Dammsjön

Sitter nu i bilen påväg till dammsjön med svärföräldrarna, min älskling och love också. Blir en heldag vid stranden med massa bad och massa bollar och lek!!! Kameran är med så blir nog lite bilder på bloggen ikväll. Jag hoppas att linnea vill komma också! Ikväll blir det cykling och god mat.

fotboll

Efter världshistoriens segaste jobbdag tog jag en cykeltur till amsberg där jag nu ligger och glassar i solen och kollar på fotboll!! Blev väldigt glatt överraskad av cykeln idag, nu funkar den felfritt och jäklar vad den går! Jag gillare. Nu ska jag snart få pussar på min älskling! Hoj.

helg,helg!!

Min lördag startade med ännu en försovning att sätta på listan. Men i morgon, då ska jag få sova hur länge som helst. Troligtvis vaknar jag innan klockan åtta ändå. Galet fint väder idag, hade nog helst av allt tagit mitt. Pick och pack och åkt till dammsjön. Vi får väl se om jag kanske hinner med ett kvällsdopp i kväll i alla fall. Först blir det jobb, traning och kolla fotboll! Jag hoppas för all del att alla människor tar sig i kragen och kommer ner och tränar innan de beger sig till stranden!!

soffhäng

Har nu fått i mig lite tacos, eller ganska så mycket faktiskt. sjukt gott! Jag har fått massage, diskat och gjort rent till fiskarna. Nu sitter vi nedbänkade i soffan och halvsover. Underbart med en fin fredagskväll med min käraste.

I morgon väntar jobb, testa cykeln och sedan kolla på emil. Fotbollscup!! :D

nu blir det nog ett avsnitt av One tree hill innan vi går till sängs. Ska ju trots allt upp tidigt i morgon.





min kärlek, mitt liv, mitt allt  -jag älskar dig Emil <3

freeedag!!!!

Fredagar är verkligen den bästa dagen på hela veckan!! Spelar ingen roll att jag jobbar i morgon också. Det är ändå helt underbart med fredag! Det bästa är nog att jag får sluta lite tidigare och sen ska hem och äta tacos med min älskling! :) Min fredag startar med ett besök på synsam, följt av träning innan jag börjar jobba. Have a nice day!

avundsjuka

Ni skulle bara veta hur avundsjuk jag är på alla som har fått tillbringa den här fina dagen utomhus.. pratade precis med min käre pojkvän som har varit ute och spelat fotboll och basket och nu var och bada.. jag vill också!! Fast jag har faktiskt haft det bra på jobbet idag måste jag säga. Det har inte varit så mycket folk, men det var jag inställd på. Har roat mig ändå :) plus att världens bästa Linnéa kom förbi och sa hej!! Lite mer bilder till bloggen kommer så fort jag har tid att skriva någon annan gång än på bussen.. puss!

äntligen värme

Så otroligt skönt med värmen och solen här igen! Hade önskat att jag var ledig en dag som denna. Men det är jag inte. Ska ner i vår kalla källare. Så kom gärna och träna/sola eller nåt i kväll. Tror nog att det är stor risk för att jag blir så gott som ensam annars :P Ni kanske är nyfikna på träningstävligen som jag var med på igår.. det gick i alla fall ganska så mycket åt skogen.min cykel funkade inte så bra. Gick inte att växla så jag cyklade på samma växel i 14km. Jag var inte ens trött när jag kom till växling inför löpning. Bara jäkligt förbannad!! Men både simningen och löpning gick bra i alla fall :) Nu ska jag in och jobba. See ya!

så mycket kärlek

Vad ni än säger eller tror, så är sanningen den att jag har världens mest underbara pojkvän. Trots att han hade en väldigt trött och väldigt grinig flickvän i går kväll hjälpte han att pumpa däcken på cykeln, fixade en omelett och en sallad som ser helt underbar ut till mig i matlåda. Allt detta efter klockan tio igår kväll när han egentligen var lika trött som sin flickvän. Det är väl det här som är kärlek? Idag blir det träningstävling efter jobbet! Pirr i magen! :)

gilla chilla

Ey, har landat en stund hemma i mammas soffa i väntan på simträning. Skönt att bara vara lite. Har kollat på top model och nu är det protject runway. INtressant? nej. Men grymt att bara sitta och slappa framför.

