbädd med fetaosttäcke. mums!


jag och mamma på Island, bland det häftigaste jag gjort!

13/2 - 23:02

Nu är allt lugnt och stilla igen, sandra har nog kommit hem och gått och lagt sig, jag har skjutsat iväg jennifer och alex till krogen. Nu är det bara jag och sängen kvar. Det blev så tomt och tyst nu. Tack för gästbloggningarna under dagen.

I morgon är det alla hjärtans dag, känns förjävligt. Jag firar med simskola och att mamma kommer hem! håller tummarna att det blir en smarrig middag och mys i soffan.

Nu ska jag sova, alarmet är inställt på 07:30. Godnatt.


åh. linnéa kommer du ihåg? Bilresan till Mottala, så underbart!

s och j is the best

jen har köpt en kavaj , stor händelse för jen !
lex och kurr spelar pussel, på en lördag :)

först idag var jag och jose ute och gick vilket var grymt kallt och vi gick in och drack te
och såg på disturbia , fortfarande bra efter typ hundratjugondegången :)

senare blev det att åka till borlänge till klara och umgås med na, vi ha solat chillat och
planerat mässan, det komer bli grymt bra!

imorgon börjar veckan med simskola på alla hjärtans dag .

det käns som det här är otroligt ointressant, men klaras fel!
nu blir det efterätt och trevligtheter . BYE!



13/2 - 17:47

Har nu varit iväg till SVEA med Sandra och solat lite, sen handlat inför lite tacos. Har vart en sväng på kupolen med alex idag också, två nya klänningar till gaderoben. det gillas!

håret är färgat och ser inte längre ut som ett skatbo. tack alex!


Nu blir det planering av monter och mat!


gästbloggning

.. av världens bästa Alex http://alexandraisabellakjerulf.blogg.se


just nu sitter vi hemma hos klara, hon har färg i huvet. (tänka sig, hon lät mig fäga det? jag som kan vara världens oseriösaste människa. iallafall om man frågar jennifer, jag skulle aldrig få göra något sånt på henne!) haha. nu ska hon skölja ur håret, så väntar på resultat. ifall jag får godkänt eller icke. får hoppas på att det blir fint!



måste ju bara säga att jag och klara är bra också, typ bästa


13/2 - 09:50

La märke till att det blev många uppdateringar igår, men det gör inget. Det är sån jag är, en riktig periodare. Ibland skriver jag ingenting, ibland kanske för mycket, i vissa perioder äter jag supernyttigt och tränar bra, i andra lever jag så långt ifrån hälsosamt det kan komma. osv.. Sån är jag.

Blev tidig sömn igår, helt underbart när allt var rent jag sov som en stock. Jag bjöd säkert på några snarkningar också. Morgonen har jag tillbringat slöandes framför tven med min blåbärssmothie och faktiskt så har jag bäddat sängen också. Nu väntar en promenad ute i det grymt fina vädret.

tjing!

12/2 - 18:45

Städat och klart, min underbart goda mat i magen, renbäddat i sängen, jag nyduschad! Nu känns det riktigt bra, allt är klart och nu ska jag bara mysa ner mig i soffan med en filt och med morötter och dipp. Vad televisionen har att bjuda på idag vet jag inte, förmodligen hamnar man framför let's dance.

Såhär duktig var jag en fredagskväll, egenmarinerad kycklingfilé, rostade nötter och en riktigt god sallad till det!
sjukt gott.


nu till tven, mys!

12/2 - 16:05

Städningen är i full gång, lämnar den ett slag för att vila mig lite. Ska snart klä på mig och gå ner till willys. Lyxmat ska inhandlas för mammas pengar och jag ska njuta av en underbar kväll med god mat och tv. melike!

12/2 - 14:07

14(?) km på skidorna, gick åt skitskogen. Min motiviation tryter så det bränner i mig. Jag vet inte vad som händer men skidturen idag var en plåga. Turligt nog kom i alla fall den där sköna känslan efteråt. Jag tog mig trots allt igenom 14 km. det var bra.

Tog mig nyss ett bad med skum som luktar kokos och lagade en smarrig fetaostsallad till lunch. Nu ska jag börja städa lite, får se om jag orkar åka till Pappa sen eller om jag bara blir hemma själv ändå. det visar sig. Nu städa och göra fint, handla lite och sen återstår att se vad som händer.


12/2 - 07:44

trötta ögon som tvingades öppnas i morse. Friluftsdag och min näsa är helt igentäpt. Nu skiter jag i det, längdskidåkning blir det! Fästet kommer nog att vara sådär med tanke på att mamma har tagit med sig vallan upp till sälen.... Det får gå ändå.

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på, om ingen annan kommer med ett bättre förslag drar jag nog till papps. Jag menar hur kul är det att sitta själv i en stor lägenhet på en fredagkväll? inte alls, enligt mig.




11/2 - 23:33

Hemma efter en lång dag nu. Först skola, sen jobb och jag avslutade kvällen med inspelning till flickornas reklamfilm. Apbra dag, lite långtråkig men bra. filmningen var dagens höjdpunkt!

I morgon väntar friluftsdag, och klara har såklart fixat matsäck? nej. Men tar nog bilen till falun så får väl svänga förbi ica maxi eller nåt. Nu ska jag sova.

pyss!


10/2 - 21:24

fryser nu och tänker inte göra mer än att gå och lägga mig idag. Helt värdelös dag. Imorgon blir det jobb, inte pepp.

