first crazy, then lazy

tyvärr så kom huvudvärken och knackade på i morse, var ett mycket väntat besök med tanke på gårdagens slaggprodukter kvar i kroppen. Jag har ju inte låtit mitt blod fyllas med gifter i form av alkohol på senaste tiden, så när jag väl gjorde det så måste kroppen få reagera.

Lätt värt huvudvärk, ömma fötter och trassligt hår. Gårdagskvällen var en dansande, glad kväll skulle man kunna säga. Och hör o häpna, jag var en av dem som stannade tills musiken slutade spelas. När jag väl kör, så KÖR jag. (då tänker jag på dansandet och inte på alkohlförtäringen!) så kvällen får fyra toast av fem möjliga!


Idag skulle jag behöva sätta huvudet i "den uppenbara verkligheten" och bli ett med boken... (yeah, sure - som om det skulle hända)



vinter - ja tack!!!

Sandra Bergendahl

idag är det din dag min vän. Jag hoppas att du får en kanondag och att de bjuder på tårta i England! Jag vill bara säga att jag är så glad att jag har haft och har dig som min vän. Vi har gjort mycket kul och vi har gjort mycket som inte är så kul också för den delen. Men UF-året var vårt år och det är något jag aldrig kommer att glömma.


jag älskar att ha dig som min vän. <3!











simträning

snart drar jag på mig skorna och beger mig upp mot lugnet. Simträning som väntar och idag så ska ungdomarna få en lite mindre seriös träning. Har varit lite för seriöst senaste gångerna så får backa lite idag. Det ska vara kul också.

Själv är jag trött som en gris. Vaknade klockan 04.45 i morse, en halvtimme innan klockan skulle ringa. Men passade på att gå upp eftersom jag kände mig pigg. Ett spinningpass och ett kort långsamt simpass senare var jag totalslut. Så lite plugg har det blivit men sen har jag och min älskade sambo mest hängt framför One Tree Hill, eftersom vi fick hem säsong 8 igår!!! :) 

Jag vill ägna några extra rader till honom idag också. Till min sambo, världens bästa pojkvän. Emil Gren. Du är en helt otrolig person. Du har fått mig till något mycket bättre. Du har fått mig att se på världen med andra ögon. Du har hjälpt mig ur mitt livs stora kris. Du gör så himla mycket för mig som gör mig till en bättre människa och det vill jag tacka dig för. Du hjälper och påverkar mer än du tror. Jag älskar dig.




dimma utanför mitt fönster

En näst intill perfekt morgon, vaknade 5 minuter innan klockan ringde, har i lugn och ro fixat kläder och hår å sånt där man måste göra varje morgon, ätit en helt okej frukost och nu kommer min käre sambo och slår sig ned i sin blåa one piece - ser mysigt ut. 

Idag väntar först gruppen, sen en vända på stan och sen hem och plugga lite innan det bär av till gymmet för att köra skiten ur mig! Det längtar jag till. 

igår handlade vi julpynt, nu vill jag ha jul, eller advent så att jag får sätta upp adventsstakarna och 1 december så jag får se på julkalendern, jag har ovanligt mycket känslor inför den här julen! min första jul i ett eget hem :)

min underbara!<3

underbar helg!

helgen har varit helt fantastisk. Nu börjar däremot söndagsångesten lägga sig över bröstet.

Helgens höjdpunkter:
-Simning 4500 meter i fredags efter jobb på Må Bättre
-Skogsprommenad som slutade med lek med världens bästa Emil
-Nya twilight-filmen från första raden i biosalongen
-Löptur och lunch med mamma

Nu väntar en eftermiddag i simhallen. I morgon går jag tillbaka till högskolan, till metodkursen. Den här veckan har jag lovat mig själv att ge kursen en chans. Försöka att sätta mig in i vad allt innebär. Försöka i alla fall.



torsdag eller lördag?

