äcklig frukost

tänkte att jag skulle göra grötarnas gröt till frukost, blev bara en härlig smörja som fick mig att vilja spy. Så nej tack till den.

Idag struntar jag i skolan med gott samvete. Idag ska det istället rimmas, pysslas, städas, klä gran, fixa pepparkakshuset... riktig MYSDAG med andra ord. Förhoppningsvis kanske jag till och med hinner med att träffa världens bästa Sandra och Frida. Sandra som äntligen är hemma från England och Frida som jag inte sett på år och dar!

Julen närmar sig och jag har världens pirr i magen, som ett litet barn räknar jag ner dagarna. Nu är det dags att börja rimma på klapprna! :D

mina bruuuudar! tack för senast :D

tenta - check!

Äntligen över, eller ja i alla fall tills vi får tillbaka resultatet. Bara att hålla tummarna att jag inte har blandat ihop allt. Känns skönt nu i alla fall. great! Nu blickar vi framåt till nästa kurs och hoppas att den blir snäppet roligare!


nu ska jag väl hinna med allt som jag vill hinna med idag. Först stan och lämna tillbaka filmer, sen simma, sen handla, städa och slutligen spendera kvällen med världens bästa brudar.


ciao!





reliabilitet, kausalitet, ekvidistans...

är bara tre ord av minst 100 som snurrar i mitt huvud just nu. Helt obegripligt att man skulle kunna få in så många nya ord på bara fem veckor. Men förhoppningsvis har det viktigaste fastnat nu. imorgon efter klockan 12.00 så är de borta igen...

Pluggandet för dagen når sitt slut, äntligen! nu ska jag ta mig en promenad upp till simhallen och träna ungdomarna. Mycket ben och arm idag får det bli. 

Dagens höjdpunkt: lunch med pappa!! 

tjing

är det jag som är lat?

Det verkar råda hysteri bland klasskamraterna inför tentan på fredag. Själv känner jag mig ganska lugn just nu. trots att det varit häktigt och jag inte hunnit plugga så mycket. Men kan också vara jag som felbedömer nivån på tentan. Jag ska i alla fall plugga i morgon. Sen får det gå som det går. Går det inte vägen så vet jag till nästa tenta att man kanske bör lägga lite mer krut på att plugga. Och jag har ju faktiskt möjligheten att få göra om tentan i värsta fall.


Så det får gå som det går. Har trots allt haft mycket att stå i senaste dagarna.


Nu sitter jag här med ömma ben. Dels från styrkepasset igår och dels från dagens innebandy med Emil och hans vänner. Grymt kul i alla fall! Och som sagt i morgon väntar en pluggdag.


Jag älskar känslan av "att allt löser sig" - som jag har i mig just nu. Det är inte hela världen för tusan.


min älskling står i köket och tillagar kvällens middag, jag är så hungriiig!!

och i helgen smäller det!! äntligen får jag träffa dessa underbara brudar igen :D

mycket att stå i?

- skulle man kunna säga ja!

helgen var proppad med städning, så nu har jag och min älskling fått det kanonfint i lägenheten. fått upp hylla och tavlor och sånt! :)

Gårdagen skola hela dagen och sen simtävling, idag jobbat halva dagen, tränat och sen pluggat resten.

...jag fick bara lov att ta ett break ett tag - så jag ställde mig och lagade köttbullar!?

bra initiativ klara! Tenta på fredag. nu börjar det bli jobbigt. Jobba i morgon. Hur ska jag hinna???

Jag försöker intala mig attdet är lugnt. Att jag kommer att fixa det galant. Behöver inte oroa mig, behöver inte stressa upp mig. Men ändå sitter andan i halsen och jag känner att jag inte kommer att kunna sova så gott inatt.

nu - äta middag. klockan halv nio. och börjar jobba 06.45 i mon... och måste plugga liiite till idag..

BLäää

- annars så mår jag bara fint!

RSS 2.0