2011-02-28

Nu är helgen slut, jag har haft en otroligt bra födelsedag, massa fina presenter och människor omkring mig. Tack till alla er som gjorde min födelsedag till det där lilla extra! Idag är det jobb och en sväng på kupolen som väntar.

Att ha simskola på min 20-årsdag var helt fantastiskt. Alla underbara barn som verkligen bidrog till en av mina bästa födelsedagar någonsin! Och ännu bättre var att få åka hem till världens bästa farmor och farfar och få äta middag, för att till sist avsluta kvällen hemma i Säter med familjen. Frukosten hemma med mamma var inte sämre den heller. Ja, ni hör själva. Min dag var helt fantastisk!! Och jag fick uppleva hela min dag tillsammans med världens bästa människa, Emil Gren.
Jag skulle nog vilja fylla 20 fler gånger!
Nu ska vi göra oss i ordning och dra till Borlänge igen.

2011-02-26

Jobbat, fikat, planerat simskola, väntar på middag..

undrar vad det kan bli, jag gillar överraskningar, men börjar bli otålig nu!

2011-02-26

Tänk att februari redan är slut snart. Tiden går fort och jag gillar det! Igår hade jag en kanonkväll med Palle och Frida. De bjöd mig på thai och sen fick jag en Håkan-biljett!! Glad liten tjej. Det allra bästa var att få sitta och prata med er i timmar. Det bästa med oss är att det spelar ingen roll hur lång tid det går emellan vi träffas, allt bara är som vanligt ändå. Som om det vore en vanlig dag i högstadiet. Energipåfyllning på hög nivå!

Nu har jag nyss ätit min frukostgröt och kollat in min lön för månaden. Siffrorna stiger på sparkontot, vilket känns grymt bra! Snart är det dags att söka skola, Örebro here we come!

Nu är det jobb några timmar sen blir det ännu mer fira födelsedag, det är inte dumt att fylla 20 må jag säga!







2011-02-25

Idag är det löning, om två dagar fyller jag 20, igår fick jag mina första presenter av svärföräldrarna, massa bra flytta-hemifrån-saker. I kväll firar jag med mina bästa vänner Palle och Frida efter jobbet. I morgon firar mamma mig, och självaste födelsedagen tillbringar jag i simhallen med simskola! Det blir vad man gör det till och det kommer bli kanon!

Min 20-års dag kommer bli bra, så som jag vill ha det. Mina nära och kära omkring mig, inget stort. Jag gillar. Nun ska jag tillbringa lite tid med Emil innan jag drar iväg till jobbet.


2011-02-24

Dagen har bara försvunnit idag, har inte gjort många vettiga saker heller. Men jag har gjort en sak bra - Tagit det lugnt! Ska snart byta om och ta bussen in till må bättre och köra ett combatpass. Jag kanske behöver det nu. Även om det blev aningen stressigt. Jag får leva med det.

I morgon väntar en jobbdag och sen mys med Palle och frida! Äntligen. Jag ser fram emot det.


2011-02-24

Vilken dag jag hade igår. Full fart från morgon till kväll. Jobb, vaxning, handla, laga middag med efterrätt, spela spel med trevligt sällskap, kolla handboll sen åka till falun. Gissa om jag var slut efter den dagen? Men hur trevlig dag som helst var det. Massa skoj och skratt. Men det var en trött klara igår kväll.

Idag skiner solen ute, nästan så att man blir sugen på att ta sig en liten tur utomhus. Men med tanke på att termometern visar -28 grader så väljer jag nog att stanna inne ett tag till idag. Endast vid nödfall sätter jag mina fötter utanför dörren. Jag lämnade ju alla mina varma kläder hemma i borlänge eftersom jag var stensäker på att det skulle bli varmare nu. Men jag hade visst fel.

Nästa vecka är det sportlovsvecka. Och jag jobbar. Mitt första sportlov när jag inte har sportlov. Känns ganske tråkigt. För det är nog det roligaste lovet man kan ha medan man går i skolan. Åka skidor, snowboard, bowla.. finns alltid massa skoj att göra! Jag har varken stått på snowboarden eller på skidorna i år....

nu ska jag gå in och hoppa på min sovandes pojkvän så jag får liv i honom!



2011-02-22

Noll motivation. Så galet fint väder ute. men orkar inte ta mig ut. Snart ska jag bege mig ner till jobbet för att jobba av kvällens timmar.


2011-02-22

En till härlig förmiddag med ledighet. Underbart. Idag står en del saker på listan. Klippning, träning, fixa skidor och om jag hinner så ska jag försöka att bara ta det lugnt en sväng. Men tiden brukar rinna iväg ganska fort när man har saker att göra.

Emil står för tillfället och gör i ordning min gröt, det börjar lukta bränt och han ser aningen fundersam ut.. undrar hur gröten blir att smaka idag. Den blir nog helt perfekt.

Ska få i mig lite gröt och lingonsylt nu, sen tar jag bilen och styr mot borlänge!


2011-02-21

Efter en helt okej dag på jobbet har jag nu tagit mig till falun. Väldigt trött nu, ska bara lägga mig och kolla på lite tv sen sova!
Att jobba sena kvällar är nog egentligen inget för mig. Jag som är morgonmänniska rakt igenom. Tycker inte om att vara vaken för länge på kvällarna, men går gärna upp tidigare på morgonen.
Nu ska jag mysa ner mig med Emil bredvid och försöka sova lite inför morgondagen. Vad som händer då återstår att se.
Godnatt 

2011-02-20

Klippning och vaxning äntligen inbokat till veckan. skönt! Vi har också ställt oss i kö för bostäder i Örebro. Hoppas på att det kommer något fint erbjudande som passar oss till hösten. Vi får också hålla tummarna för att vi kommer in på skolan. Ska bli skönt att få börja plugga, men tråkigt att lämna må bättre.

