trött på regn

Helt underbar dag, länge sen jag var så glad! Simskolan gick super och var hur kul som helst, träningen körde jag skiten ur mig! Så sjukt äckligt jäkla skönt.

Men eftersom jag inte är någon positiv person så måste jag få klaga lite nu också. Jag hatar det här jäkla vädret, det har seriöst regnat i två veckor i sträck! Det är DECEMBER i morgon!!! Det är nu det ska vara minst två decimeter snö, pulkan och snowboarden framplockade och man ska pulsa genom snön vart man än ska.
jag vill ha vnter nu, tack. inge slask, inge regn, SNÖ!

jag måste nog plugga lite.. LCA i the shit.

hoj.

har inget annat för mig

helt ensam kvar i skolan, ska snart dra mig mot skönaste staden. Blir simskola och simträning hela eftermiddagen/kvällen. Ska även försöka att hinna med lite plugg. Har faktiskt hunnit med en hel del nu idag i skolan. känns skönt. humöret är påväg upp. Studiedag på torsdag och stockholm på fredag, great!

yo.


sängen är mitt allt

jag är trött. jag vill sova mer.
Idag blir det inget plugg alls. Dagen består av jobb,jobb. föst simskolan sen SVEA. känns drygt, men de blir nog bra. Ska faktiskt vara med på träningen innan simskolan idag också, får väl se hur det går..
aja, jag sätter mig väl i bilen och drar mot hedemora nu jag då.


aldrig blir det klart...

Jaha, och nu var den här dagen förbi. inte har jag hunnit med allt jag skulle. Inget plugg blev klart, ingen träning blev det, mamma fick baka själv. Jag har seriöst pluggat hela dagen utan att fått klart nåt av det! så nu ger jag upp, kvällen får tillbringas framför teven. kul.


lyckopiller?

vaknade typ nyss, kvart över tio! så länge har jag inte sovit sen i somras. sjukt skönt, men sjukt stressande. förlorade några timmars plugg där. Men egentligen har jag hela dagen på mig till att plugga. Ska baka lite med mamma och sen ska jag försöka att få till någon typ av träning. Det behöver jag verkligen efter en helt orörlig vecka. Känner mig så äckligt äcklig.
mamma julstädar och julpyntar för fullt. jag måste plugga, har inte ens tid att hjälpa till. känns inge bra.Nu tillbaka till plugget.

den frihetskänslan och känslan av att ha klarat av något som känns som en omöjlighet, den vill jag uppleva nu, jag vill känna mig bra, lycklig och bara leva i nuet.


egentligen inte

Hemkommen mätt och belåten från trevlig middag i Hedemora med simlärarna. maten var helt okej men personalen var väl inte av den proffessionella sorten. oartiga saker. 

bakat negerbollar idag har jag också gjort, lillebror skulle sälja med klassen på julmarknaden på söndag så då fick jag väl ställa upp och baka. Resten av dagen har jag tillbringat här, framför datorn med plugget i full gång. Ändå har jag inte hunnit klart. blir till att fortsätta i morgon. jäkla äckelpluggskiten förstör mitt liv just nu. blä på det.

jag vill dessutom påpeka hur mycket jag hatar bilförare som inte fattar att de ska stänga av helljuset när man möts efter vägarna. hur svårt kan det va!?



sandra och jennifer fick väl stå ut med mig idag,
snygga som få.


som sagt

God morgon, skönt att få sova ut lite idag. nu blir det plugg för fulla muggar resten av dagen..


och massa bra musik.


förlåt.

hemma nu, har pluggat av lite i alla fall. Ska ta och laga lite mat till mamma och bror nu. Sen ska jag försöka mig på att plugga lite till. Ska nog börja med vår power-point tror jag.

förlåt alla runt omkring mig att jag är som jag är just nu, förlåt om jag drar ner stämningen, förlåt om jag verkar oengagerad och är allmänt asocial. Tack för att ni står ut. det går snart över. det är bara för mycket. lite för mycket tankar, lite för mycket känslor, lite för mycket plugg.

puss på er.

livet leker..

blir ingen skola imorgon, ska vara hemma och plugga. ska plugga hela helgen. jobba på söndag, tre veckor kvar nu, bara att stå ut. efter nästa vecka borde det mesta vara klart.

nu ska jag åka hem och plugga...



20:25

Den här dagen sög. nu orkar jag inge mer, går och lägger mig. godnatt.


det suger

snart matteprov, jag kan ingenting, det kommer gå rakt åt skogen, men jag har pluggat, jag vill inte, jag vill gå hem, jag vill sova, jag vill inte mer nu. kan inte bara snön komma, romme öppna, jullovet börja. Jag behöver nya krafter.


snart lägger jag ner.

Nu börjar det bli för mycket, jag orkar snart inte mer, snart ger jag upp. När jag som alltid sover bra på nätterna vaknar i panik över att jag kommer att försova mig och inte får missa en minut av dagen flera gånger under samma natt så är det inte bra. Det är bara för mycket just nu. jag hatar det. jag orkar ingenting, jag vill ingenting. men snart är det över, nästa vecka är det värsta i skolan över i alla fall. Betygen kommer bli skit.

förklaring

Bloggen försvann för ett ögonblick, men kom tillbaka lika snabbt. Jag har inte riktigt tid för att blogga och det är inte min grej. Men ändå så kändes det tomt utan den, hur det nu kan göra det.. Bloggen är tillbaka, dock inte med en aktiv bloggare. 
 
Varför ska alltid de som hörs mest och syns mest få mer uppmärksamhet och mer förståelse än alla andra som är i precis samma situation som dem? Okej, de tar för sig, men vafan, bit ihop och kämpa lite för guds skull. Alla andra gör ju det. 
Jag blir så sur.

Vinter skulle inte vara helt fel

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0