Jobbdagen har varit bra, har bytt solarierör så om ni vill få grymt bra med färg så säger jag bara MÅ BÄTTRE, där finns brännan. Solar man med solkrämerna så får man ännu mer färg. Grymt!

ska passa på att slappa lite extra i soffan nu innan träningen, så See ya!





 

och om några veckor drar vi till grövelsjön och vandrar!! :) längtar!

försovning

Jag sitter i alla fall på bussen nu, efter att ha försovit mig 45 minuter. Har inget minne av att klockan har ringt. Men det måste den gjort. Jag hann i alla fall med det jag skulle och jag hinner i tid till jobbet. Plus att min käre sambo hade skrivit en så fin lapp till mig som jag fick läsa i morse. Så den här morgonen kunde egentligen inte bli mycket bättre. Sen var det skönt att sova också! Nu ska det jobbas !

bussresorna

Bussar är bra. Man får sig en lugn stund. sen passar jag på att göra vettiga saker som jag inte hinner med annars, typ blogga. Jag gillar helt enkelt att åka buss! Nu är jag på väg hem från dagens jobbdag. Det har varit lugnt idag, kanske inte så konstigt med tanke på vädret. ingen som har någon motivation i det här deprimerande vädret. Nu till kvällen/eftermiddagen väntar middag hos svärföräldrarna. Mysigt. Kanske att jag tar mig en springtur också. Om jag orkar och hinner.

cykelproffset?

God morgon, måste säga att den här morgonen inte riktigt följde de vanliga morgonrutinerna. Jag skulle cykla till jobbet i morse men kom aldrig längre än till ingarvet.. hade ju för tusan inge luft i däcken. Upptäckte jag då. Hade ju kunnat kollat det innan jag satte mig på cykeln. Haha, aja det var bara att cykla hem igen. Jag fick ju i alla fall närmare en mil cyklat i morse, det var ju bättre än inget. Plus att det inte var någon luft i så att det gick extra tungt. Sitter i alla fall på bussen nu och längtar tills jag kommer till jobbet och får äta lite frukost, eftersom jag inte hann med det tidigare.

helgmys

Vaknade för en timme sedan av att det var alldeles för varmt inne i sovrummet. Så fick öppna ett fönster tog min bok och la mig och läste. Emil bara sover hela tiden. Men söt är han!

Jag njuter av att få vara ledig under en hel helg. Det är inte så ofta jag har fått vara ledig två dagar i rad senaste året. Så jag passar på att njuta nu. Igår hade jag en underbar helgdag. Först var jag över till borlänge och simmade med triathlonklubben, ett riktigt bra pass var det. Som jag har saknat simningen!

Dock tog det på mina krafter, när jag kom hem fick jag i mig maten och sen däckade jag i sängen en halvtimme. Sen blev det bara mys hela eftermiddagen. Massage, godis, hemmalagade hamburgare, film och självklart one tree hill (vi har börjat om från början i väntan på att säsong 8 ska komma ut)!

Nu ska jag bara invänta dagen. leva i nuet. göra det som jag känner för.




livets väg

Jag känner att det är dags för ett inlägg. Mest för att få lite ordning. Så jag har koll på vad som händer i mitt liv. Det vänder ganska snabbt om man heter klara roos.

Men nu har jag bestämt mig och jag har klickat i "ja"  på studera.nu. Så det blir alltså plugg till hösten trots allt. Blir nog lite jobb också. Men plugg i första hand. Personal och arbetslivsprogrammet. Jag tror på det.

Det var meningen att jag skulle jobba, men vill få hela den här plugg-grejen överstökad helt enkelt. Så i höst sätter jag mig i skolbänken igen..

Nu ska jag invänta att min käre sambo kommer hem, hänga tvätten, handla, laga mat och sen ska jag bara njuta av min lediga helg!


England, 2011 - saknar Sandra lite mycket nu

RSS 2.0