Idag har jag riktig helgkänsla, det känns som lördag morgon. kanske för att solen skiner in, ledig dag, har redan avklarat ett spinningpass och ätit en god frukost plus att pojkarna sitter i soffan och roar sig framför xboxet. Så söta så. Det jobbiga med denna fantastiska helgkänsla är att motivationen till att plugga inte finns nånstans, inte en gnutta motivation känner jag.
Nu ska jag borsta mitt toviga hår, sätta mig på biken (om inte killarna kan slita sig och kanske vill skjutsa) ner till stan och klippa mig!!!! Äntligen. Något dramatiskt ska det bli. trött på bara vanligt långt rakt hängande hår... blää.
inser också att det börjar bli dags att uppdatera fotomapparna :)

metod

jag gör ännu ett försök att förstå mig på metodkursen jag är mitt uppe i. Statistik, metoder, samband - pilar hit och dit gör mig mest förvirrad. Får inte ihop pusselbitarna. Men jag ska göra ett ärligt försök att läsa mig till en bättre förståelse idag.

jag längter redan till lunchen - till simpasset som väntar - dock inte till matlådan som innehöll lite för mycket bladspenat.. Träningsverken från gårdagens gympass ska simmas bort!

men nu - pugga!

tjing!


stillhet

Sitter på Borlängebussen måttligt fascinerad över hur tyst och stilla det är i Falu stad klockan sju en lördagsmorgon. Jag stod och väntade på bussen och det kändes som om hela världen var bara min. En ganska skön känsla efter att ha varit med i skottdrama i natt ( i drömmen). Det väntar idag några timmars jobb på må bättre, sen träning och slappa i eftermiddag.

magkänslan

Redan torsdag igen. Har varit en jobbig dag, har inte riktigt gjort det som var tänkt att det skulle bli gjort. Skulle ha pluggat metod i massor, men tog bara stopp, som att en stenmur bara föll ner från himlen mellan mig och pluggböckerna. Alldeles för mycket i tankarna men jag tror att jag är påväg i rätt riktning. Det känns rätt, magkänslan säger ja. Jag brukar lita på min magkänsla.


Spinningpasset som startade min morgon var i alla fall lika underbart som vanligt. Bättre start går inte att få. Nu ska jag gå och handla och sen göra hemmagjorda bars och laga currykassler till middag!


ciao!


kalas!

Söndag morgon hemma i säter startar med disney på tv och alla med en varsin dator i knäet. Det är som det ska med andra ord. Jag börjar bli hungrig och hoppas att det är dags för frukost snart.
Helgen har varit helt underbar än så länge - mys med mamma i fredags, kalas i Avesta igår innan det blev middag med säterfolket. Idag väntar kalas för världens bästa syster och kanske en löptur också om det hinns med.
Nu är det dags att börja fixa frukost.

träningstorsdag

jag förstår inte hur dagarna plötsligt känns så långa, det är nog mörkret som förvirrar mig.  Visserligen har min dag varit lång idag och tröttheten borde ligga över mig. Steg upp klockan 5 i morse och tog mig iväg till spinningpasset - pressade mig igenom 4 härliga intervaller och fortsatte med 2000 meter i simhallen, trots mina onda ben från tisdagens styrka.
Den underbara äggröran jag fick till frukost fick mig i alla fall att glömma bort mina ömma ben för en stund.
lite nytt porslin inhandlades idag eftersom jag inte kan hålla i pengarna när jag går förbi i stan. Nu ska det lagas hemmagjorda kycklingburgare!
vi är som gjorda för varandra, min sambo och jag. jag älskar dig!

seminarie - check!

YES! seminarie och inlämning av tenta är äntligen klart. Introduktionskursen har nått sitt slut och vi har bestigit första toppen. Nu några dagars ledigt innan vi ger oss in på metodkursen. Några i klassen firar detta med några öl och god mat på stan mot kvällen, jag väljer att fira på mitt favoritsätt - med emil, god mat och bara njuta av tillvaron.

har precis ätit en sockerbomb och knäckemacka till mellanmål och väntar nu på att min fina sambo ska komma hem och umgås med mig. Halva dagen är kvar, vi har ingenting inplanerat och jag orkar verkligen inte sitta framför tven hela eftermiddagen, vilket jag antar att min käre sambo kommer att vilja... Just nu känner jag att jag borde vika tvätten och plocka undan disken, men det får vänta en stund till.
gäller att vara förberedd under halloweenfirandet..

RSS 2.0