Har nyss fått i mig lite lunch och skickat iväg Emil till jobbet. Jag ska också börja göra mig i ordning för eftermiddagspasset som idag startar med P-möte! Det bästa på hela veckan tror jag. Sen så är det ju måndag eftermiddag idag vilket innebär massor av folk nere och tränar. grymt! 


2011-02-21

Februari börjar lida mot sitt slut. Snart mars, tiden går sådär fruktansvärt fort så att man inte riktigt hinner med. Jag har i alla fall lärt mig att stanna upp ibland. Stanna upp och bara vara och att leva för stunden. Samtidigt är jag förväntansfull och oerhört nyfiken på min framtid.

Emil ligger kvar i sängen och gosar, jag hade inte ro att ligga kvar längre. Men ska snart in och bombadera honom med pussar så jag kan få äta min frukost nån gång. Han tyckte att jag skulle skriva en kärleksdikt till honom här. Tyvärr så är mitt sinne för att skriva dikter inte sådär out standing. Så hoppas att han inte tar allt för illa upp.

här är den fina rosen jag fick av min underbara pojkvän för någon dag sen :)


2011-02-20

Hemma efter en heldag med simskola. Full av energi, men ändå så galet trött. Jag älskar vatten, jag älskar klor, jag älskar barnen och jag älskar mina underbara kollegor!! Men det är tröttsamt också. Avslutade dagen på simskola med lite sammanställning och pizza.

Första gången jag käkade pizza på hmm.. massa år. Hade förväntat mig en härlig smakupplevelse, men vilken besvikelse. Smakade verkligen ingenting. Så nu klarar jag mig några år till. Ska istället ta en skiva av mammas nybakta bröd som luktar gott i hela lägenheten och sätta mig framför teven.

Solsidan nu, sen time out och till sist Eva&Adam innan det är dags att sova. Känns skönt med någorlunda tidig kväll ikväll och sovmorgon i mån.


2011-02-19

En helt underbar dag. Träning, massa kärlek och som härlig avslutning på dagen belv det en underbar middag. Kräftor - paj - pannacotta. Den absoluta avslutningen på dagen blir massa mys med min älskling.



Jag vill ägna några rader till alla er som jag saknar. Alla er som jag inte träffar så ofta längre. Linnéa, Viktoria, Becka, Palle, Sandra, Frida, Pappa med familj, sebbe&erika... Ni är saknade. Ibland hatar jag att saker inte bara kan vara som det alltid varit. Och att det inte finns tid över till att tillbringa med er. Nästa vecka fyller jag 20 och jag hade önskat att jag fick tillbringa den dagen med alla er omkring mig. Jag saknar er!

Nu - godnatt!


2011-02-19

Kroppen mår bra efter ett grymt combatpass. Gick jäkligt bra idag, sjukt skönt. Tvättmaskinen går för fullt och examinationen för simlärarkursen är inskickad. Emil är här och gör min dag till det lilla extra.

2011-02-19

20 minusgrader på termometern och solen skiner in genom fönstren. Jag har en helt ledig dag framför mig. frukosten har jag mumsat i mig och nu är det bara väntan. väntan tills det är dags att gå ner till Må Bättre och köra skiten ur mig på combatpasset. Väntan på att min kära ska komma hit. Sen ska jag bara njuta.

Ikväll väntar något svårslaget..


förväntansfull..


2011-02-18

Kom precis hem efter att ha trotsat kylan med en promenad hem från Alex. Det blev en lyckad kväll. Jag laddade upp med en fantastisk middag hemma där faktiskt jag stod bakom matlagningen, dock ska jag inte ta på mig hela äran eftersom mamma kom med den goda idén.

Marinerade rotfrukter i ugn, grillad kyckling, sallad och tzatsiki var vad som bjöds. Till efterrätt blev det B&J till filmtittandet. Har tyvärr redan glömt vad filmen hette, men helt okej film.

Nu väntar min alldeles för stora säng på att jag ska invadera den med alla mina drömmar och lite dreglande på kudden. 


åååh.. vad jag saknar oss.


fredag 18/2 - 17:02

Fredag eftermiddag, sitter nermyst i soffan och njuter av ledigheten. Mina nya MXDC mjukisar på, hör klockan i köket ticka. Allt är så tyst och stilla. njutbart. Emil var nyss här och blev överöst med mina negativa känslor och tankar. Och han bara vänder dem till det positiva. Det är bara en av anledningarna till att jag älskar honom. 

Känslan för dagen är blandad, berg-och-dal-bana känsla, glädjen och kärleken är mest utmärkande idag. 



 

2011-02-18

Gröten i magen
tröttheten i huvudet
träningsverken i kroppen
saknadan i hjärtat

Jag ska nog lyckas få en bra dag av detta!
Om nio dagar fyller jag hela 20!!


2011-02-17

Tycker att det är dags för en ny period med bloggande. Jag behöver det. Jag behöver få skriva. Det händer mycket i mitt liv just nu, samtidigt som det inte händer nånting.

Jobb - Träna - Emil - simskola
Mitt liv.
Jag tycker om det.
Ibland lite mer.


Idag har jag haft heldag på jobbet, först jobb, sen träna combat och till sist avslutade jag med att hålla pass. I morgon väntar förmiddagsjobb träning och sen Alexandra!!! Blir nog en bra dag.

Nu ska jag slumra i min undebart sköna säng, tidig morgon väntar.


Alex och jag, jag kommer sakna min vän när hon drar på äventyr!
och jag saknar mitt blonda..

RSS 2.0