Nu kryper jag ner i min säng och gömmer mig under mitt täcke. tänker inte kliva upp förrän jag verkligen måste.


10/2 - 17:30

Jag slutar låtsas nu, lever mig in i nuet där jag befinner mig
jag är inte där jag var förut, jag är inte där jag vill vara
vägen dit har stoppats, går bara runt i cirklar
kommer hela tiden tillbaka där jag började,
kommer varken framåt eller bakåt. Allt står stilla.

Jag skiter i det här nu. soffan är min resten av kvällen. Jag skiter i att träna.





10/2 - 09:41

väntar på att första lektionen på dagen ska börja. Har tagit mig en promenad i Falun nu på morgonen och sitter nu heeeelt sönderlökad och känner mig frächast (stavas?) i universum.

Grattis Viktoria på födelsedagen!!!!!!! <3


9/2 - 18:13

Helt okej dag, skola, simskola väntar på mat nu sen blir det en promenad i big S. Mina söta syskon spelar bandy i vardagsrummet och bråkar varannan sekund. Förstår inte vart de får all energi ifrån. Jag vill också vara liten och orka göra saker.

Den mest intressanta händelsen idag måste vart Gunde Svan på tågstationen, alltid lika kul att se kändisar.


9/2 - 08.23

Det finns ingen säng och inget rum som jag sover så bra i som hemma hos pappa. Rummet jag växte upp i, sängen och duntäcket.

Fick ta en liten promenad till skolan idag, rätt skönt faktiskt. Vill kunna börja träna nu, blev ingen simning igår efter simskolan. Jävla halsjävel. ont gjorde den i morse också, förkylningen kanske inte gick över så snabbt som jag trodde ändå. men idag ska jag ut och röra  på fläsket på nå vis i alla fall, tro mig det behövs.

Inte långt kvar till kortvasan nu... funderar starkt på att skita i det faktiskt. Jag har absolut inte tränat tillräckligt för att jag ska klara av det.

Nu kom Linnéa och räddar min misslyckade fläta också, great!


7/2 - 23:20

wallanderfilmen slut och klockan är mycket.

Datorn har inte velat fungera under helgen, men har vaknat till liv igen. Min fökylning är nog påväg mot bättringsvägen, men måste medge att det var lite kämpigt att jobba idag. Sovmorgon i morgon, kan behövas.

I morgon blir det nystart igen, simskola,simskola, simskola. melike!

börjar tröttna på vinter nu, sommar skulle inte vara helt fel

5/2 - 07:34

Dagens frukost kan ha vart världshistoriens godaste. blåbärssmothie!

Hade svårt att somna igår och har fått någon slags förkylningsattack. Näsan rinner och jag nyser ständigt, Precis vad jag behövde just nu. Turligt nog slutar vi tidigt idag, 11.45. Sedan blir det nog lite skidåkning, det är ju inte allt för långt kvar tills kortvasan. Vore ju bra om jag orkade ta mig runt åtminstone. 

Springer iväg till bussen. 

SVEA TC

Jobbat klart och jobbet överraskade mig idag, det var liksom kul! Kändes som att allt gick så lätt, kanske var det min red kick jag drack som gjorde min dag.

Plötsligt känns det som att livet fick en liten vändning. Därför ska jag så fort som möjlig ta mig till sängen och somna för att bevara detta tillstånd.




Naturkunskapsprovet - done

Förhoppningsvis så gick det ganska så bra. Nu har jag ovanligtvis nog ingenting att plugga resten av veckan om inte någon lärare kommer och slänger på oss något. Jobb ikväll, no motiverad till det.

Vår bästa Becca har äntligen lyckats få ett välförtjänat jobb, glad för dig bruden! Nu blickar vi framåt mot en helt underbar resa tillsammans.


Mr.moon

Jag skulle bara vilja skriva ner världens deppinlägg här just nu, men jag ska inte utsätta er för det. Träningen jag skulle gå på började för 20 minuter sedan. Jag valde soffan. Naturkunskapsboken ligger bredvid mig och jag borde öppna den, läsa lite och plugga livet ur mig. Men jag har inte orkat än,  snart.


Definition - förklaring

Jag förstår inte varför man har krångliga ord?

Jag menar till varje krångligt ord som finns så finns det oftast ett enklare ordval. Varför då krångla till hela språket genom att lägga till en massa ord som ingen egentligen förstår eller måste lägga ner en massa energi på att förstå. Om dessa svåra ord inte hade funnits så hade det inte heller behövt finnas något "fint" språk. Tänk vad enkelt att kunna prata med lika ord till alla och ingen skulle inte kunna inte förstå, förstår ni? Jag tycker i alla fall att det är överskattat.



113 dagar kvar nu tills vi drar, cirkus 10 veckors plugg kvar, snart är skiten slut. Med skiten försvinner allt, till och med allt bra. Men friheten kommer bli bra. jag får några veckors frihet sen in i hårdbranchen. jag ska bli militär. Livet går ibland upp nu för tiden, men verkar vilja hålla sig mest till nedförsbackarna. Att jobba sig uppåt är alltid jobbigare. Nu är klockan fett mycket förmycket och jag ska upp tidigt imårn, plus att det gått för långt även ikväll. Sängen får ta över min kropp några timmar nu.

Löve


RSS 2.0