skönt

för första gången på jag vet inte hur länge har jag fått sova ut. jag vet inte vad jag ska göra idag, jag har en helt ledig dag. Befinner mig hemma i barndomshemmet hos pappa. skön känsla.

bara för att

sista lektionen tydligen intsälld, tack och bock Irene. delårsrapporten ska skrivas under dagen. inte pepp.

helt slut

UHE, tre dagars i klorvatten sammanlagt ca 12 timmar. Ja, jag är ganska så slut just nu ja. Ska snart pallra mig ner till SVEA för mitt sista EL-pass. Har inte alls någon lust, ork eller tid. SKulle behöva lägga tiden på att plugga matte till provet i morgon. Det är betyg som står på spel. menmen, skönt att det är det sista i alla fall. 

 måste springa iväg nu, suck.

isigt

God morgon. Kylan håller i sig men enligt SMHI ska vädret bli varmare till nästa vecka. Hoppas väl att dom har rätt. MEn jag måste verkligen hitta ett par varma skor. har inga bra, så nu blir det till att ut och leta några som är både varma och inte kostar en förmögenhet. Ett plus om dom skulle kunna vara lite snygga också.. Nu ska jag klä på mig och gå ut och möta kylan. Senare blir det jobb.

Har fått klart grupperna till simskolan nu i alla fall, sen har jag fortfarande lite plugg kvar som jag ska försöka att få klart innan det sätter igång på riktigt igen. Vill inte ha en massa rester kvar efter lovet. Sen vet jag en viss klara som ska ta och skärpa till sig i skolan, så att man inte sitter där kvällen innan och har fetingpanik. Det fungerade ju inte så bra sist. Nej, nya tag nu.

bjuder på denna otroligt vackra bild, vi två, hur gamla kan vi ha vart där?
14 kanske, och aldrig varit snyggare

orientaliskt

Hemma från jobb och annat. Kom hem vrålhungrig och min underbara mamma hade gjort en av världens kanske godaste maträtter. Orientalisk gryta. Så många smaker, så många konstiga kryddor blandat i ett, såå gott. Tack. Nu är jag proppmätt, funderar på om jag ska ta och läsa vidare i boken kanske.

upptäckte dessutom att jag hade väldigt många mail i min inkorg, 25 stycken. Vad betyder då detta? dags att sätta ihop nya grupper till simskola. jobbigt, men kul! Snart sätter allt igång igen, simskola, skola, träning, jobb, plugg... jag får ångest, jag vill inte ha den där pressen igen, pressen på att hinna med allt. Jag har i alla fall sagt ifrån mig EL-passen nu. En sak mindre kanske gör stor nytta. Håller tummarna för det.


Momo

Sjukt härligt väder ute idag, men jag trivs ganska bra här inne med min käre bok framför mig. Lunchen jag nyss proppat i mig ligger nu som en tung boll i magen, så får nog vänta en stund till innan jag beger mig utåt. Sedan blir det barnpassning hela eftermiddagen, kanske en sväng på motionscykeln nere på gymmet också. Det får tiden utvisa. Nu ska jag dricka min nya dryck och återigen bege mig in i en annan värld, boken.


Fint

idag när jag vaknade kändes det helt underbart, jag visste att jag skulle jobba idag och sen trodde jag att jag skulle ha en hel vecka ledigt från jobb och annat. Men icke, hade helt glömt bort att jag tog alex barnpassning nu eftersom hon åker till spanien i morgon. den skiten. Plus att jag tydligen hade repan på torsdag. Så ingen vila här inte. Tre dagar jobb blev det. Plus att jag kommit på att jag behöver plugga lite saker som inte har blivit klara. Bra jobbat. Men någon dag i veckan ska jag till romme. jag måste ju åtminstone prova brädan innan idre. Nu är min smoothie slut så jag ska gå och göra nåt vettigare än att sitta här. HÖJT!


saknar mina töser<3


sömnigt

klockan börjar bli kväll, måste säga att de två första dagarna på det nya året har varit riktigt bra faktiskt! mina nyårslöften ser lovande ut, just nu i alla fall. vi får väl se hur det är om några veckor. Jag brukar ha en tendens till att påbörja saker men aldrig riktigt avsluta dem. Jag tröttnar oftast. Om ni undrar vilka nyårslöftena är så är det mina gamla vanliga, sluta med godis, träna, äta bra, planera bättre.... vanliga, tråkiga, hälsosamma löften. Håller tummarna för att det ska gå bra. Nu ska jag sova.

godnatt!


...

andra januari tvåtusentio. vad kan en dag som denna bjuda på tro.


pappa

hur underbar är inte min pappa ibland? fick maten serverad framför teven, helt inne i den tredje harry potter filmen. orkade inte laga något, så pappa fixade. Snäll som han är! Fick två varma mackor, världens godaste varma mackor..

och gud vad jag hatar alla dessa jävla reklampauser! Det är förtusan reklam 5 minuter var femtonde minut. så sjukt jobbigt, kan dom inte ens visa en jävla film i sträck utan ett enda störande  avbrott.


2010

Det nya året är här och jag har haft det sjukt bra ute i stugan. Isen var tyvärr inte tillräckligt bra för att åka skridskor på men gick fint ändå. Dagarna har bjudit på kallt väder, mycket snö, skottning, bandy, jaga, raketer, wii, godis och mat. Helt underbart att ha småsyskon som sysselsätter en.




RSS 2.0